Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Classification of oils using multivariate statistical analysis on UV derivative absorption coefficients 1-gen-1999 Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.; Chiricosta, Salvatore; Saija, Giuseppe
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota V. La cv. Nocellara del Belice 1-gen-2000 Dugo, Giacomo; LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Pizzimenti, G; Maisano, Roberta
Composizione acidica e sterolica 1-gen-2001 Dugo, Giacomo; Curto, S. LO; Pizzimenti, Giovanni; Maisano, Roberta
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VI. Analisi statistica su oli di cv. autoctone 1-gen-2001 LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E.; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VIII. L'olio delle varietà Tonda Iblea e Moresca 1-gen-2002 S., LO CURTO; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; LA TORRE, Giovanna Loredana; G., Pizzimenti; Maisano, Roberta
Characterization of Sicilian virgin olive oils. Note X. A comparison between Cerasuola and Nocellara del Belice varieties 1-gen-2004 Dugo, Giacomo; Alfa, Maria; LA PERA, L; Mavrogeni, E; Pollicino, Donatella; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.
Analisi discriminante canonica (CDA) applicata al contenuto di antocianine in vini siciliani 1-gen-2007 La Pera, L.; Magnisi, R.; Casavecchia, C.; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Analisi statistica applicata ad oli siciliani da cultivar peloritane e maghrebine 1-gen-2007 DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; P., Buta; Dugo, Giacomo
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS 1-gen-2007 DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; Dugo, Giacomo
Anthocyanins in Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars: differentiation of wines according to their grape variety by means of Canonical Discriminant Analysis (CDA) 1-gen-2007 Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L.; Maisano, Roberta; Dugo, G.
Classification of Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars according to anthocyanin pattern. 1-gen-2007 Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Statistical characterization of Sicilian olive oils from Peloritana and Maghrebian zones according to the fatty acid profile 1-gen-2007 DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; LA PERA, L.; LO TURCO, Vincenzo; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo
Statistical study of the influence of fungicide treatments (mancozeb, zoxamide and copper oxychloride) on heavy metal concentrations in Sicilian red wine 1-gen-2008 LA PERA, L; Dugo, Giacomo; Rando, Rossana; DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Salvo, Francesco
Subcellular shapes recovery by enhancement and edge linking from electron microscopy images 1-gen-2009 Maisano, Roberta; G., Irrera
Valutazione di residui di plastificanti in oli siciliani e molisani 1-gen-2010 Dugo, Giacomo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Fotia, V.; Maisano, Roberta; DI BELLA, Giuseppa
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples 1-gen-2010 La Torre Giovanna Loredana; Rando Rossana; Saitta Marcello; Alfa Maria; Maisano Roberta; Dugo Giacomo
Integrated WebGIS for flood risk management with mobile and GPS technology within Open Source system 1-gen-2010 Aronica, Giuseppe Tito; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples 1-gen-2010 LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Saitta, Marcello; Alfa, Maria; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Fatty acids profile, atherogenic (IA) and thrombogenic health lipid indices, of raw roe of blue fin tuna (thunnus thynnus L.) and their salted product "bottarga". 1-gen-2011 M., Garraffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga". 1-gen-2011 M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
Mostrati risultati da 1 a 20 di 28
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile