ACCETTA, Francesca

ACCETTA, Francesca  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 18 di 18 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of artificial senses to evaluate the effects of vacuum packaging on the organoleptic profile of dehydrated Tenebrio molitor larvae 1-gen-2024 Di Rosa, Ambra Rita; Tignani, Maria Vittoria; Secci, Giulia; Accetta, Francesca; Parisi, Giuliana
Application of the E-tongue for evaluating fecal biogenic amines in dogs fed hydrolyzed feather meal 1-gen-2025 Accetta, Francesca; Armone, Rosangela; Di Rosa, Ambra Rita; Chiofalo, Biagina
Applicazione di Naso e Lingua Elettronici per la valutazione del profilo sensoriale di formaggio Canestrato prodotto con caglio vegetale 1-gen-2022 Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Aliquo', Doriana; Caggia, Cinzia; Agolino, Grazia; Randazzo, Cinzia; La Cava, Rosita; Di Rosa, Ambra Rita
Developing novel plant-based probiotic beverages: a study on viability and physicochemical and sensory stability 1-gen-2025 Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Miller, Anthea; Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Leonardi, Michelangelo; Cicero, Nicola; Gervasi, Teresa
E-nose and E-tongue for sensory quality evaluation of canestrato cheese produced with kiwifruit extract 1-gen-2022 Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Amato, Annalisa; La Cava, Rosita; Aliquo', Doriana; Randazzo, Cinzia; Di Rosa, Ambra Rita
Effect of Hermetia illucens meal on gilthead seabream (Sparus aurata) flesh sensory profile. An innovative approach using electronic senses and data fusion 1-gen-2023 Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Armone, Rosangela; Aliquo', Doriana; Chiofalo, Biagina
Egg quality and nutritional profile of three sicilian autochthonous chicken breeds: Siciliana, Cornuta di Caltanissetta, and Valplatani 1-gen-2025 Lo Presti, Vittorio; Accetta, Francesca; Furfaro, Maria Elena; Virga, Antonino Nazareno; Di Rosa, Ambra Rita
External egg quality from Siciliana, a native chicken breed of the Sicilian Region (Italy) reared under free range conditions 1-gen-2023 Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Aliquo', Doriana; Chiofalo, Vincenzo
GREEN EGG project: a model of sustainability. Microalgae derived from CO2 bioconversion as a source of astaxanthin in diets for laying hens 1-gen-2025 Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Falqui, Luciano; Saitto, Nicola; Chiofalo, Vincenzo
Hermetia illucens pupal exuviae and extracted chitin as functional feed for laying hens: application of artificial senses for evaluating the organoleptic quality of eggs 1-gen-2025 Accetta, Francesca; Di Rosa, Ambra
Lipid composition of eggs from three sicilian native poultry breeds: nutritional evaluation and health impact 1-gen-2025 Lo Presti, Vittorio; Furfaro, Maria Elena; Accetta, Francesca; Virga, Antonino Nazareno; Di Rosa, Ambra Rita
Local chiken breeds valorization by image analysis application on eggs produced in organic system 1-gen-2022 Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Aliquo', Doriana; Chiofalo, Vincenzo
Microbiological, chemical, and artificial sensory assessment of Sicilian cheeses made using different milk-clotting enzymes 1-gen-2024 Di Rosa, Ambra Rita; Accetta, Francesca; Nicosia, Fabrizio Domenico; Litrenta, Federica; Pino, Alessandra; Lopreiato, Vincenzo; Caggia, Cinzia; Randazzo, Cinzia Lucia
New methodology based on E-eye for the detection of honey adulteration with Tunisian traditional fraud solution 1-gen-2023 Amani, Ben Tiba; Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Ayoub, Haj Said; Di Rosa, Ambra Rita
Novel application of artificial senses (E-Nose and E-Tongue) and chemometrics approach for rapid organoleptic evaluation of Milk 1-gen-2022 Accetta, Francesca; Liotta, Luigi; Aliquo', Doriana; Chiofalo, Vincenzo; Di Rosa, Ambra Rita
Panel strumentale per la definizione del profilo sensoriale di formaggio Maiorchino prodotto con differenti tipi di latte 1-gen-2022 Aliquo', Doriana; Chiofalo, Vincenzo; Accetta, Francesca; Todaro, Massimo; Licitra, Giuseppe; DI ROSA, Ambra Rita
Reduce, recycle and reuse: tomato and pepper from food waste for diets of end-of-lay hens in a sustainable egg production system. Egg quality traits 1-gen-2023 Di Rosa, Ambra Rita; Pace, Giovanni; Accetta, Francesca; Lo Presti, Vittorio; Chiofalo, Vincenzo
Tomato and pepper waste in sustainable laying hens diet for improving nutritional and organoleptic characteristicosf eggs 1-gen-2024 Accetta, Francesca; Cavallo, Carmelo; Liotta, Luigi; Pace, Giovanni; Rosa, Di; Ambra, Rita