CHIOFALO, Vincenzo
CHIOFALO, Vincenzo
Dipartimento di Scienze Veterinarie
"Nero Siciliano" pigs reared in plein air and lived in extensive condition : data on tissue separation of fresh ham and shoulder
2002-01-01 Liotta, Luigi; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, L.
A Next Generation Semiconductor Based Sequencing Approach for the Identification of Meat Species in DNA Mixtures
2015-01-01 Bertolini, Francesca; Ghionda, Marco Ciro; D'Alessandro, Enrico; Geraci, Claudia; Chiofalo, Vincenzo; Fontanesi, Luca
A study of the daily feed intake pattern in sheep fed orchard grass hay or silage ad libitum
1993-01-01 R., Baumont; Chiofalo, Vincenzo; J. P., Dulphy
A survey of farming the Black Sicilian pig in the Nebrodi mountains
2000-01-01 Madonia, G.; Finocchiaro, R.; Assiria, L. G.; Chiofalo, Vincenzo; Calagna, G.; Gandini, G.
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet.
2010-01-01 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet
2012-01-01 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; S., Scianò; Zumbo, Alessandro
Activity of Catmint (Nepeta cataria) essential oil against Anisakis larvae
2017-01-01 Giarratana, Filippo; Muscolino, Daniele; Ziino, Graziella; LO PRESTI, Vittorio; Rao, Rosa; Chiofalo, Vincenzo; Giuffrida, Alessandro; Panebianco, Antonio
Activity of Tagetes minuta Linnaeus (Asteraceae) essential oil against L3 Anisakis larvae type 1
2017-01-01 Giarratana, Filippo; Muscolino, Daniele; Ziino, Graziella; Giuffrida, Alessandro; Marotta, STEFANIA MARIA; LO PRESTI, Vittorio; Chiofalo, Vincenzo; Panebianco, Antonio
Adaptive Responses of Thyroid Hormones, Insulin, and Glucose during Pregnancy and Lactation in Dairy Cows
2022-01-01 Fazio, Esterina; Bionda, Arianna; Chiofalo, Vincenzo; Crepaldi, Paola; Lopreiato, Vincenzo; Medica, Pietro; Liotta, Luigi
Adjunct culture of non-starter lactic acid bacteria for the production of provola dei nebrodi PDO cheese: In vitro screening and pilot-scale cheese-making
2021-01-01 Randazzo, C. L.; Liotta, L.; De Angelis, M.; Celano, G.; Russo, N.; Van Hoorde, K.; Chiofalo, V.; Pino, A.; Caggia, C.
Administartion of Lactobacilli to growing kids: effects on bio-morphologic traits
2003-01-01 Liotta, Luigi; Piccitto, F.; Chiofalo, Vincenzo
Administration of nucleotides in poultry's diet: Effect on the lipid composition of the Pectoralis major muscle
2006-01-01 Chiofalo, Biagina; LO PRESTI, Vittorio; Agazzi, A; Invernizzi, G; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi
Administration of olive cake for ewe feeding: effect on milk yield and composition
2004-01-01 Chiofalo, Biagina; Liotta, Luigi; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
AGNELLONI "PINZIRITA", "BERGAMASCA X PINZIRITA" A 200 GIORNI DI ETA'. III° COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DI ALCUNI MUSCOLI
1996-01-01 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi
AGNELLONI "PINZIRITI" E METICCI "BERGAMASCA X PINZIRITA" E "BARBARESCA X PINZIRITA" OTTENUTI NELLE ORDINARIE CONDIZIONI DI ALLEVAMENTO DI UN'AREA INTERNA SICILIANA. IV° COMPOSIZIONE ACIDICA DEL GRASSO
1996-01-01 Chiofalo, Luigi; Micari, Pietro; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
Agronomic traits and feed quality of different cultivars of yellow lupin (Lupinus luteus L.)
2011-01-01 Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Pagliaro, Massimiliano; Chiofalo, Biagina; Gresta, F.
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora
2021-01-01 Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV.
1989-01-01 Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Micari, Pietro; Verzera, Antonella; Donato, M. G.; Dell’Orto, V.; Chiofalo, Luigi
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. I -COMPOSIZIONE CHIMICA E VALORE ENERGETICO DELLE CARNI IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E AI QUARTI.
1992-01-01 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi
ALLATTAMENTO NATURALE E ARTIFICIALE DI CAPRETTI METICCI GEMELLI. II – ANALISI DEGLI ACIDI GRASSI DELLE CARCASSE IN RELAZIONE AL TIPO DI ALLATTAMENTO, AL SESSO E ALLA ZONA DI PRELIEVO.
1992-01-01 Micari, Pietro; Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Luigi