PRESTIA, Ottavia Maria

PRESTIA, Ottavia Maria  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 1-gen-2021 Cincotta, F.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Prestia, O.; Stanton, C.; Verzera, A.
Design and development of a lactose free pasta filata cheese:the PAT Provola of the Calabrian Region. 1-gen-2021 Prestia, Ottavia Maria; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta
Influence of leaf removal on grape, wine and aroma compounds of Vitis vinifera L. cv. Merlot under Mediterranean climate 1-gen-2022 Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Prestia, Ottavia Maria; Tripodi, Gianluca; Lechhab, Wafae; Sparacio, Antonio; Condurso, Concetta
Sviluppo di nuove strategie produttive per la realizzazione di prodotti lattiero-caseari senza lattosio 13-ott-2022 Prestia, Ottavia Maria
Technological, Nutritional, and Sensory Characteristics of Gnocchi Enriched with Hemp Seed Flour 1-gen-2022 Merlino, M.; Tripodi, G.; Cincotta, F.; Prestia, O.; Miller, A.; Gattuso, A.; Verzera, A.; Condurso, C.
The quality of mini-watermelon fruits in relation to different grafting combinations. 1-gen-2021 Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Prestia, Ottavia Maria; Verzera, Antonella
Varietal aromas of fortified wines from different moscato var. (vitis vinifera l.) under the same pedoclimatic conditions 1-gen-2021 Verzera, A.; Merlino, M.; Cincotta, F.; Prestia, O.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.