CHIOFALO, Biagina
CHIOFALO, Biagina
Dipartimento di Scienze Veterinarie
"Maltese" goats milk during lactation
2002-01-01 Zumbo, A.; Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Gagliano, V.; Chiofalo, L.
A Supplement with Bromelain, Lentinula edodes, and Quercetin: Antioxidant Capacity and Effects on Morphofunctional and Fecal Parameters (Calprotectin, Cortisol, and Intestinal Fermentation Products) in Kennel Dogs
2023-01-01 Atuahene, David; Costale, Annalisa; Martello, Elisa; Mannelli, Alessandro; Radice, Elisabetta; Giuseppe Ribaldone, Davide; Chiofalo, Biagina; Stefanon, Bruno; Meineri, Giorgia
A sustainable alternative grain legume for livestock: agronomic and nutritional traits of three lupin (Lupinus spp.) species
2023-01-01 Oteri, Marianna; Scordia, Danilo; Armone, Rosangela; Costale, Annalisa; Meineri, Giorgia; Gresta, Fabio; Chiofalo, Biagina
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI
2003-01-01 Chiofalo, Biagina; Salimei, E.; Chiofalo, L.
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata.
2000-01-01 Chiofalo, Biagina; Pugliese, A.
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle
2006-01-01 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; Agazzi, A; Invernizzi, G; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle.
2006-01-01 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; A., Agazzi; G., Invernizzi; V., Chiofalo; Liotta, Luigi
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition
2004-01-01 Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.)
2011-01-01 Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Pagliaro, Massimiliano; Chiofalo, Biagina; Gresta, F.
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora
2021-01-01 Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP
2022-01-01 Oteri, M.; Scordia, D.; Armone, R.; Gresta, F.; Chiofalo, B.
Amaranthus grain as a new ingredient in diets for dairy cows: productive, qualitative, and in vitro fermentation traits
2022-01-01 Calabrò, Serena; Oteri, Marianna; Vastolo, Alessandro; Isabella Cutrignelli, Monica; Todaro, Massimo; Chiofalo, Biagina; Gresta, Fabio
Amaranthus hypochondriacus L. as a sustainable source of nutrients and bioactive compounds for animal feeding
2021-01-01 Oteri, M.; Gresta, F.; Costale, A.; Lo Presti, V.; Meineri, G.; Chiofalo, B.
Amminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano, "il Salame S.Angelo" IGP
2011-01-01 Prandini, A.; Sigolo, S.; Fiorentini, L.; Lo Coco, F.; Chiofalo, Biagina
Analisi degli aminoacidi liberi nel sangue mediante IE-HPLC.
1998-01-01 Chiofalo, Biagina; Passantino, Annamaria; Catarisini, O.
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS
2004-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS
2003-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS
2003-01-01 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari
2004-01-01 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
Andamento degli acidi grassi nel latte di asina nel corso della lattazione.
2012-01-01 Panetta, Cristina; LO PRESTI, Vittorio; Salimei, E.; Fantuz, F.; Chiofalo, Biagina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
"Maltese" goats milk during lactation | 1-gen-2002 | Zumbo, A.; Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Gagliano, V.; Chiofalo, L. | |
A Supplement with Bromelain, Lentinula edodes, and Quercetin: Antioxidant Capacity and Effects on Morphofunctional and Fecal Parameters (Calprotectin, Cortisol, and Intestinal Fermentation Products) in Kennel Dogs | 1-gen-2023 | Atuahene, David; Costale, Annalisa; Martello, Elisa; Mannelli, Alessandro; Radice, Elisabetta; Giuseppe Ribaldone, Davide; Chiofalo, Biagina; Stefanon, Bruno; Meineri, Giorgia | |
A sustainable alternative grain legume for livestock: agronomic and nutritional traits of three lupin (Lupinus spp.) species | 1-gen-2023 | Oteri, Marianna; Scordia, Danilo; Armone, Rosangela; Costale, Annalisa; Meineri, Giorgia; Gresta, Fabio; Chiofalo, Biagina | |
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI | 1-gen-2003 | Chiofalo, Biagina; Salimei, E.; Chiofalo, L. | |
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata. | 1-gen-2000 | Chiofalo, Biagina; Pugliese, A. | |
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle | 1-gen-2006 | Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; Agazzi, A; Invernizzi, G; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi | |
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle. | 1-gen-2006 | Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; A., Agazzi; G., Invernizzi; V., Chiofalo; Liotta, Luigi | |
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition | 1-gen-2004 | Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo | |
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) | 1-gen-2011 | Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Pagliaro, Massimiliano; Chiofalo, Biagina; Gresta, F. | |
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora | 1-gen-2021 | Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina | |
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP | 1-gen-2022 | Oteri, M.; Scordia, D.; Armone, R.; Gresta, F.; Chiofalo, B. | |
Amaranthus grain as a new ingredient in diets for dairy cows: productive, qualitative, and in vitro fermentation traits | 1-gen-2022 | Calabrò, Serena; Oteri, Marianna; Vastolo, Alessandro; Isabella Cutrignelli, Monica; Todaro, Massimo; Chiofalo, Biagina; Gresta, Fabio | |
Amaranthus hypochondriacus L. as a sustainable source of nutrients and bioactive compounds for animal feeding | 1-gen-2021 | Oteri, M.; Gresta, F.; Costale, A.; Lo Presti, V.; Meineri, G.; Chiofalo, B. | |
Amminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano, "il Salame S.Angelo" IGP | 1-gen-2011 | Prandini, A.; Sigolo, S.; Fiorentini, L.; Lo Coco, F.; Chiofalo, Biagina | |
Analisi degli aminoacidi liberi nel sangue mediante IE-HPLC. | 1-gen-1998 | Chiofalo, Biagina; Passantino, Annamaria; Catarisini, O. | |
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS | 1-gen-2004 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni | |
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS | 1-gen-2003 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni | |
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS | 1-gen-2003 | Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni | |
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari | 1-gen-2004 | Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo | |
Andamento degli acidi grassi nel latte di asina nel corso della lattazione. | 1-gen-2012 | Panetta, Cristina; LO PRESTI, Vittorio; Salimei, E.; Fantuz, F.; Chiofalo, Biagina |