Sfoglia per Autore
“The Triple-Dimensional analysis of Higly Complex Food Samples Through GCxGC/qMS”.
2004-01-01 Casilli, A; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Fast Comprehensive GCxGC Food Analysis
2004-01-01 Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Cicero, L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS
2004-01-01 Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Costa, Rosaria; Liotta, Luigi; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
Fast GC for the analysis of citrus oils
2004-01-01 Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Evaluation of fast gas chromatography and gas chromatography-mass spectrometry in the analysis of lipids
2004-01-01 Mondello, Luigi; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Comprehensive multidimensional GC for the characterization of roasted coffee beans
2004-01-01 Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Costa, Rosaria; Festa, S; Dugo, Giovanni
Micro-bore Column High Speed Gas Chromatography for the Analysis of Essential Oil Volatiles
2005-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Casilli, Alessandro; Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Anàlise e cacterização de volàteis de impacto no aroma de òleos essenciais através de olfatrometria e o isolamento destes por CG-preparativa
2005-01-01 D'ACAMPORA ZELLNER, B; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
FFNSC 1.2: LIBRERIA GC-MS PER L'IDENTIFICAZIONE DI COMPONENTI VOLATILI MEDIANTE L'USO INTERATTIVO DEGLI INDICI DI RITENZIONE LINEARE (LRI)
2005-01-01 Casilli, V; Costa, Rosaria; DE FINA, Mr; Scala, G; Dugo, P; Mondello, Luigi
Reliable GC-MS peak assignment by using a LRI-filtered mass spectra searching software
2005-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K.
Reliable GC-MS peak assignment by means of a novel Mass Spectra library with an «LRI filter» option
2005-01-01 Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K; Mondello, Luigi
FFNSC (Flavour and Fragrance Natural and Synthetic Compounds): Una libreria di massa innovativa applicata all'indagine di olii essenziali
2005-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Casilli, V.
Analisi SPME della frazione volatile di bevande alcoliche
2005-01-01 Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto
An evaluation of different methods for the isolation of essential oils
2005-01-01 LO PRESTI, Maria; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Ragusa, S; Visinoni, F; Mondello, Luigi
Un approccio innovativo per l'analisi gascromatografica multidimensionale di enantiomeri in oli essenziali
2005-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analisi di componenti chirali in matrici complesse mediante Fast MDGC
2005-01-01 Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Tranchida, Peter Quinto; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; Zellner, B. D.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Comparazione dei rapporti enantiomerici di composti degli oli essenziali ottenuti con differenti metodiche di isolamento
2005-01-01 LO PRESTI, M; Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Valutazione di eventuali frodi in oli essenziali tramite analisi GC chirale
2005-01-01 Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, M; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Reliable characterization of coffee bean aroma profiles by automated headspace solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry with the support of a dual-filter mass spectra library
2005-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; LO PRESTI, Maria; Festa, S; Fazio, A; Dugo, Giovanni
Determination of flavor components in Sicilian goat cheese by automated HS-SPME-GC
2005-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
“The Triple-Dimensional analysis of Higly Complex Food Samples Through GCxGC/qMS”. | 1-gen-2004 | Casilli, A; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Fast Comprehensive GCxGC Food Analysis | 1-gen-2004 | Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Cicero, L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS | 1-gen-2004 | Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Costa, Rosaria; Liotta, Luigi; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo | |
Fast GC for the analysis of citrus oils | 1-gen-2004 | Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni | |
Evaluation of fast gas chromatography and gas chromatography-mass spectrometry in the analysis of lipids | 1-gen-2004 | Mondello, Luigi; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni | |
Comprehensive multidimensional GC for the characterization of roasted coffee beans | 1-gen-2004 | Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Costa, Rosaria; Festa, S; Dugo, Giovanni | |
Micro-bore Column High Speed Gas Chromatography for the Analysis of Essential Oil Volatiles | 1-gen-2005 | Tranchida, Peter Quinto; Casilli, Alessandro; Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Anàlise e cacterização de volàteis de impacto no aroma de òleos essenciais através de olfatrometria e o isolamento destes por CG-preparativa | 1-gen-2005 | D'ACAMPORA ZELLNER, B; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
FFNSC 1.2: LIBRERIA GC-MS PER L'IDENTIFICAZIONE DI COMPONENTI VOLATILI MEDIANTE L'USO INTERATTIVO DEGLI INDICI DI RITENZIONE LINEARE (LRI) | 1-gen-2005 | Casilli, V; Costa, Rosaria; DE FINA, Mr; Scala, G; Dugo, P; Mondello, Luigi | |
Reliable GC-MS peak assignment by using a LRI-filtered mass spectra searching software | 1-gen-2005 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K. | |
Reliable GC-MS peak assignment by means of a novel Mass Spectra library with an «LRI filter» option | 1-gen-2005 | Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K; Mondello, Luigi | |
FFNSC (Flavour and Fragrance Natural and Synthetic Compounds): Una libreria di massa innovativa applicata all'indagine di olii essenziali | 1-gen-2005 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Casilli, V. | |
Analisi SPME della frazione volatile di bevande alcoliche | 1-gen-2005 | Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto | |
An evaluation of different methods for the isolation of essential oils | 1-gen-2005 | LO PRESTI, Maria; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Ragusa, S; Visinoni, F; Mondello, Luigi | |
Un approccio innovativo per l'analisi gascromatografica multidimensionale di enantiomeri in oli essenziali | 1-gen-2005 | Tranchida, Peter Quinto; Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Analisi di componenti chirali in matrici complesse mediante Fast MDGC | 1-gen-2005 | Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Tranchida, Peter Quinto; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; Zellner, B. D.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Comparazione dei rapporti enantiomerici di composti degli oli essenziali ottenuti con differenti metodiche di isolamento | 1-gen-2005 | LO PRESTI, M; Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Valutazione di eventuali frodi in oli essenziali tramite analisi GC chirale | 1-gen-2005 | Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, M; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi | |
Reliable characterization of coffee bean aroma profiles by automated headspace solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry with the support of a dual-filter mass spectra library | 1-gen-2005 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; LO PRESTI, Maria; Festa, S; Fazio, A; Dugo, Giovanni | |
Determination of flavor components in Sicilian goat cheese by automated HS-SPME-GC | 1-gen-2005 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile