Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Chemical composition and nutritional properties of Brazilian cold-pressed edible oils 1-gen-2018 Cicero, N.; Tardugno, R.; Albergamo, A.; Salvo, A.; Bua, G. D.; Bartolomeo, G.; Mangano, V.; Rotondo, A.; Di Stefano, V.; Di Bella, G.; Dugo, G.
Adherence to the Mediterranean diet in a Sicilian student population 1-gen-2018 Metro, Daniela; Tardugno, Roberta; Papa, Mattia; Bisignano, Carlo; Manasseri, Luigi; Calabrese, Giorgio; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
Investigation of Hg Content by a Rapid Analytical Technique in Mediterranean Pelagic Fishes 1-gen-2018 Di Bella, G.; Tardugno, R.; Cicero, N.
In vivo effects of PCB-126 and genistein on vitellogenin expression in zebrafish 1-gen-2019 Licata, Patrizia; Tardugno, Roberta; Pergolizzi, Simona; Capillo, Gioele; Aragona, Marialuisa; Colombo, Antonio; Gervasi, Teresa; Pellizzeri, Vito; Cicero, Nicola; Calò, Margherita
Mediterranean diet in a Sicilian student population. Second part: breakfast and its nutritional profile 1-gen-2020 Metro, Daniela; Papa, Mattia; Manasseri, Luigi; Gervasi, Teresa; Campone, Luca; Pellizzeri, Vito; Tardugno, Roberta; Dugo, Giacomo
Chemical analysis, biological and therapeutic activities of Olea europaea L. extracts 1-gen-2021 Alesci, A.; Miller, A.; Tardugno, R.; Pergolizzi, S.
Nutritional and mineral composition of persimmon fruits (Diospyros kaki L.) from Central and Southern Italy 1-gen-2021 Tardugno, R.; Gervasi, T.; Nava, V.; Cammilleri, G.; Ferrantelli, V.; Cicero, N.
Exploring Lignans, a Class of Health Promoting Compounds, in a Variety of Edible Oils from Brazil 1-gen-2022 Tardugno, Roberta; Cicero, Nicola; Costa, Rosaria; Nava, Vincenzo; Vadala, Rossella
Mineral and Microbiological Analysis of Spices and Aromatic Herbs 1-gen-2022 Cicero, Nicola; Gervasi, Teresa; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Macrì, Antonio; Nava, Vincenzo; Giarratana, Filippo; Tardugno, Roberta; Vadalà, Rossella; Santini, Antonello
From by-product to functional food: the survival of L. casei shirota, L. casei immunitas and L. acidophilus johnsonii, during spray drying in orange juice using a maltodextrin/pectin mixture as carrier 1-gen-2022 Gervasi, C.; Pellizzeri, V.; Vecchio, G. L.; Vadala, R.; Foti, F.; Tardugno, R.; Cicero, N.; Gervasi, T.
Gourmet Table Salts: The Mineral Composition Showdown 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Tardugno, Roberta; Nava, Vincenzo; Naccari, Clara; Virga, Antonio; Salvo, Andrea; Corbo, Filomena; Clodoveo, Maria Lisa; Cicero, Nicola
Toxic and Potentially Toxic Mineral Elements of Edible Gastropods Land Snails (Mediterranean Escargot) 1-gen-2023 Tardugno, Roberta; Virga, Antonino; Nava, Vincenzo; Mannino, Federica; Salvo, Andrea; Monaco, Francesco; Giorgianni, Mario; Cicero, Nicola
Natural Pigments Production and Their Application in Food, Health and Other Industries 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Lo Vecchio, Giovanna; De Pasquale, Rita; De Maria, Laura; Tardugno, Roberta; Vadalà, Rossella; Cicero, Nicola
Toxic and Potentially Toxic Mineral Elements of Edible Gastropods Land Snails (Mediterranean Escargot) 1-gen-2023 Tardugno, R.; Virga, A.; Nava, V.; Mannino, F.; Salvo, A.; Monaco, F.; Giorgianni, M.; Cicero, N.
Mostrati risultati da 1 a 14 di 14
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile