LO CURTO, Rosario

LO CURTO, Rosario  

Dipartimento di Scienze dell'Ambiente, della Sicurezza, del Territorio, degli Alimenti e della Salute (S.A.S.T.A.S.) (attivo dal 10/07/2012 al 31/12/2015)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 82 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Deep Learning Approach to on-Node Sensor Data Analytics for Mobile or Wearable Devices 1-gen-2017 Ravi', D.; Wong, C.; Lo, B.; Yang, G. -Z.
Agro-industrial waste recycling: cost and opportunities. 1-gen-2003 LO CURTO, Rosario
Agro-industrial waste recycling: costs and opportunities 1-gen-2003 LO CURTO, Rosario
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from three cultivars collected during ripening. 1-gen-1991 Leuzzi, Ugo; LO CURTO, Rosario; DI GIACOMO, Giovanni
Analisi strutturale ed attività biologica dei cladodi di Opuntia ficus indica 1-gen-2006 Ginestra, Giovanna; Mandalari, Giuseppina; D'Arrigo, M; DE PASQUALE, R; LO CURTO, Rosario; Narbad, A; BENNETT R., N; WALDRON K., W; FAUDS C., B; Bisignano, Giuseppe Giov.
Anatomical, chemical, and biochemical characterization of cladodes from prickly pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.]. 1-gen-2009 Ginestra, Giovanna; Parker, Ml; Bennett, Rn; Robertson, J; Mandalari, Giuseppina; Narbad, A; LO CURTO, Rosario; Bisignano, Giuseppe Giov.; Faulds, Cb; Waldron, K. W.
Antimicrobic Activity and Action Mechanism of silver(I)-Exchanged Zeolites 1-gen-1999 L., Mavilia; LO CURTO, Rosario; G., Postorino; Primerano, Patrizia; Corigliano, Francesco
Arabinoxylan and mono- and dimeric ferulic acid release from brewer's grain and wheat bran by feruloyl esterases and glycosyl hydrolases from Humicola insolens 1-gen-2004 Faulds, C. B.; Mandalari, Giuseppina; LO CURTO, Rosario; Bisignano, Giuseppe Giov.; Waldron, K. W.
Bioethanol production from pineapple wastes 1-gen-2012 Tropea, Alessia; David, Wilson; LA TORRE, Giovanna Loredana; LO CURTO, Rosario; Peter R. C. T., Saugman; Peter Troy, Davies; Keith W., Waldron
Bioethanol Production From Pineapple Wastes 1-gen-2014 Tropea, Alessia; David, Wilson; LA TORRE, Giovanna Loredana; LO CURTO, Rosario; Peter, Saugman; Peter Troy, Davies; Dugo, Giacomo; Keith W., Waldron
Biological effects of hesperidin, a citrus flavonoid. Note 2: Hypolipidemic activity on experimental hypercholesterolemia in rat 1-gen-1995 Monforte, Maria Teresa; Trovato, Ada; Kirjavainen, S.; Forestieri, Annamaria; Galati, Enza Maria; LO CURTO, Rosario
Biomasse e risorse irrigue dalla acque di vegetazione 1-gen-2007 Dugo, Giacomo; LO CURTO, Rosario; D'Urso, Daniela; Cicero, Nicola
Caratterizzazione di un preparato ittico innovativo. 1-gen-2006 LO CURTO, Rosario; Nocifora, P.; Sanpietro, R.; Giuffrida, Angela; Dugo, Giacomo
Characterization of Flavonoids and Pectins from Bergamot (Citrus bergamia Risso) Peel, a Major Byproduct of Essential Oil Extraction. 1-gen-2006 MANDALARI G.; BENNETT R.N.; BISIGNANO G.; SAIJA A.; DUGO G.MO; LO CURTO R.B.; FAULDS C.B.; WALDRON K.W.
CHEMICAL CHARACTERIZATION OF "OPUNTIA FICUS INDICA" SEED OIL 1-gen-2002 Salvo, Francesco; E. M., Galati; LO CURTO, Rosario; Tripodo, Maria Marcella
Descrizione e caratteristiche principalai di un nuovo brevetto nel settore dei prodotti ittici trasformati: il prosciutto di pesce 1-gen-2007 LO CURTO, Rosario; Nocifora, P; LO TURCO, Vincenzo; LA PERA, L; Dugo, Giacomo
Determination of some heavy metals and selenium in Sicilian and Calabrian citrus essential oils using derivative stripping chronopotentiometry 1-gen-2005 LA PERA, L; LO CURTO, Rosario; DI BELLA, Giuseppa; Dugo, Giacomo
Effect of S02, Na2C03 and NaOH pretreatments on the degradability and cellulase digestibility of grape marc. 1-gen-1987 Vaccarino, Carmelo; LO CURTO, Rosario; Tripodo, Maria Marcella; Bellocco, Ersilia Santa; Lagana', Giuseppina; Patane', R. M.
Effetto della tostatura di differenti varietà di caffè sul contenuto in metalli 1-gen-2008 Dugo, Giacomo; LA TORRE, Giovanna Loredana; LO CURTO, Rosario; Pollicino, Donatella; Menegazzi, V; Romeo, M; Alfa, Maria
Emzymic processing of brewer's spent grain. Linking food structure to food quality 1-gen-2003 Faluds, C. B.; Sancho, A. I.; Mandalari, Giuseppina; LO CURTO, Rosario; Bhat, M.; Waldron, K. W.