Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Phytochemical composition and biological properties of a hydroalcoholic extract obtained from the aerial parts of Matthiola incana (L.) R. Br. (Brassicaceae) growing in Sicily 1-gen-2018 Taviano, Maria Fernanda; Cavo', Emilia; Marino, Andreana; Ragusa, Salvatore; Dugo, Paola; Cacciola, Francesco; Irrera, Pierangela; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Miceli, Natalizia
Monitoraggio della shelf-life e qualità sensoriale di panini per hamburger tramite metodica rapida ATR-FT-IR ed analisi Survival 1-gen-2018 Cincotta, F.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Merlino, M.
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 1-gen-2018 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Condurso, C.
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 1-gen-2018 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Dellacassa, E.; Condurso, C.
Influence of drying technologies on the aroma of Sicilian red garlic 1-gen-2019 Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Tripodi, Gianluca; Merlino, Maria; Verzera, Antonella
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 1-gen-2020 Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Tripodi, Gianluca; Stanton, Catherine; Verzera, Antonella
Variety and shelf-life of coffee packaged in capsules 1-gen-2020 Cincotta, Fabrizio; Tripodi, Gianluca; Merlino, Maria; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta
Stability of powdered infant formula during secondary shelf-life and domestic practices 1-gen-2020 Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Merlino, Maria; Stanton, Catherine; Verzera, Antonella
Aroma compounds in mini-watermelon fruits from different grafting combinations 1-gen-2020 Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Merlino, Maria; Verzera, Antonella
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 1-gen-2020 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Giarratana, F.; Verzera, A.
Varietal aromas of fortified wines from different moscato var. (vitis vinifera l.) under the same pedoclimatic conditions 1-gen-2021 Verzera, A.; Merlino, M.; Cincotta, F.; Prestia, O.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 1-gen-2021 Cincotta, F.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Prestia, O.; Stanton, C.; Verzera, A.
SELEZIONE DI LATTOBACILLI PROBIOTICI AD ATTIVITA’ β-GALATTOSIDASICA E PRODUZIONE DI UN FORMAGGIO FRESCO FUNZIONALE A RIDOTTO CONTENUTO DI LATTOSIO. QUALITA’, SICUREZZA E SHELF-LIFE. 26-gen-2021 Merlino, Maria
Phenolic and volatile composition and antioxidant properties of the leaf extract of Brassica fruticulosa subsp. fruticulosa (Brassicaceae) growing wild in Sicily (Italy) 1-gen-2022 Cavò, E.; Taviano, M. F.; Davì, F.; Cacciola, F.; Oulad El Majdoub, Y.; Mondello, L.; Ragusa, M.; Condurso, C.; Merlino, M; Verzera, A.; Miceli, N.
Innovative Process for Dried Caper (Capparis spinosa L.) Powder Production 1-gen-2022 Cincotta, Fabrizio; Merlino, Maria; Verzera, Antonella; Gugliandolo, Enrico; Condurso, Concetta
Fat type and baking conditions for cookies recipe: a sensomic approach 1-gen-2022 Merlino, M.; Arena, E.; Cincotta, F.; Condurso, C.; Brighina, S.; Grasso, A.; Fallico, B.; Verzera, A.
Volatile composition, antidiabetic, and anti-obesity potential of Brassica incana leaf and flowering top extracts. 1-gen-2022 Taviano, Maria Fernanda; Núñez, Sonia; Millán-Laleona, Adrián; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Merlino, Maria; Ragusa, Monica; Miceli, Natalizia; López, Víctor
Technological, Nutritional, and Sensory Characteristics of Gnocchi Enriched with Hemp Seed Flour 1-gen-2022 Merlino, M.; Tripodi, G.; Cincotta, F.; Prestia, O.; Miller, A.; Gattuso, A.; Verzera, A.; Condurso, C.
FTIR spectroscopy vs. sensory analyses for the sensory shelf‐life definition of hamburger buns 1-gen-2023 Cincotta, Fabrizio; Tripodi, Gianluca; Merlino, Maria; Nalbone, Luca; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Avocado leaf‐waste management: drying technology and quality of leaf herbal teas of different varieties cultivated in the Mediterranean area 1-gen-2024 Cincotta, Fabrizio; Merlino, Maria; Condurso, Concetta; Miller, Anthea; Torre, Marco; Verzera, Antonella
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile