CHIOFALO, Vincenzo

CHIOFALO, Vincenzo  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 257 (tempo di esecuzione: 0.032 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A study of the daily feed intake pattern in sheep fed orchard grass hay or silage ad libitum 1-gen-1993 R., Baumont; Chiofalo, Vincenzo; J. P., Dulphy
A survey of farming the Black Sicilian pig in the Nebrodi mountains 1-gen-2000 Madonia, G.; Finocchiaro, R.; Assiria, L. G.; Chiofalo, Vincenzo; Calagna, G.; Gandini, G.
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet. 1-gen-2010 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet 1-gen-2012 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; S., Scianò; Zumbo, Alessandro
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae 1-gen-2017 Giarratana, Filippo; Muscolino, Daniele; Ziino, Graziella; LO PRESTI, Vittorio; Rao, Rosa; Chiofalo, Vincenzo; Giuffrida, Alessandro; Panebianco, Antonio
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1 1-gen-2017 Giarratana, Filippo; Muscolino, Daniele; Ziino, Graziella; Giuffrida, Alessandro; Marotta, STEFANIA MARIA; LO PRESTI, Vittorio; Chiofalo, Vincenzo; Panebianco, Antonio
Adaptive Responses of Thyroid Hormones, Insulin, and Glucose during Pregnancy and Lactation in Dairy Cows 1-gen-2022 Fazio, Esterina; Bionda, Arianna; Chiofalo, Vincenzo; Crepaldi, Paola; Lopreiato, Vincenzo; Medica, Pietro; Liotta, Luigi
Adjunct culture of non-starter lactic acid bacteria for the production of provola dei nebrodi PDO cheese: In vitro screening and pilot-scale cheese-making 1-gen-2021 Randazzo, C. L.; Liotta, L.; De Angelis, M.; Celano, G.; Russo, N.; Van Hoorde, K.; Chiofalo, V.; Pino, A.; Caggia, C.
Administartion of Lactobacilli to growing kids: effects on bio-morphologic traits 1-gen-2003 Liotta, Luigi; Piccitto, F.; Chiofalo, Vincenzo
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle 1-gen-2006 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; Agazzi, A; Invernizzi, G; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition 1-gen-2004 Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
AGNELLONI "PINZIRITA", "BERGAMASCA X PINZIRITA" A 200 GIORNI DI ETA'. III° COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI 1-gen-1996 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi
AGNELLONI "PINZIRITI" E METICCI "BERGAMASCA X PINZIRITA" E "BARBARESCA X PINZIRITA" OTTENUTI NELLE ORDINARIE CONDIZIONI DI ALLEVAMENTO DI UN'AREA INTERNA SICILIANA. IV° COMPOSIZIONE ACIDICA DEL GRASSO 1-gen-1996 Chiofalo, Luigi; Micari, Pietro; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.) 1-gen-2011 Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Pagliaro, Massimiliano; Chiofalo, Biagina; Gresta, F.
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora 1-gen-2021 Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 1-gen-1989 Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Micari, Pietro; Verzera, Antonella; Donato, M. G.; Dell’Orto, V.; Chiofalo, Luigi
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. I -COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLE CARNI IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E AI QUARTI. 1-gen-1992 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. II – ANALISI DEGLI ACIDI GRASSI DELLE CARCASSE IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E ALLA ZONA DI PRELIEVO. 1-gen-1992 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi
Analisi della variabilità al gene MC1R nel suino Nero Siciliano e possibilità di utilizzo di questo locus per la tracciabilità di razza 1-gen-2006 D'Alessandro, Enrico; Fontanesi, L; Liotta, Luigi; Davoli, R; Chiofalo, Vincenzo; Russo, V.
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo