Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antibiotic Susceptibility profile of Staphylococcus aureus isolated from sausages in Meknes, Morocco 1-gen-2018 Ed-Dra, Abdelaziz; Rhazi Filali, Fouzia; Bouymajane, Aziz; Benhallam, Faouzia; El Allaoui, Abdellah; Chaiba, Abdellah; Giarratana, Filippo
Chemical composition, antioxidant capacity and antibacterial action of five Moroccan essential oils against Listeria monocytogenes and different serotypes of Salmonella enterica 1-gen-2020 Ed-Dra, A.; Filali, F. R.; Lo Presti, V.; Zekkori, B.; Nalbone, L.; Bouymajane, A.; Trabelsi, N.; Lamberta, F.; Bentayeb, A.; Giuffrida, A.; Giarratana, F.
Comprehensive evaluation on the use of thymus vulgaris essential oil as natural additive against different serotypes of salmonella enterica 1-gen-2021 Ed-Dra, A.; Nalbone, L.; Filali, F. R.; Trabelsi, N.; El Majdoub, Y. O.; Bouchrif, B.; Giarratana, F.; Giuffrida, A.
Effectiveness of essential oil from the artemisia herba-alba aerial parts against multidrug-resistant bacteria isolated from food and hospitalized patients 1-gen-2021 Ed-Dra, A.; Filali, F. R.; Presti, V. L.; Zekkori, B.; Nalbone, L.; Elsharkawy, E. R.; Bentayeb, A.; Giarratana, F.
Marinated anchovies (Engraulis encrasicolus) prepared with flavored olive oils (chétoui cv.): Anisakicidal effect, microbiological, and sensory evaluation 1-gen-2021 Trabelsi, N.; Nalbone, L.; Di Rosa, A. R.; Ed-Dra, A.; Nait-Mohamed, S.; Mhamdi, R.; Giuffrida, A.; Giarratana, F.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile