Sfoglia per Autore
Produzione di prodigiosina in Serratia marcescens in relazione alla sorgente di carbonio
1983-01-01 Pizzimenti, Francesco; Scoglio, Maria Elena; Galtieri, Antonio; Leuzzi, Ugo
Free amino acid content prodigiosin formation in Serratia marcescens grown on different carbon sources.
1983-01-01 Pizzimenti, F. C.; Leuzzi, Ugo; Galtieri, A.; Bisignano, Giuseppe Giov.
Presence of reduced type 1 copper in Ceruloplasmin as revelead by reaction with hydrogen peroxide.
1984-01-01 Calabrese, L.; Leuzzi, Ugo
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci delle coste siciliane. Nota I. Lepidopus caudatus.
1984-01-01 Ziino, M.; Leuzzi, Ugo; Dugo, Giacomo
ORNITHINE-CARBAMYL PHOSPHATE TRANSFERASE OF TELEOSTEAN FISH LIVER - A COMPARISON BETWEEN DIFFERENT SPECIES
1985-01-01 Bellocco, Ersilia Santa; DE GREGORIO, Ambra; Galtieri, Antonio; Leuzzi, Ugo
Ornithine carbamyl phosphate transferase of teleostean fish liver: a comparison between different species.
1985-01-01 Bellocco, E.; DE GREGORIO, A.; Galtieri, A.; Leuzzi, Ugo
Il succo del Tangelo Mapo
1987-01-01 Calvarano, I.; Postorino, E.; Leuzzi, Ugo; Gioffré, D.; DI GIACOMO, A.
Arginine biosyntesis in Esperidaee: OCT of Citrus aurantium and Citrus limonum.
1987-01-01 Leuzzi, Ugo; Bellocco, E.; DE GREGORIO, A.
Stabilizzazione del succo d'arancia pigmentata con trattamenti fisici e additivi fenolici.
1988-01-01 Maccarrone, E.; Longo, M. L.; Leuzzi, Ugo; Maccarrone, A.; Passerini, A.
Fluvalinate, Amitraz, Malathion and Oxytetracycline in sicilian honeys
1991-01-01 Saitta, Marcello; Dugo, Giacomo; Leuzzi, Ugo; DI BELLA, Giuseppa; Visco, Annamaria
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from three cultivars collected during ripening.
1991-01-01 Leuzzi, Ugo; LO CURTO, Rosario; DI GIACOMO, Giovanni
Mineral composition of juices derived from various Bergamot cultivars
1991-01-01 Leuzzi, Ugo; Cimino, Giuseppe
Mineral components in biodynamic citrus juices
1991-01-01 Dugo, Giacomo; Leuzzi, Ugo; DI BELLA, Giuseppa
Heavy metal pollution. Part XI: Impact of the volcanic activity on Etnean milk and ricotta.
1991-01-01 Cimino, G.; Leuzzi, Ugo; Salvo, S.; Ziino, M.
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from the three cultivars collected during repening.
1991-01-01 Leuzzi, Ugo; LO CURTO, R. B.; DI GIACOMO, G.
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci tipici delle coste siciliane. Nota III. Selacei
1992-01-01 Ziino, M.; Salvo, F.; Leuzzi, Ugo
Estrazione dell'essenza di bergamotto con CO2 supercritica.
1992-01-01 Mincione, B.; DI GIACOMO, A.; Leuzzi, Ugo; Crispo, F.; Poiana, M.; STAGNO D'ALCONTRES, I.
FLAVONOIDS RECOVERY AND SCP PRODUCTION FROM ORANGE PEEL
1992-01-01 Locurto, R; Tripodo, Maria Marcella; Leuzzi, Ugo; Giuffre, D; Vaccarino, C.
Sobre el contenido en nitratos de jugos citricos y cultivos biodinamicos producidos en Sicilia
1993-01-01 Dugo, Giacomo; Salvo, Francesco; DI BELLA, Giuseppa; Leuzzi, Ugo
Researchs on the subtropical fruits produced in Calabria. The Cherimoya (Anona Cherimolia, Mill.)
1993-01-01 Mincione, B.; Leuzzi, Ugo; Manziu, E.; Bonaccorsi, Paola Maria; Cimino, Giuseppe
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile