RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Application of HPLC-MS with a C-30 column for the Separation and Identification of Carotenoid Esters in Citrus Essential Oils
2004-01-01 Giuffrida, Daniele; LA TORRE, Giovanna Loredana; M., Stelitano; T. M., Pellican; Dugo, Giacomo
Application of HPLC-MS with a C-30 reversed phase column for the separation and identification of carotenoid ester in Citrus juices
2008-01-01 Giuffrida, Daniele; Salvo, Andrea; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo
Applications of Comprehensive (LCxLC) liquid chromatography in the analyses of various pigments in different natural matrices
2010-01-01 Giuffrida, Daniele; Dugo, Paola; Donato, Paola Agata Eustochia; Dugo, Giacomo; Mondello, Luigi
Aspetti compositivi di campioni commerciali di origano (Origanum Vulgare)
2010-01-01 Cicero, Nicola; Tassone, G.; LA TORRE, Giovanna Loredana; Ferrantelli, V.; Salvo, Andrea; Dugo, Giacomo
Aspetti compositivi ed effetti salutistici del vino
2007-01-01 Dugo, Giacomo; Potorti', ANGELA GIORGIA
Assessment of nickel and chromium released in common foods during cooking in 18/10 (grade 316) stainless steel pots
2017-01-01 Guarneri, F; Costa, C; Cannavò, Sp; Catania, S; Bua, Gd; Fenga, C; Dugo, G
Association of extended-spectrum beta-lactamase genes and biofilm formation in Escherichia coli isolated from poultry in western Algeria
2019-01-01 Benameur, Qada; Gervasi, Teresa; Vitale, Maria Melania; Giarratana, Filippo; Davide, Anzà; LA CAMERA, Erminia; Crisafi, Giuseppe; Nostro, Antonia; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Marino, Andreana
Attività biologica del caffè in condizioni sperimentali (P5)
2010-01-01 DE PASQUALE, Angela; Silvestri, Giuseppa; Alesci, Alessio; L., Zichittella; Lauriano, Eugenia; Pergolizzi, Simona; Dugo, Giacomo; LO CASCIO, Patrizia
Bioaccessibility of phytoene and phytofluene as compared to lycopene in tomatoes and derived products: influence of olive oil addition
2015-01-01 Pumilia, G.; Stinco, C. M.; Vicario, I. M.; Giuffrida, Daniele; Dugo, Giacomo; Melendez, Martinez; A., J.
BIOACCESSIBILITY OF PHYTOENE AND PHYTOFLUENE FROM ORANGES. EFFECT OF SQUEEZING AND DIETARY FAT.
2014-01-01 Tripodo, G.; Pumilia, G.; Stinco, C. M.; Vicario, I. M.; Giuffrida, Daniele; Dugo, Paola; Dugo, Giacomo; Melendez Martinez, A. J.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of HPLC-MS with a C-30 column for the Separation and Identification of Carotenoid Esters in Citrus Essential Oils | 1-gen-2004 | Giuffrida, Daniele; LA TORRE, Giovanna Loredana; M., Stelitano; T. M., Pellican; Dugo, Giacomo | |
Application of HPLC-MS with a C-30 reversed phase column for the separation and identification of carotenoid ester in Citrus juices | 1-gen-2008 | Giuffrida, Daniele; Salvo, Andrea; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo | |
Applications of Comprehensive (LCxLC) liquid chromatography in the analyses of various pigments in different natural matrices | 1-gen-2010 | Giuffrida, Daniele; Dugo, Paola; Donato, Paola Agata Eustochia; Dugo, Giacomo; Mondello, Luigi | |
Aspetti compositivi di campioni commerciali di origano (Origanum Vulgare) | 1-gen-2010 | Cicero, Nicola; Tassone, G.; LA TORRE, Giovanna Loredana; Ferrantelli, V.; Salvo, Andrea; Dugo, Giacomo | |
Aspetti compositivi ed effetti salutistici del vino | 1-gen-2007 | Dugo, Giacomo; Potorti', ANGELA GIORGIA | |
Assessment of nickel and chromium released in common foods during cooking in 18/10 (grade 316) stainless steel pots | 1-gen-2017 | Guarneri, F; Costa, C; Cannavò, Sp; Catania, S; Bua, Gd; Fenga, C; Dugo, G | |
Association of extended-spectrum beta-lactamase genes and biofilm formation in Escherichia coli isolated from poultry in western Algeria | 1-gen-2019 | Benameur, Qada; Gervasi, Teresa; Vitale, Maria Melania; Giarratana, Filippo; Davide, Anzà; LA CAMERA, Erminia; Crisafi, Giuseppe; Nostro, Antonia; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Marino, Andreana | |
Attività biologica del caffè in condizioni sperimentali (P5) | 1-gen-2010 | DE PASQUALE, Angela; Silvestri, Giuseppa; Alesci, Alessio; L., Zichittella; Lauriano, Eugenia; Pergolizzi, Simona; Dugo, Giacomo; LO CASCIO, Patrizia | |
Bioaccessibility of phytoene and phytofluene as compared to lycopene in tomatoes and derived products: influence of olive oil addition | 1-gen-2015 | Pumilia, G.; Stinco, C. M.; Vicario, I. M.; Giuffrida, Daniele; Dugo, Giacomo; Melendez, Martinez; A., J. | |
BIOACCESSIBILITY OF PHYTOENE AND PHYTOFLUENE FROM ORANGES. EFFECT OF SQUEEZING AND DIETARY FAT. | 1-gen-2014 | Tripodo, G.; Pumilia, G.; Stinco, C. M.; Vicario, I. M.; Giuffrida, Daniele; Dugo, Paola; Dugo, Giacomo; Melendez Martinez, A. J. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 306
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 306
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 3
- 2010 - 2019 145
- 2000 - 2009 137
- 1990 - 1999 21
Editore
- Società Chimica Italiana 26
- SOCIETà CHIMICA ITALIANA 5
- Carboneditore - Centro stampa s.n.c. 3
- Franco Biasioli 2
- Maurizio Bruno, Antonella Maggio ... 2
- Società chimica italiana 2
- Unicam 2
- Centro stampa dell'Ateneo di Palermo 1
- Consiglio Nazionale delle Ricerch... 1
- Euro Fed Lipid 1
Rivista
- PHARMACOLOGYONLINE 3
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
- biofilm 1
- bla genes 1
- ESBL producer E. coli strains 1
- ESBL‐producing E. coli 1
- espresso coffe 1
- estimated daily intake 1
- HRGC-MS 1
- ICP-MS 1
- metals 1
- multidrug resistance strains 1
Lingua
- eng 85
- ita 81
Accesso al fulltext
- no fulltext 306