ROMEO, VINCENZA

ROMEO, VINCENZA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 35 (tempo di esecuzione: 0.066 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 1-gen-2005 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Toscano, Maria Antonia; Conte, Francesca Laura
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2008 I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna
Biogenic amines in a typical "pasta filata" Italian cheese 1-gen-2006 Giuffrida, Daniele; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza
Caprino fresh cheese:composition, hygiene and flavor 1-gen-2004 Conte, Francesca Laura; Verzera, Antonella; Barreca, M.; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 1-gen-2007 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella
Caratterizzazione chimica e sensoriale del vino ottenuto da uve bianche Inzolia 1-gen-2007 Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Ziino, Marisa; Scacco, A; Verzera, Antonella
Caratterizzazione della frazione volatile della Vastedda della Valle del Belice tramite SPME-GCMS. 1-gen-2006 Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Conte, Francesca Laura
Caratterizzazione della Vastedda della Valle del Belice attraverso lo studio della frazione volatile. 1-gen-2007 Bertuccio, Clara; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Conte, Francesca Laura; Todaro, Massimo
Characterisation of Sicilian Cheese by Flavour Analysis Using SPME-GC/MS 1-gen-2004 Ziino, Marisa; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Giuffrida, Daniele; Romeo, Vincenza
Characteristics of a probiotic "caprino" fresh cheese with Lactobacillus acidophilus 1-gen-2007 Conte, Francesca Laura; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ruga, F.
Characterization of "Provola dei Nebrodi", a typical Sicilian cheese, by volatiles analysis using SPME-GC/MS 1-gen-2005 ZIINO M; CONDURSO C; ROMEO V.; GIUFFRIDA D; VERZERA A
Chemical composition and nutritional value of Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758) caught by driftnet "menaide" along Sicilian coast: a natural food for Mediterranean diet. 1-gen-2011 Sanfilippo, Marilena; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Manganaro, Antonio
Chemical composition and nutritional value of some marine species from the Egadi Islands 1-gen-2006 Reale, Alessandra; Ziino, Marisa; Ottolenghi, F.; Pelusi, P.; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Sanfilippo, Marilena
Composizione chimica e distribuzione degli acidi grassi in Todarodes sagittatus (Lamark 1798) pescati nell’arcipelago Eoliano. 1-gen-2009 Lembo, Elvira; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; M., Garaffo; Potoschi, Antonio
Flavour and shelf life of fresh spreadable cheeses 1-gen-2007 Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Conte, Francesca Laura
FLAVOUR AND SHELF-LIFE OF DAIRY PRODUCTS BY SPME/GC-MS. 1-gen-2007 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Ziino, Marisa; F., Conte
Flavour profile of capers (Capparis spinosa L.) from the Eolian Archipelago by HS-SPME/GC-MS 1-gen-2007 ROMEO V; ZIINO M; GIUFFRIDA D; CONDURSO C.; VERZERA A
Free fatty acids and other volatile compounds for the characterisation of "Vastedda della valle del Belice" cheese. 1-gen-2010 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; M., Todaro; Conte, Francesca Laura; Dima, Giovanna
Free fatty acids in ""Provola dei Nebrodi", a historical Sicilian cheese 1-gen-2006 Condurso, Concetta; Ziino, Marisa; Palmegiano, Gb; Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. 1-gen-2009 Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca