LEONARDI, Michelangelo

LEONARDI, Michelangelo  

Dipartimento di Scienze biomediche, odontoiatriche e delle immagini morfologiche e funzionali  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of height chicken meat preparation by sensory evaluation 1-gen-2018 Leonardi, Michelangelo; Potorti', Angela Giorgia; Rando, Rossana; Albergamo, Ambrogina; Gervasi, Teresa; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
Effect of Dietary Enrichment with Flaxseed, Vitamin E and Selenium, and of Market Class on the Broiler Breast Meat-Part 2: Technological and Sensorial Traits 1-gen-2022 Albergamo, Ambrogina; Vadalà, Rossella; Metro, Daniela; Giuffrida, Daniele; Monaco, Francesco; Pergolizzi, Stefano; Leonardi, Michelangelo; Bartolomeo, Giovanni; Petracci, Massimiliano; Cicero, Nicola
Effects of spirulina diet on the oogenesis of zebrafish: morphological analysis and immonohistochemical determination of the vitellogenin. 1-gen-2020 Calabrò, Concetta; Bertuccio, Clara; Gervasi, Teresa; Lauriano, Eugenia; Leonardi, Michelangelo; Cicero, Nicola; LO CASCIO, Patrizia
Physicochemical, nutritional, microbiological, and sensory qualities of chicken burgers reformulated with mediterranean plant ingredients and health-promoting compounds 1-gen-2021 Albergamo, A.; Vadala, R.; Metro, D.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Rando, R.; Macri, A.; Messina, L.; Gualtieri, R.; Colombo, N.; Sallemi, S.; Leonardi, M.; Lo Turco, V.; Dugo, G.; Cicero, N.