LO VECCHIO, Giovanna

LO VECCHIO, Giovanna  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Sustainable Strategy for the Conversion of Industrial Citrus Fruit Waste into Bioethanol 1-gen-2023 Vadalà, Rossella; Lo Vecchio, Giovanna; Rando, Rossana; Leonardi, Michelangelo; Cicero, Nicola; Costa, Rosaria
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste 1-gen-2022 Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria
ANTIBIOFILM ACTIVITY OF A BIOPOLYMER PRODUCED BY THE LUMINESCENT VIBRIO HARVEYI STRAIN G5 1-gen-2016 Spanò, A.; Zammuto, V.; Lo Vecchio, G.; Laganà, P.; Gugliandolo, C.
Chemical Characterization of Different Products from the Tunisian Opuntia ficus-indica (L.) Mill 1-gen-2022 Albergamo, A.; Potorti, A. G.; Di Bella, G.; Ben Amor, N.; Lo Vecchio, G.; Nava, V.; Rando, R.; Ben Mansour, H.; Lo Turco, V.
Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] 1-gen-2022 Di Bella, G.; Lo Vecchio, G.; Albergamo, A.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Macri, A.; Bacchetta, L.; Lo Turco, V.; Potorti, A. G.
Chemical Characterization, Antibacterial Activity, and Embryo Acute Toxicity of Rhus coriaria L. Genotype from Sicily (Italy) 1-gen-2022 Lo Vecchio, G.; Cicero, N.; Nava, V.; Macri, A.; Gervasi, C.; Capparucci, F.; Sciortino, M.; Avellone, G.; Benameur, Q.; Santini, A.; Gervasi, T.
Determination of mineral elements in ethnic food purchased in the markets of Southern Italy 1-gen-2022 Nava, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Costa, Rosaria; DE MARIA, Laura; LO VECCHIO, Giovanna; Cicero, Nicola
Development of a Chitosan-Based Film from Shellfish Waste for the Preservation of Various Cheese Types during Storage 1-gen-2024 Vadala, Rossella; De Maria, Laura; De Pasquale, Rita; Di Salvo, Eleonora; Lo Vecchio, Giovanna; Di Bella, Giuseppa; Costa, Rosaria; Cicero, Nicola
From by-product to functional food: the survival of L. casei shirota, L. casei immunitas and L. acidophilus johnsonii, during spray drying in orange juice using a maltodextrin/pectin mixture as carrier 1-gen-2022 Gervasi, C.; Pellizzeri, V.; Lo Vecchio, G.; Vadala', R.; Foti, F.; Tardugno, R.; Cicero, N.; Gervasi, T.
Monitoring Cannabinoids and the Safety of the Trace Element Profile of Light Cannabis sativa L. from Different Varieties and Geographical Origin 1-gen-2022 Nava, Vincenzo; Albergamo, Ambrogina; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Litrenta, Federica; LO VECCHIO, Giovanna; Concetto Giorgianni, Mario; Cicero, Nicola
Natural Pigments Production and Their Application in Food, Health and Other Industries 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Lo Vecchio, Giovanna; De Pasquale, Rita; De Maria, Laura; Tardugno, Roberta; Vadalà, Rossella; Cicero, Nicola
Opuntia ficus indica cladode as fermentation feedstock for lactic acid production by Lactobacillus acidophilus LA 5 1-gen-2023 Lo Vecchio, Giovanna; Di Salvo, Eleonora; De Maria, Laura; Nava, Vincenzo; Rando, Rossana; Gervasi, Teresa; Cicero, Nicola
Titanium Surface Modification for Implantable Medical Devices with Anti-Bacterial Adhesion Properties 1-gen-2022 Celesti, Consuelo; Gervasi, Teresa; Cicero, Nicola; Giofre', Salvatore Vincenzo; Espro, Claudia; Piperopoulos, Elpida; Gabriele, Bartolo; Mancuso, Raffaella; LO VECCHIO, Giovanna; Iannazzo, Daniela
Valorizzazione di scarti alimentari tramite tecniche analitiche e fermentative per la produzione di health food, probiotici e biocarburanti. 6-feb-2023 LO VECCHIO, Giovanna