Sfoglia per Autore
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese
2006-01-01 Giuffrida, Daniele; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza
Caratterizzazione della specie Engraulis enchrasicholus (Linneo, 1758) pescata con due diverse tipologie di pesca nell’area del Golfo di Catania
2006-01-01 Reale, Alessandra; Sanfilippo, Marilena; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Manganaro, Antonio
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile.
2007-01-01 Bertuccio, Clara; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Conte, Francesca Laura; Todaro, Massimo
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce.
2007-01-01 Ziino, Marisa; Lembo, Elvira; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria
2007-01-01 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS.
2007-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; F., Conte
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia
2007-01-01 Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Ziino, Marisa; Scacco, A; Verzera, Antonella
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses
2007-01-01 Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Conte, Francesca Laura
The aerial part headspace constituents of Otanthus maritimus L. (Asteraceae).
2007-01-01 Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; S., Ragusa; Condurso, Concetta
A survey of the microbial and chemical composition of seven semi-ripened Provola dei Nebrodi Sicilian cheeses
2007-01-01 Cronin, T.; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Mcsweeney, P. L. H.; Mills, S.; Ross, R. P.; Stanton, C.
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS
2007-01-01 ROMEO V; ZIINO M; GIUFFRIDA D; CONDURSO C.; VERZERA A
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt
2008-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage
2008-01-01 Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; E., Lembo; Verzera, Antonella
Tecnologie innovative per il miglioramento della “qualità” delle carni di una nuova specie (Pagrus pagrus) per l'industria acquicolturale
2008-01-01 Ziino, Marisa; Fortino, L.; Manganaro, Antonio; Palmegiano, G. B.; Condurso, Concetta; Daprà, F.; Gai, F.; Lembo, E.; Peiretti, P. G.; Romeo, V.; Sanfilippo, Marilena; Sburlati, D.
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY
2008-01-01 I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna
Volatile compound and sensory analysis for the characterization of an Italian white wine from “Inzolia” grapes
2008-01-01 Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; A., Scacco; C. M., Lanza; A., Mazzaglia; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta
Solid phase microextraction and fast high-resolution capillary gas chromatography in volatile analysis of food and beverages
2008-01-01 I., Ferrante; M., Bergna; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza
Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life
2008-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; Conte, Francesca Laura
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry.
2009-01-01 Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties.
2009-01-01 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese | 1-gen-2006 | Giuffrida, Daniele; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza | |
Caratterizzazione della specie Engraulis enchrasicholus (Linneo, 1758) pescata con due diverse tipologie di pesca nell’area del Golfo di Catania | 1-gen-2006 | Reale, Alessandra; Sanfilippo, Marilena; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Manganaro, Antonio | |
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. | 1-gen-2007 | Bertuccio, Clara; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Conte, Francesca Laura; Todaro, Massimo | |
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. | 1-gen-2007 | Ziino, Marisa; Lembo, Elvira; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella | |
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria | 1-gen-2007 | Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella | |
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. | 1-gen-2007 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; F., Conte | |
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia | 1-gen-2007 | Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Ziino, Marisa; Scacco, A; Verzera, Antonella | |
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses | 1-gen-2007 | Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Conte, Francesca Laura | |
The aerial part headspace constituents of Otanthus maritimus L. (Asteraceae). | 1-gen-2007 | Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; S., Ragusa; Condurso, Concetta | |
A survey of the microbial and chemical composition of seven semi-ripened Provola dei Nebrodi Sicilian cheeses | 1-gen-2007 | Cronin, T.; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Mcsweeney, P. L. H.; Mills, S.; Ross, R. P.; Stanton, C. | |
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS | 1-gen-2007 | ROMEO V; ZIINO M; GIUFFRIDA D; CONDURSO C.; VERZERA A | |
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt | 1-gen-2008 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa | |
Volatile compounds for the evaluation of fish freshness during refrigeration storage | 1-gen-2008 | Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; E., Lembo; Verzera, Antonella | |
Tecnologie innovative per il miglioramento della “qualità” delle carni di una nuova specie (Pagrus pagrus) per l'industria acquicolturale | 1-gen-2008 | Ziino, Marisa; Fortino, L.; Manganaro, Antonio; Palmegiano, G. B.; Condurso, Concetta; Daprà, F.; Gai, F.; Lembo, E.; Peiretti, P. G.; Romeo, V.; Sanfilippo, Marilena; Sburlati, D. | |
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY | 1-gen-2008 | I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna | |
Volatile compound and sensory analysis for the characterization of an Italian white wine from “Inzolia” grapes | 1-gen-2008 | Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; A., Scacco; C. M., Lanza; A., Mazzaglia; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta | |
Solid phase microextraction and fast high-resolution capillary gas chromatography in volatile analysis of food and beverages | 1-gen-2008 | I., Ferrante; M., Bergna; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza | |
Solid-phase microextraction and gas chromatography mass spectrometry analysis of dairy product volatiles for the determination of shelf-life | 1-gen-2008 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; Conte, Francesca Laura | |
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. | 1-gen-2009 | Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca | |
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. | 1-gen-2009 | Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile