Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 226
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
“The Triple-Dimensional analysis of Higly Complex Food Samples Through GCxGC/qMS”. 1-gen-2004 Casilli, A; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Fast Comprehensive GCxGC Food Analysis 1-gen-2004 Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Cicero, L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Characterization of Maltese goat milk cheese flavour using SPME-GC/MS 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Costa, Rosaria; Liotta, Luigi; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
Fast GC for the analysis of citrus oils 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Evaluation of fast gas chromatography and gas chromatography-mass spectrometry in the analysis of lipids 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Comprehensive multidimensional GC for the characterization of roasted coffee beans 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Costa, Rosaria; Festa, S; Dugo, Giovanni
Micro-bore Column High Speed Gas Chromatography for the Analysis of Essential Oil Volatiles 1-gen-2005 Tranchida, Peter Quinto; Casilli, Alessandro; Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Anàlise e cacterização de volàteis de impacto no aroma de òleos essenciais através de olfatrometria e o isolamento destes por CG-preparativa 1-gen-2005 D'ACAMPORA ZELLNER, B; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
FFNSC 1.2: LIBRERIA GC-MS PER L'IDENTIFICAZIONE DI COMPONENTI VOLATILI MEDIANTE L'USO INTERATTIVO DEGLI INDICI DI RITENZIONE LINEARE (LRI) 1-gen-2005 Casilli, V; Costa, Rosaria; DE FINA, Mr; Scala, G; Dugo, P; Mondello, Luigi
Reliable GC-MS peak assignment by using a LRI-filtered mass spectra searching software 1-gen-2005 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K.
Reliable GC-MS peak assignment by means of a novel Mass Spectra library with an «LRI filter» option 1-gen-2005 Costa, Rosaria; Casilli, Alessandro; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, Maria; Dugo, Paola; Scala, G; Taneda, K; Iida, J; Miseki, K; Mondello, Luigi
FFNSC (Flavour and Fragrance Natural and Synthetic Compounds): Una libreria di massa innovativa applicata all'indagine di olii essenziali 1-gen-2005 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Casilli, V.
Analisi SPME della frazione volatile di bevande alcoliche 1-gen-2005 Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto
An evaluation of different methods for the isolation of essential oils 1-gen-2005 LO PRESTI, Maria; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Ragusa, S; Visinoni, F; Mondello, Luigi
Un approccio innovativo per l'analisi gascromatografica multidimensionale di enantiomeri in oli essenziali 1-gen-2005 Tranchida, Peter Quinto; Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analisi di componenti chirali in matrici complesse mediante Fast MDGC 1-gen-2005 Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Tranchida, Peter Quinto; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; Zellner, B. D.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Comparazione dei rapporti enantiomerici di composti degli oli essenziali ottenuti con differenti metodiche di isolamento 1-gen-2005 LO PRESTI, M; Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Valutazione di eventuali frodi in oli essenziali tramite analisi GC chirale 1-gen-2005 Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; LO PRESTI, M; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Reliable characterization of coffee bean aroma profiles by automated headspace solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry with the support of a dual-filter mass spectra library 1-gen-2005 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; LO PRESTI, Maria; Festa, S; Fazio, A; Dugo, Giovanni
Determination of flavor components in Sicilian goat cheese by automated HS-SPME-GC 1-gen-2005 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 226
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile