CUCINOTTA, SALVATORE
CUCINOTTA, SALVATORE
Biochemical parameters, oxidative stress and inflammatory status in English Pointers fed a citrus molasses-supplemented diet
2021-01-01 Chiofalo, Biagina; Oteri, Marianna; Cucinotta, Salvatore; Lombardi, Pietro; Di Rosa, Ambra Rita
Dall'ortofrutta di Sicilia nasce un alimento funzionale per il mercato del petfood; quando lo spreco alimentare diventa risorsa.
2016-01-01 Chiofalo, Biagina; Cucinotta, Salvatore; Spano', Giuseppe; Carcione, Giuseppe; Zena, R.; DI ROSA, AMBRA RITA
Effects of citrus molasses inclusion in the diet for GDB during training on blood cholesterol and triglyceride levels, oxidative and inflammatory status.
2019-01-01 Chiofalo, Biagina; DI ROSA, Ambra Rita; Cucinotta, Salvatore; Vastolo, Alessandro; Musco, Nadia; Lombardi, Pietro
Effects of dietary protein and fat concentrations on hormonal and oxidative blood stress biomarkers in guide dogs during training
2020-01-01 Chiofalo, B.; Fazio, E.; Lombardi, P.; Cucinotta, S.; Mastellone, V.; Di Rosa, A. R.; Cravana, C.
Grain free diets for utility dogs during training work: Evaluation of the nutrient digestibility and faecal characteristics
2019-01-01 Chiofalo, B.; De Vita, G.; Lo Presti, V.; Cucinotta, S.; Gaglio, G.; Leone, F.; Di Rosa, A. R.
Innovazioni tecnologiche in mangimistica per la valorizzazione delle biomasse residuali nel settore del petfood. Analisi delle caratteristiche macrostrutturali indotte dai processi di estrusione nella produzione di diete per cani con differenti livelli di inclusione di Pastazzo d’Arancia.
2019-11-12 Cucinotta, Salvatore
Thyroid and lipid status in guide dogs during training: Effects of dietary protein and fat content
2019-01-01 Chiofalo, B.; Fazio, E.; Cucinotta, S.; Cravana, C.