RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The off-line combination of high performance liquid chromatography and comprehensive two-dimensional gas chromatography mass spectrometry: a new powerful approach for highly-detailed essential oil analysis
2014-01-01 Zoccali, Mariosimone; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
The on-line combination of liquid chromatography with a three-dimensional gas chromatography preparative instrument for the rapid collection of high amounts of pure solutes from complex mixtures
2014-01-01 Panto', Sebastiano; Sciarrone, Danilo; Maimone, Mariarosa; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
The on-line combination of liquid chromatography-large volume injection-comprehensive two-dimensional gas chromatography-triple quad mass spectrometry: a powerful four-dimensional separation-science tool
2014-01-01 Zoccali, Mariosimone; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
The Triple-Dimensional analysis of Higly Complex Food Samples Through GCxGC/qMS
2004-01-01 Casilli, A; Costa, Rosaria; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, P; Dugo, G; Mondello, Luigi
The use of multi-chromatographic dimensions in the analysis of biological, cosmetic and food products
2008-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Mondello, Luigi
Towards truly optimized comprehensive two-dimensional gas chromatography
2009-01-01 Purcaro, Giorgia; Tranchida, Peter Quinto; Conte, L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Ultra-Fast GC for the Determination of Essential Oil Composition and Aldulteration
2003-01-01 Mondello, Luigi; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Un approccio innovativo per l'analisi gascromatografica multidimensionale di enantiomeri in oli essenziali
2005-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Use of Ionic Liquid Stationary Phases in the GC analysis of Food Volatiles
2011-01-01 Tranchida, Peter Quinto; Ragonese, Carla; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Use of the comprehensive gas chromatography (GC×GC) approach in food analysis
2015-01-01 Purcaro, Giorgia; Barp, Laura; Franchina, FLAVIO ANTONIO; Tranchida, Peter Quinto; Mondello, Luigi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 224
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 215
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 8
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 2
- 2010 - 2019 119
- 2003 - 2009 103
Editore
- CASSS 9
- CHROMALEONT SRL 7
- I.O.P.M.S 5
- T. Sandra, P. Sandra 5
- Fernando Mauro Lancas 4
- Giovanni Dugo, Luigi Mondello 4
- Chemical Industry Press 3
- Pat Sandra 3
- Taro 3
- Chromaleont S.r.L. 2
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
- CARBON ISOTOPE RATIO 2
- GC×GC-MS 2
- aged studies 1
- archaeological pottery 1
- AUTHENTICITY 1
- chip 1
- Chiral separation 1
- comprehensive gas chromatography 1
- ENANTIO GC 1
- fatty acids 1
Lingua
- eng 146
- ita 24
Accesso al fulltext
- no fulltext 223
- open 1