CHIOFALO, Biagina

CHIOFALO, Biagina  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 250 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
ACIDI GRASSI DEL LATTE DI ASINA: PROPRIETA' BIO-NUTRIZIONALI ED EXTRANUTRIZIONALI 1-gen-2003 Chiofalo, Biagina; Salimei, E.; Chiofalo, L.
Acidi grassi liberi nel plasma di differenti specie animali: valori di riferimento nello studio della patologia condizionata. 1-gen-2000 Chiofalo, Biagina; Pugliese, A.
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle 1-gen-2006 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; Agazzi, A; Invernizzi, G; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi
Administration of nucleotides in poultry's diet: effect on the lipid composition of the Pectoralis Major muscle. 1-gen-2006 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; A., Agazzi; G., Invernizzi; V., Chiofalo; Liotta, Luigi
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 1-gen-2011 Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Pagliaro, Massimiliano; Chiofalo, Biagina; Gresta, F.
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora 1-gen-2021 Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina
L'allevamento degli struzzi in Sicilia. Aspetti produttivi 1-gen-2000 Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Signorino, D.; Liotta, Luigi
AMARANTH GRAIN FOR ANIMAL FEEDING: A HIGH-QUALITY WHOLESOME CROP 1-gen-2022 Oteri, M.; Scordia, D.; Armone, R.; Gresta, F.; Chiofalo, B.
Amaranthus grain as a new ingredient in diets for dairy cows: productive, qualitative, and in vitro fermentation traits 1-gen-2022 Calabrò, Serena; Oteri, Marianna; Vastolo, Alessandro; Isabella Cutrignelli, Monica; Todaro, Massimo; Chiofalo, Biagina; Gresta, Fabio
Amaranthus hypochondriacus l. As a sustainable source of nutrients and bioactive compounds for animal feeding 1-gen-2021 Oteri, M.; Gresta, F.; Costale, A.; Lo Presti, V.; Meineri, G.; Chiofalo, B.
Amminoacidi liberi e amine biogene in un prodotto tipico siciliano, "il Salame S.Angelo" IGP 1-gen-2011 Prandini, A.; Sigolo, S.; Fiorentini, L.; Lo Coco, F.; Chiofalo, Biagina
Analisi degli aminoacidi liberi nel sangue mediante IE-HPLC. 1-gen-1998 Chiofalo, Biagina; Passantino, Annamaria; Catarisini, O.
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
Andamento degli acidi grassi nel latte di asina nel corso della lattazione. 1-gen-2012 Panetta, Cristina; LO PRESTI, Vittorio; Salimei, E.; Fantuz, F.; Chiofalo, Biagina
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Casilli, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Applicazione dell'analisi d'immagine computerizzata nella valutazione morfologica del cane. 1-gen-2011 Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina