NAVA, Vincenzo

NAVA, Vincenzo  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 66 (tempo di esecuzione: 0.086 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Preliminary Investigation of Special Types of Honey Marketed in Morocco 1-gen-2023 Mehdi, Rania; Zrira, Saadia; Vadala', Rossella; Nava, Vincenzo; Condurso, Concetta; Cicero, Nicola; Costa, Rosaria
Assessment of heavy- and semi-metals contamination in edible seaweed and dried fish sold in ethnic food stores on the Italian market 1-gen-2021 Panebianco, F.; Nava, V.; Giarratana, F.; Gervasi, T.; Cicero, N.
Assessment of the Accuracy of Nutrition Label and Chemical Composition of Plant-Based Milks Available on the Italian Market 1-gen-2023 LO TURCO, Vincenzo; Sgrò, Benedetta; Albergamo, Ambrogina; Nava, Vincenzo; Rando, Rossana; Potorti', Angela Giorgia; DI BELLA, Giuseppa
Bio-pellicola edibile 1-gen-2021 Vadala, Rossella; Messina, Laura; Macrì, Antonio; Mangano, Valentina; Nava, Vincenzo; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola; Salvo, Andrea; Crisafulli, Vincenzo; Costa, Rosaria
Bioaccumulation of mineral elements in different biological substrates of athletic horse from Messina, Italy 1-gen-2020 Fazio, Francesco; Gugliandolo, Enrico; Nava, Vincenzo; Piccione, Giuseppe; Giannetto, Claudia; Licata, Patrizia
Blood and hoof biodistibution of some trace element (lithium, copper, zinc, strontium and, lead) in horse from two different areas of Sicily 1-gen-2024 Aragona, Francesca; Cicero, Nicola; Nava, Vincenzo; Piccione, Giuseppe; Giannetto, Claudia; Fazio, Francesco
Blue Bounty: Italy’s Dual-Use Solution for Crab Invasion, Nutritional Value, Safety, and Valorization 1-gen-2024 Di Salvo, E.; Virga, A. N.; Forgia, S.; Nalbone, L.; Genovese, C.; Nava, V.; Giorgianni, C. M.; Vadala, R.; Cicero, N.
Blue Bounty: Italy’s Dual-Use Solution for Crab Invasion, Nutritional Value, Safety, and Valorization 1-gen-2024 Di Salvo, Eleonora; Virga, Antonino Nazareno; Forgia, Salvatore; Nalbone, Luca; Genovese, Claudia; Nava, Vincenzo; Giorgianni, Concetto Mario; Vadala', Rossella; Cicero, Nicola
Chemical Characterization of Different Products from the Tunisian Opuntia ficus-indica (L.) Mill 1-gen-2022 Albergamo, A.; Potorti, A. G.; Di Bella, G.; Ben Amor, N.; Lo Vecchio, G.; Nava, V.; Rando, R.; Ben Mansour, H.; Lo Turco, V.
Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] 1-gen-2022 Di Bella, G.; Lo Vecchio, G.; Albergamo, A.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Macri, A.; Bacchetta, L.; Lo Turco, V.; Potorti, A. G.
Chemical Characterization, Antibacterial Activity, and Embryo Acute Toxicity of Rhus coriaria L. Genotype from Sicily (Italy) 1-gen-2022 Lo Vecchio, G.; Cicero, N.; Nava, V.; Macri, A.; Gervasi, C.; Capparucci, F.; Sciortino, M.; Avellone, G.; Benameur, Q.; Santini, A.; Gervasi, T.
Chlorpromazine’s impact on Mytilus galloprovincialis: a multi-faceted investigation 1-gen-2024 Impellitteri, F.; Yunko, K.; Calabrese, G.; Porretti, M.; Martyniuk, V.; Gnatyshyna, L.; Nava, V.; Potortì, A. G.; Piccione, G.; Di Bella, G.; Stoliar, O.; Faggio, C.
Data on multiple regression analysis between boron, nickel, arsenic, antimony, and biological substrates in horses: the role of hematological biomarkers 1-gen-2022 Giannetto, Claudia; Fazio, Francesco; Nava, Vincenzo; Arfuso, Francesca; Piccione, Giuseppe; Coelho, Clarisse; Gugliandolo, Enrico; Licata, Patrizia
Determination of fatty acid profile in processed fish and shellfish foods 1-gen-2023 Nava, Vincenzo; Lo Turco, Vincenzo; Licata, Patrizia; Panayotova, Veselina; Peycheva, Katya; Fazio, Francesco; Rando, Rossana; Di Bella, Giuseppa; Potorti', Angela Giorgia
Determination of mineral elements in ethnic food purchased in the markets of Southern Italy 1-gen-2022 Nava, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Costa, Rosaria; DE MARIA, Laura; LO VECCHIO, Giovanna; Cicero, Nicola
Discrimination of Tunisian Honey by Mineral and Trace Element Chemometrics Profiling 1-gen-2021 Di Bella, Giuseppa; Potortì, Angela Giorgia; Beltifa, Asma; Ben Mansour, Hedi; Nava, Vincenzo; Lo Turco, Vincenzo
Effect of Dietary Enrichment with Flaxseed, Vitamin E and Selenium, and of Market Class on the Broiler Breast Meat. Part 1: Nutritional and Functional Traits 1-gen-2022 Albergamo, A.; Vadalà, R.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Rando, R.; Colombo, N.; Gualtieri, R.; Petracci, M.; DI BELLA, Giuseppa; Costa, R.; Cicero, N.
Effect of Filtration Process on Oxidative Stability and Minor Compounds of the Cold-Pressed Hempseed Oil during Storage 1-gen-2023 LO TURCO, Vincenzo; Litrenta, Federica; Nava, Vincenzo; Albergamo, Ambrogina; Rando, Rossana; Bartolomeo, Giovanni; Potorti', Angela Giorgia; DI BELLA, Giuseppa
Effect of fortifying the diet with flaxseed, vitamin E and selenium on the broiler breast meat: nutritional and functional traits 1-gen-2023 Vadala', Rossella; Albergamo, Ambrogina; Nava, Vincenzo; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Colombo, Nadia; Gualtieri, Roberto; Petracci, Massimiliano; DI BELLA, Giuseppa; Costa, Rosaria; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
Effect of genotypes on agronomic and antinutritional traits of Lupinus albus L. for livestock 1-gen-2023 Oteri, M.; Scordia, D.; Armone, R.; Nava, V.; Gresta, F.; Chiofalo, B.