RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Analisi fast-GC mediante SPME con trappola criogenica
2005-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Mondello, Luigi
Analisi SPME della frazione volatile di bevande alcoliche
2005-01-01 Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto
Analisi SPME-GC e SPME-GCxGC dei componenti dell'Aroma del Caffè Tostato
2003-01-01 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Casilli, A; Dugo, Giovanni
Analysis of Diesel by Means of Off-Line Tridimensional Comprehensive Chromatography LC-GCxGC Coupled with a MS Detector
2008-01-01 Sciarrone, Danilo; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analysis of Diesel By Means of Off-line Tridimensional Comprehensive Chromatography LC-GCxGC Couplet with a MS Detector
2008-01-01 Sciarrone, Danilo; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analysis of organic sulfur compounds in fossil fuel derivatives by means of a flow modulated comprehensive two-dimensional gas chromatographic system coupled to a triple-quadrupole mass spectrometer
2014-01-01 Panto', Sebastiano; Machado, Maria E.; Franchina, FLAVIO ANTONIO; Zini, Claudia; Caramao, Elina B.; Tranchida, Peter Quinto; Mondello, Luigi
Analysis of packaging-derived compounds in chewing gum by using solid–phase microextraction –comprehensive 2D gas chromatography-quadruple mass spectrometry
2010-01-01 Purcaro, Giorgia; Scandinaro, M; Tranchida, Peter Quinto; Conte, L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analysis of the saponifiable and unsaponifiable fractions of lipids by using comprehensive two-dimensional gas chromatography with mass spectrometry/flame ionization detection
2014-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Salivo, Simona; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Anàlise do Oleo Essencial de Aniba Parviflora (Macacaporanga) por Cromatografia Gasosa Monodimensional e Bidimensional Abragente Acopladas a Espectrometria de Massas
2008-01-01 ZACARDI DE SOUZA R., C; Augusto, F; Mondello, M; Tranchida, Peter Quinto; EUCLIDES SOARES BORATA, L; Mondello, Luigi
Application of enantioselective gas chromatography-mass spectrometry-olfactometry for reliable enantiomer characterization in flavour and fragrance material analysis
2007-01-01 ZELLNER D'ACAMPORA, B; Tranchida, Peter Quinto; Crupi, Ml; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 215
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 215
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 1
- 2010 - 2019 118
- 2003 - 2009 96
Editore
- CASSS 9
- CHROMALEONT SRL 7
- I.O.P.M.S 5
- T. Sandra, P. Sandra 5
- Fernando Mauro Lancas 4
- Giovanni Dugo, Luigi Mondello 4
- Chemical Industry Press 3
- Pat Sandra 3
- Chromaleont S.r.L. 2
- Daniel Joulain 2
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
- CARBON ISOTOPE RATIO 2
- GC×GC-MS 2
- AUTHENTICITY 1
- chip 1
- Chiral separation 1
- comprehensive gas chromatography 1
- ENANTIO GC 1
- fatty acids 1
- FLAVOURS 1
- flow-modulator 1
Lingua
- eng 145
- ita 18
Accesso al fulltext
- no fulltext 214
- open 1