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“Coumarins and Psoralens Content of Calabrian Bergamot Essential Oils”. 1-gen-1998 Dugo, Paola; Mondello, Luigi; Costa, Rosaria
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota LVIII. La composizione dell'olio di arancia dolce prodotto nella stagione 1996/97. 1-gen-1998 Trozzi, Alessandra; Verzera, Antonella; Costa, Rosaria
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Casilli, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Reliable Identification of Classes of Compounds using Spectrometric Informations with Linear Retention Indices 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Cicero, L; Sakkà, A; Dugo, Paola; Costa, Rosaria; Chiofalo, V; Dugo, Giovanni
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi SPME-GC e SPME-GCxGC dei componenti dell'Aroma del Caffè Tostato 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Casilli, A; Dugo, Giovanni
Caratteristiche della frazione lipidica delle carni del suino nero siciliano mediante GC ultraveloce 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Chiofalo, V; Liotta, Luigi; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Fast GC for the analysis of fats and oils 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Casilli, A; Dugo, Paola; Cotroneo, Antonella; Dugo, Giovanni
INFLUENZA DEL PASTAZZO DI LIMONE SULLA QUALITà DEL FORMAGGIO PECORINO 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Todaro, M.; Costa, Rosaria; Alicata, M. L.; Chiofalo, Vincenzo; Giaccone, P.
“Automated SPME-GC/MS Analysis of Coffee Flavor” 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Festa, S; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
“Characterisation of the cheese flavour of the Maltese goats using SPME-GC/MS” 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Costa, Rosaria; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, V.
APPLICAZIONE DELL'ULTRAFAST GC PER L'ANALISI DEI LIPIDI 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Casilli, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
SPME-GC/MS: A Suitable Technique for the Analysis of Cheese Aroma Profile 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Chiofalo, L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
CARATTERISTICHE DELLA FRAZIONE LIPIDICA DELLE CARNI DEL SUINO NERO SICILIANO MEDIANTE GC ULTRAVELOCE 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
The Triple-Dimensional analysis of Higly Complex Food Samples Through GCxGC/qMS 1-gen-2004 Casilli, A; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, P; Dugo, G; Mondello, Luigi
Fast Comprehensive GCxGC Food Analysis 1-gen-2004 Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Cicero, L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Characterisation of the cheese flavour of the Maltese goats using SPME-GC/MS 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Costa, Rosaria; Mondello, Luigi; Dugo, P; Chiofalo, V.
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
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