RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
CARATTERIZZAZIONE DEL PROFILO LIPIDICO DI CEPPI CLINICI DI PSEUDOMONAS AERUGINOSA RESISTENTI AGLI ANTIBIOTICI
2011-01-01 Bisignano, Carlo; D'Arrigo, Manuela; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto
Carbon Isotopic Ratios and enantiomeric distribution of selected volatiles as parameters for quality assessment of citrus liqueurs determined by HS-SPME coupled to GC-C-IRMS and ES-GC
2012-01-01 Bonaccorsi, Ivana Lidia; Schipilliti, Luisa; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Mondello, Luigi; Cotroneo, Antonella
Characterization of Bacterial lipid profiles by using rapid sample preparation and fast comprehensive two-dimensional gas chromatography in combination with mass spectrometry
2010-01-01 Purcaro, Giorgia; Tranchida, Peter Quinto; Conte, L; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
CHARACTERIZATION OF IN-LAB AGED LIPIDS BY USING GAS AND LIQUID CHROMATOGRAPHY APPROACHES COUPLED TO MASS SPECTROMETRY
2022-01-01 Chiaia, V.; Micalizzi, G.; Donnarumma, D.; Irto, A.; Bretti, C.; Cardiano, P.; Tranchida, P. Q.; Mondello, L.
Characterization of organic sulfur compounds in fossil fuels using flow modulated comprehensive two-dimensional gas chromatography and tandem mass spectrometry detector
2014-01-01 Franchina, FLAVIO ANTONIO; M. E., Machado; C., Zini; E. B., Caramao; Tranchida, Peter Quinto; Cacciola, Francesco; Mondello, Luigi
Characterization of the Olfactive Profile of Essential Oils by Means of Comprehensive Two-dimensional Gas Chromatography-Olfactometry
2006-01-01 Zellner, B. D.; A., Casilli; Tranchida, Peter Quinto; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Citrus liqueurs quality control employing Headspace-Solid Phase Microextraction (HS-SPME) coupled to Gas Chromatography-Combustion-Isotope Ratio Mass Spectrometry (GC-C-IRMS), enantioselective-Gas Chromatography (Es-GC) and Gas Chromatography-Mass Spectrometry.
2011-01-01 Schipilliti, Luisa; Tranchida, Peter Quinto; Bonaccorsi, Ivana Lidia; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Combining liquid chromatography and comprehensive two-dimensional gas chromatography-mass spectrometry: a powerful approach for the determination of mineral oil food contamination
2013-01-01 Sciarrone, Danilo; Zoccali, Mariosimone; Franchina, FLAVIO ANTONIO; Tranchida, Peter Quinto; Mondello, Luigi
Comparazione dei rapporti enantiomerici di composti degli oli essenziali ottenuti con differenti metodiche di isolamento
2005-01-01 LO PRESTI, M; Crupi, M. L.; Casilli, A; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Sciarrone, Danilo; D'ACAMPORA ZELLNER, B; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Comprehensive 2D GC combined with novel MS instrumentation: powerful unified tools for the analysis of complex samples
2015-01-01 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Franchina, FLAVIO ANTONIO; Zoccali, Mariosimone
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 224
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 215
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 8
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 1
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 2
- 2010 - 2019 119
- 2003 - 2009 103
Editore
- CASSS 9
- CHROMALEONT SRL 7
- I.O.P.M.S 5
- T. Sandra, P. Sandra 5
- Fernando Mauro Lancas 4
- Giovanni Dugo, Luigi Mondello 4
- Chemical Industry Press 3
- Pat Sandra 3
- Taro 3
- Chromaleont S.r.L. 2
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
- CARBON ISOTOPE RATIO 2
- GC×GC-MS 2
- aged studies 1
- archaeological pottery 1
- AUTHENTICITY 1
- chip 1
- Chiral separation 1
- comprehensive gas chromatography 1
- ENANTIO GC 1
- fatty acids 1
Lingua
- eng 146
- ita 24
Accesso al fulltext
- no fulltext 223
- open 1