Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chemical Characterization of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) Oil 1-gen-2011 Fanali, Chiara; Dugo, Laura; Cacciola, Francesco; Beccaria, Marco; Grasso, Simone; Dachà, Marina; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Determinazione dei principali flavonoidi in integratori e matrici alimentari per mezzo della cromatografia liquida nano 1-gen-2014 Rocco, Anna; Fanali, Chiara; D’Orazio, Giovanni; Dugo, Laura; Mondello, Luigi; Aturki, Zeineb
A nano-LC/UV method for the analysis of principal phenolic compounds in commercial citrus juices and evaluation of antioxidant potential 1-gen-2014 Rocco, Anna; Fanali, Chiara; Dugo, Laura; Mondello, Luigi
Qualitative and semi-quantitative analysis of phospholipids in rat liver mitochondria samples by HPLC-IT/TOF-MS 1-gen-2015 Fanali, Chiara; Dugo, Laura; Sardanelli, Anna Maria; Gnoni, Antonio; Cacciola, Francesco; Oteri, Marianna; Beccaria, Marco; Mondello, Luigi
Ionic liquids as stationary phases for fatty acid analysis by gas chromatography 1-gen-2017 Fanali, C.; Micalizzi, G.; Dugo, P.; Mondello, L.
Use of an Online Extraction Technique Coupled to Liquid Chromatography for Determination of Caffeine in Coffee, Tea, and Cocoa 1-gen-2018 Russo, M.; Dugo, P.; Fanali, C.; Dugo, L.; Zoccali, M.; Mondello, L.; De Gara, L.
Effect of solvent on the extraction of phenolic compounds and antioxidant capacity of hazelnut kernel 1-gen-2018 Fanali, C.; Tripodo, G.; Russo, M.; Della Posta, S.; Pasqualetti, V.; De Gara, L.
Extraction, analysis, and antioxidant activity evaluation of phenolic compounds in different Italian extra-virgin olive oils 1-gen-2018 Fanali, C.; Della Posta, S.; Vilmercati, A.; Dugo, L.; Russo, M.; Petitti, T.; Mondello, L.; de Gara, L.
Choline-chloride and betaine-based deep eutectic solvents for green extraction of nutraceutical compounds from spent coffee ground 1-gen-2020 Fanali, C.; Della Posta, S.; Dugo, L.; Gentili, A.; Mondello, L.; De Gara, L.
African baobab (Adansonia digitata) fruit as promising source of procyanidins 1-gen-2020 Russo, M.; Ronci, M. B.; Vilmercati, A.; Gionfriddo, M.; Fanali, C.; Dugo, L.; Locato, V.; Mondello, L.; De Gara, L.
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile