POTORTI', Angela Giorgia
POTORTI', Angela Giorgia
Dipartimento di Scienze biomediche, odontoiatriche e delle immagini morfologiche e funzionali
A green sample preparation method for the determination of bisphenols in honeys
2023-01-01 Potorti', Angela Giorgia; Litrenta, Federica; Sgro', Benedetta; DI BELLA, Giuseppa; Albergamo, Ambrogina; Ben Mansour, Hedi; Beltifa, Asma; Benameur, Qada; LO TURCO, Vincenzo
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey
2015-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder
2016-01-01 Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo
Acque di Vegetazione e Sanse Vergini: fonti di polifenoli ed energia (P8)
2010-01-01 Cicero, Nicola; G., Tassone; Potorti', ANGELA GIORGIA; Alesci, Alessio; V., Fotia; Dugo, Giacomo
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES
2014-01-01 Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Cicero, Nicola; Vadalà, R.; Dugo, Giacomo
Agronomical evaluation of Sicilian biotypes of Lavandula stoechas L. spp. stoechas and analysis of the essential oils
2015-01-01 Tuttolomondo, Teresa; Dugo, Giacomo; Ruberto, Giuseppe; Leto, Claudio; Napoli, Edoardo M.; Potorti', ANGELA GIORGIA; Fede, MARIA RITA; Virga, Giuseppe; Leone, Raffaele; Anna, Eleonora D’; Licata, Mario; La Bella, Salvatore
Ammine biogene, come prevenire la contaminazione del vino
2011-01-01 Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola; Potorti', ANGELA GIORGIA; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; LA TORRE, Giovanna Loredana
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS
2012-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Saitta, Marcello; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
Aquafeed production from fermented fish waste and lemon peel
2021-01-01 Tropea, A.; Potorti, A. G.; lo Turco, V.; Russo, E.; Vadala, R.; Rando, R.; Di Bella, G.
Aquafeed production from fish waste and lemon peel
2015-01-01 Tropea, Alessia; Rando, Rossana; Potorti', ANGELA GIORGIA; Russo, Elisabetta; Gervasi, Teresa; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa
Assessment of the Accuracy of Nutrition Label and Chemical Composition of Plant-Based Milks Available on the Italian Market
2023-01-01 LO TURCO, Vincenzo; Sgrò, Benedetta; Albergamo, Ambrogina; Nava, Vincenzo; Rando, Rossana; Potorti', Angela Giorgia; DI BELLA, Giuseppa
BATCH AND FED-BATCH CAROTENOIDS PRODUCTION BY RHODOTORULA
2014-01-01 Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa; Dugo, Giacomo
BIOGENIC AMINE PROFILES BY HPLC-MS IN DONKEY MILK
2009-01-01 LA TORRE, Giovanna Loredana; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Saitta, Marcello; Salvo, Andrea; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo
Bisphenol residues in conventional and unconventional provolas cheese
2022-01-01 Litrenta, Federica; Bionda, Arianna; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', Angela Giorgia; Liotta, Luigi; Amato, Annalisa; DI BELLA, Giuseppa
Botanical discrimination of Sicilian red wines by multi-elements analysis
2015-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; Bua, GIUSEPPE DANIEL; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo
CARATTERIZZAZIONE DELLA COMPOSIZIONE FENOLICA IN VINI ROSSI SICILIANI DA CV. AUTOCTONE DIVERSAMENTE ALLEVATE
2010-01-01 LA TORRE, Giovanna Loredana; Saitta, Marcello; Potorti', ANGELA GIORGIA; Vincenzo, Fotia; Martorana, Valeria; Tropea, Alessia; Dugo, Giacomo
Carotenoids characterization of Taleggio cheese surface
2015-01-01 Gervasi, Teresa; Giuffrida, Daniele; Tropea, Alessia; Cicero, Nicola; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo
Characterisation of alkylphenols in pistachio (Pistacia vera L.) kernels
2009-01-01 Saitta, Marcello; Giuffrida, Daniele; LA TORRE, Giovanna Loredana; Potorti', ANGELA GIORGIA; Dugo, Giacomo
Characterization of height chicken meat preparation by sensory evaluation
2018-01-01 Leonardi, Michelangelo; Potorti', Angela Giorgia; Rando, Rossana; Albergamo, Ambrogina; Gervasi, Teresa; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
Chemical and Microbiological Assessment of Wastewater Discharged along the Mediterranean Sea
2022-01-01 Hassen, Wafa; Mehri, Ines; Beltifa, Asma; Potorti', Angela Giorgia; Khellaf, Nabila; Amer, Ranya; Van Loco, Joris; Hassen, Abdennaceur; DI BELLA, Giuseppa; Khdary, Nezar H.; Ben Mansour, Hedi
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A green sample preparation method for the determination of bisphenols in honeys | 1-gen-2023 | Potorti', Angela Giorgia; Litrenta, Federica; Sgro', Benedetta; DI BELLA, Giuseppa; Albergamo, Ambrogina; Ben Mansour, Hedi; Beltifa, Asma; Benameur, Qada; LO TURCO, Vincenzo | |
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey | 1-gen-2015 | DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo | |
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder | 1-gen-2016 | Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo | |
Acque di Vegetazione e Sanse Vergini: fonti di polifenoli ed energia (P8) | 1-gen-2010 | Cicero, Nicola; G., Tassone; Potorti', ANGELA GIORGIA; Alesci, Alessio; V., Fotia; Dugo, Giacomo | |
ADD VALUE FEED PRODUCT OBTAINED FROM CITRUS WASTE BY CONTROLLED FERMENTATIVE PROCESSES | 1-gen-2014 | Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Cicero, Nicola; Vadalà, R.; Dugo, Giacomo | |
Agronomical evaluation of Sicilian biotypes of Lavandula stoechas L. spp. stoechas and analysis of the essential oils | 1-gen-2015 | Tuttolomondo, Teresa; Dugo, Giacomo; Ruberto, Giuseppe; Leto, Claudio; Napoli, Edoardo M.; Potorti', ANGELA GIORGIA; Fede, MARIA RITA; Virga, Giuseppe; Leone, Raffaele; Anna, Eleonora D’; Licata, Mario; La Bella, Salvatore | |
Ammine biogene, come prevenire la contaminazione del vino | 1-gen-2011 | Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola; Potorti', ANGELA GIORGIA; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; LA TORRE, Giovanna Loredana | |
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS | 1-gen-2012 | DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Saitta, Marcello; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo | |
Aquafeed production from fermented fish waste and lemon peel | 1-gen-2021 | Tropea, A.; Potorti, A. G.; lo Turco, V.; Russo, E.; Vadala, R.; Rando, R.; Di Bella, G. | |
Aquafeed production from fish waste and lemon peel | 1-gen-2015 | Tropea, Alessia; Rando, Rossana; Potorti', ANGELA GIORGIA; Russo, Elisabetta; Gervasi, Teresa; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa | |
Assessment of the Accuracy of Nutrition Label and Chemical Composition of Plant-Based Milks Available on the Italian Market | 1-gen-2023 | LO TURCO, Vincenzo; Sgrò, Benedetta; Albergamo, Ambrogina; Nava, Vincenzo; Rando, Rossana; Potorti', Angela Giorgia; DI BELLA, Giuseppa | |
BATCH AND FED-BATCH CAROTENOIDS PRODUCTION BY RHODOTORULA | 1-gen-2014 | Gervasi, Teresa; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Cicero, Nicola; DI BELLA, Giuseppa; Dugo, Giacomo | |
BIOGENIC AMINE PROFILES BY HPLC-MS IN DONKEY MILK | 1-gen-2009 | LA TORRE, Giovanna Loredana; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Saitta, Marcello; Salvo, Andrea; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo | |
Bisphenol residues in conventional and unconventional provolas cheese | 1-gen-2022 | Litrenta, Federica; Bionda, Arianna; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', Angela Giorgia; Liotta, Luigi; Amato, Annalisa; DI BELLA, Giuseppa | |
Botanical discrimination of Sicilian red wines by multi-elements analysis | 1-gen-2015 | DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; Bua, GIUSEPPE DANIEL; Tropea, Alessia; LO TURCO, Vincenzo; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo | |
CARATTERIZZAZIONE DELLA COMPOSIZIONE FENOLICA IN VINI ROSSI SICILIANI DA CV. AUTOCTONE DIVERSAMENTE ALLEVATE | 1-gen-2010 | LA TORRE, Giovanna Loredana; Saitta, Marcello; Potorti', ANGELA GIORGIA; Vincenzo, Fotia; Martorana, Valeria; Tropea, Alessia; Dugo, Giacomo | |
Carotenoids characterization of Taleggio cheese surface | 1-gen-2015 | Gervasi, Teresa; Giuffrida, Daniele; Tropea, Alessia; Cicero, Nicola; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo | |
Characterisation of alkylphenols in pistachio (Pistacia vera L.) kernels | 1-gen-2009 | Saitta, Marcello; Giuffrida, Daniele; LA TORRE, Giovanna Loredana; Potorti', ANGELA GIORGIA; Dugo, Giacomo | |
Characterization of height chicken meat preparation by sensory evaluation | 1-gen-2018 | Leonardi, Michelangelo; Potorti', Angela Giorgia; Rando, Rossana; Albergamo, Ambrogina; Gervasi, Teresa; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo | |
Chemical and Microbiological Assessment of Wastewater Discharged along the Mediterranean Sea | 1-gen-2022 | Hassen, Wafa; Mehri, Ines; Beltifa, Asma; Potorti', Angela Giorgia; Khellaf, Nabila; Amer, Ranya; Van Loco, Joris; Hassen, Abdennaceur; DI BELLA, Giuseppa; Khdary, Nezar H.; Ben Mansour, Hedi |