Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Determination of the Phenol and Tocopherol Content in Italian High-Quality Extra-Virgin Olive Oils by Using LC-MS and Multivariate Data Analysis 1-gen-2020 Dugo, L.; Russo, M.; Cacciola, F.; Mandolfino, F.; Salafia, F.; Vilmercati, A.; Fanali, C.; Casale, M.; De Gara, L.; Dugo, P.; Mondello, L.; Rigano, F.
Reversed phase versus hydrophilic interaction liquid chromatography as first dimension of comprehensive two-dimensional liquid chromatography systems for the elucidation of the polyphenolic content of food and natural products 1-gen-2021 Cacciola, F.; Arena, K.; Mandolfino, F.; Donnarumma, D.; Dugo, P.; Mondello, L.
Reliable identification and quantification of anabolic androgenic steroids in dietary supplements by using gas chromatography coupled to triple quadrupole mass spectrometry 1-gen-2021 Micalizzi, G.; Huszti, K.; Palinkas, Z.; Mandolfino, F.; Martos, E.; Dugo, P.; Mondello, L.; Utczas, M.
Multidimensional liquid chromatography approaches for analysis of food contaminants 1-gen-2021 Arena, K.; Mandolfino, F.; Cacciola, F.; Dugo, P.; Mondello, L.
Phytochemical Investigation and Antioxidant Activity of Globularia alypum L 1-gen-2021 Asraoui, F.; Kounnoun, A.; Cadi, H. E.; Cacciola, F.; Majdoub, Y. O. E.; Alibrando, F.; Mandolfino, F.; Dugo, P.; Mondello, L.; Louajri, A.
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile