Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 81 a 100 di 116
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Traceability of Opuntia ficus-indica L. Miller by ICP-MS multi-element profile and chemometric approach 1-gen-2018 Mottese, ANTONIO FRANCESCO; Naccari, Clara; Vadala', Rossella; Bua, GIUSEPPE DANIEL; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo
Grape water: reclaim and nutraceutical potential of a by-product from the industrial cryoconcentration of grape (Vitis vinifera L.) must. 1-gen-2019 Albergamo, Ambrogina; Costa, Rosaria; Rando, Rossana; Bartolomeo, Giovanni; Nava, Vincenzo; Messina, Laura; Macrì, Antonio; Cristina Ipsale, Maria; Granata, Claudia; Mariapaola, Germanò; D'Angelo, Valeria; Ditta, Fabio; Dugo, Giacomo
Preliminary study on plasticizers and BPA content in honey samples from Algeria 1-gen-2019 Rando, Rossana; Benameur, Qada; Bartolomeo, Giovanni; Potorti', Angela Giorgia; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo; DI BELLA, Giuseppa
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca 1-gen-2019 Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla
Mineral content and physico-chemical parameters of honey from North regions of Algeria 1-gen-2020 Di Bella, G.; Licata, P.; Potortì, A. G.; Crupi, R.; Nava, V.; Qada, B.; Rando, R.; Bartolomeo, G.; Dugo, G.; Turco, Lo
Assessment and Monitoring of Fish Quality from a Coastal Ecosystem under High Anthropic Pressure: A Case Study in Southern Italy 1-gen-2020 La Torre, Giovanna Loredana; Cicero, Nicola; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Vadalà, Rossella; Santini, Antonello; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Dugo, Giacomo; Salvo, Andrea
Grape water: reclaim and valorization of a by-product from the industrial cryoconcentration of grape (Vitis vinifera) must 1-gen-2020 Albergamo, Ambrogina; Costa, Rosaria; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Vadala', Rossella; Nava, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Toscano, Giovanni; Germano', Maria Paola; D'Angelo, Valeria; Ditta, Fabio; Dugo, Giacomo
Properties of a new food supplement containing Actinia equina extract 1-gen-2020 Lanza, Marika; Casili, Giovanna; LA TORRE, Giovanna Loredana; Giuffrida, Daniele; Rotondo, Archimede; Esposito, Emanuela; Ardizzone, Alessio; Rando, Rossana; Bartolomeo, Giovanni; Albergamo, Ambrogina; Vadala', Rossella; Salvo, Andrea
Physicochemical, nutritional, microbiological, and sensory qualities of chicken burgers reformulated with mediterranean plant ingredients and health-promoting compounds 1-gen-2021 Albergamo, A.; Vadala, R.; Metro, D.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Rando, R.; Macri, A.; Messina, L.; Gualtieri, R.; Colombo, N.; Sallemi, S.; Leonardi, M.; Lo Turco, V.; Dugo, G.; Cicero, N.
Aquafeed production from fermented fish waste and lemon peel 1-gen-2021 Tropea, A.; Potorti, A. G.; lo Turco, V.; Russo, E.; Vadala, R.; Rando, R.; Di Bella, G.
Phthalates and non-phthalate plasticizers in Tunisian marine samples: Occurrence, spatial distribution and seasonal variation 1-gen-2021 Jebara, A.; Albergamo, A.; Rando, R.; Potortì, A. G.; Lo Turco, V.; Ben Mansour, H.; Di Bella, G.
Traceability of Opuntia spp. 1-gen-2021 Albergamo, Ambrogina; Bartolomeo, Giovanni; Messina, Laura; Rando, Rossana; DI BELLA, Giuseppa
First Assessment of Plasticizers in Marine Coastal Litter-Feeder Fauna in the Mediterranean Sea 1-gen-2021 Lo Brutto, Sabrina; Iaciofano, Davide; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', Angela Giorgia; Rando, Rossana; Vita Di Stefano, Vincenzo Arizza.
Profile of carotenoids and tocopherols for the characterization of lipophilic antioxidants in “ragusano” cheese 1-gen-2021 Rotondo, A.; La Torre, G. L.; Bartolomeo, G.; Rando, R.; Vadala, R.; Zimbaro, V.; Salvo, A.
PHAEODACTYLUM TRICORNUTUM BOHLIN (PHAEODACTYLACEAE) AS RICH SOURCE OF NUTRACEUTICAL AND COSMECEUTICAL COMPOUNDS 1-gen-2022 Smeriglio, Antonella; Mariarosaria, Ingegneri; Rando, Rossana; Trombetta, Domenico
CIRCULAR ECONOMY: ALMOND BLANCHED SKIN AS PROMISING NUTRACEUTICAL PRODUCT 1-gen-2022 Ingegneri, Mariarosaria; Smeriglio, Antonella; Rando, Rossana; Mandalari, Giuseppina; Trombetta, Domenico
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste 1-gen-2022 Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria
Preliminary data of Moroccan honey traceability 1-gen-2022 Litrenta, Federica; Massous, Abir; Ouchbani, Tarik; Potorti', Angela Giorgia; Albergamo, Ambrogina; LO TURCO, Vincenzo; Rando, Rossana; DI BELLA, Giuseppa
Chemical Characterization of Different Products from the Tunisian Opuntia ficus-indica (L.) Mill 1-gen-2022 Albergamo, A.; Potorti, A. G.; Di Bella, G.; Ben Amor, N.; Lo Vecchio, G.; Nava, V.; Rando, R.; Ben Mansour, H.; Lo Turco, V.
The Antimicrobial Potential of Hexane Oils and Polyphenols-Rich Extracts from Pistacia vera L 1-gen-2022 Gervasi, T.; D'Arrigo, M.; Rando, R.; Sciortino, M. T.; Carughi, A.; Barreca, D.; Mandalari, G.
Mostrati risultati da 81 a 100 di 116
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile