Sfoglia per Autore
SCP and combustible materials production from pectine processing wastes
2009-01-01 LO CURTO, A.; MELITO M., R; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO GIUDICE, C.
Fresh frozen citrus juices: a novel prebiotic matrix
2010-01-01 Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B.
Fresh Frozen Citrus Juices: A Novel Prebiotic matrix
2010-01-01 Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B.
Succhi di agrumi surgelati: una nuova formulazione probiotica
2010-01-01 Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B.; LO CURTO, Rosario
Studio di un processo fermentativo per la valorizzazione degli scarti di produzione della pectina alimentare
2010-01-01 Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario
Produzione di Astaxanthina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato
2010-01-01 Giuffrida, Daniele; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario; Salvo, Andrea; Dugo, Giacomo
Fresh frozen citrus juices: a novel prebiotic matrix
2010-01-01 Lo Curto, A; Tropea, A; Gervasi, T; Melito, Mr; Ciccarello, B
DOES THE LIGHT INFLUENCE THE ASTAXANTHIN PRODUCTION IN XANTHOPHYLLOMYCES DENDRORHOUS
2011-01-01 Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia
Produzione di Astaxantina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato
2011-01-01 Giuffrida, Daniele; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; Salvo, Andrea; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario; Dugo, Giacomo
SCP and pectinases production from citrus waste: from batch to pH-stat
2011-01-01 Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa
Developement of probiotics to combat clostridium perfringens
2011-01-01 Gervasi, Teresa
Survival of probiotics and development of smart probiotics in food and feed
2011-01-01 Gervasi, Teresa
Development of strategies to combat food poisoning from Clostridium perfringens
2012-01-01 Gervasi, Teresa
Complete genome sequence of ΦCP51, a temperate bacteriophage of Clostridium perfringens.
2013-01-01 Gervasi, Teresa; Curto, Rl; Narbad, A; Mayer, M. J.
Does the light influence astaxanthin production in Xanthophyllomyces dendrorhous?
2013-01-01 Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, Mr; Lo Curto, A; Lo Curto, R.
Developement of SMART probiotics against Clostridium perfringens
2013-01-01 Gervasi, Teresa
BATCH AND FED-BATCH CAROTENOIDS PRODUCTION BY RHODOTORULA
2014-01-01 Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa; Dugo, Giacomo
Plasticizer residues in bergamot essential oils from Calabria (Italy)
2014-01-01 Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; Ravenda, Pietro; Bartolomeo, Giovanni; Gervasi, Teresa; Haddaoui, I.; Dugo, Giacomo
WASTES FROM FOOD-GRADE PECTINE PRODUCTION: SOURCES OF SCP AND ETHANOL
2014-01-01 Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES
2014-01-01 Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Cicero, Nicola; Vadalà, R.; Dugo, Giacomo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
SCP and combustible materials production from pectine processing wastes | 1-gen-2009 | LO CURTO, A.; MELITO M., R; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO GIUDICE, C. | |
Fresh frozen citrus juices: a novel prebiotic matrix | 1-gen-2010 | Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B. | |
Fresh Frozen Citrus Juices: A Novel Prebiotic matrix | 1-gen-2010 | Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B. | |
Succhi di agrumi surgelati: una nuova formulazione probiotica | 1-gen-2010 | Lo Curto, A.; Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Ciccarello, B.; LO CURTO, Rosario | |
Studio di un processo fermentativo per la valorizzazione degli scarti di produzione della pectina alimentare | 1-gen-2010 | Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, M. R.; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario | |
Produzione di Astaxanthina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato | 1-gen-2010 | Giuffrida, Daniele; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario; Salvo, Andrea; Dugo, Giacomo | |
Fresh frozen citrus juices: a novel prebiotic matrix | 1-gen-2010 | Lo Curto, A; Tropea, A; Gervasi, T; Melito, Mr; Ciccarello, B | |
DOES THE LIGHT INFLUENCE THE ASTAXANTHIN PRODUCTION IN XANTHOPHYLLOMYCES DENDRORHOUS | 1-gen-2011 | Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia | |
Produzione di Astaxantina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato | 1-gen-2011 | Giuffrida, Daniele; Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; Salvo, Andrea; Lo Curto, A.; LO CURTO, Rosario; Dugo, Giacomo | |
SCP and pectinases production from citrus waste: from batch to pH-stat | 1-gen-2011 | Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa | |
Developement of probiotics to combat clostridium perfringens | 1-gen-2011 | Gervasi, Teresa | |
Survival of probiotics and development of smart probiotics in food and feed | 1-gen-2011 | Gervasi, Teresa | |
Development of strategies to combat food poisoning from Clostridium perfringens | 1-gen-2012 | Gervasi, Teresa | |
Complete genome sequence of ΦCP51, a temperate bacteriophage of Clostridium perfringens. | 1-gen-2013 | Gervasi, Teresa; Curto, Rl; Narbad, A; Mayer, M. J. | |
Does the light influence astaxanthin production in Xanthophyllomyces dendrorhous? | 1-gen-2013 | Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; Melito, Mr; Lo Curto, A; Lo Curto, R. | |
Developement of SMART probiotics against Clostridium perfringens | 1-gen-2013 | Gervasi, Teresa | |
BATCH AND FED-BATCH CAROTENOIDS PRODUCTION BY RHODOTORULA | 1-gen-2014 | Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa; Dugo, Giacomo | |
Plasticizer residues in bergamot essential oils from Calabria (Italy) | 1-gen-2014 | Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; Ravenda, Pietro; Bartolomeo, Giovanni; Gervasi, Teresa; Haddaoui, I.; Dugo, Giacomo | |
WASTES FROM FOOD-GRADE PECTINE PRODUCTION: SOURCES OF SCP AND ETHANOL | 1-gen-2014 | Tropea, Alessia; Gervasi, Teresa; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo | |
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES | 1-gen-2014 | Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Cicero, Nicola; Vadalà, R.; Dugo, Giacomo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile