RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Tecniche cromatografiche avanzate nell’analisi del proteoma
2011-01-01 Donato, Paola Agata Eustochia; Cacciola, Francesco; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
The coupling of partially porous and monodisperse material for total lipid screening by comprehensive liquid chromatography-tandem mass spectrometry
2015-01-01 Donato, Paola Agata Eustochia; Costa, Rosaria; Beccaria, Marco; Cacciola, Francesco; Rigano, Francesca; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
The on-line hyphenation of comprehensive liquid chromatography to triple quadrupole mass spectrometry for the elucidation of the carotenoid content in foodstuffs with high orthogonality and sensitivity
2014-01-01 Donato, Paola Agata Eustochia; Cacciola, Francesco; Rigano, Francesca; Giuffrida, Daniele; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
THE USE OF COMPHENSIVE 2D LIQUID CHROMATOGRAPHY IN FOOD ANALYSIS
2016-01-01 Dugo, P.; Cacciola, F.; Donato, P.; Mondello, L.
Throughout investigation of Fused-core stationary phases coupled to Ion Trap-time of flight mass spectrometry detection for a Comprehensive elucidation of the total lipid profile of human plasma
2014-01-01 N., Girgis; Donato, Paola Agata Eustochia; Cacciola, Francesco; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Two-dimensional liquid chromatography coupled to tandem mass spectrometry for “comprehensive” characterization of food and biological samples
2017-01-01 Cacciola, Francesco; Donato, Paola Agata Eustochia; Rigano, Francesca; Cortes, Hernan; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
ULTRA FAST SEPARATION AND HIGH RESOLUTION CAPABILITIES (LC×LCIT-TOF) FOR NATURAL PRODUCTS APPLICATIONS
2011-01-01 Donato, Paola Agata Eustochia; Cacciola, Francesco; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
ULTRA PERFORMANCE CONVERGENCE CHROMATOGRAPHY FOR FOOD LIPID CHARACTERIZATION: TOWARDS FASTER AND GREEN ANALYSIS
2016-01-01 Inferrera, V.; Donato, P.; Cacciola, F.; Dugo, P.; Mondello, L.
Unambiguous Determination of Milk Phospholipids by HILIC Coupled to an Hybrid Mass Analyzer
2011-01-01 Cichello, Filomena; Cacciola, Francesco; Donato, Paola Agata Eustochia; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Untargeted profiling of Glycyrrhiza glabra with comprehensive two-dimensional liquid chromatography-mass spectrometry using multi-segmented shift gradients in second dimension: expanding the metabolite coverage
2017-01-01 Foo Wong, Yong; Cacciola, Francesco; Fermas, Soraya; Riga, Solange; James, Darryl; Manzin, Valeria; Bonnet, Brice; Marriott, Philip; Donato, Paola Agata Eustochia; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 207
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 204
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 3
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 2
- 2010 - 2019 176
- 2005 - 2009 29
Editore
- CHROMALEONT SRL 3
- Società Chimica Italiana 3
- CASSS 2
- Chromaleont S.r.L. 2
- T. Sandra, E.Dumont and P. Sandra 2
- Università degli Studi di Perugia 2
- Fondazione Edmund Mach 1
- Forum Edizioni 1
- H. Hashimoto 1
- I.O.P.M.S 1
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
Keyword
- Antibacterial activity 2
- Asphodeline anatolica 2
- Fish oil 1
- LC-MS-IT-ToF 1
- LC×LC-MS 1
- Leaves extract 1
- leaves extracts 1
- miniaturized LC systems 1
- NARP LC 1
- phytochemical analysis of flavonoids 1
Lingua
- eng 153
- ita 17
Accesso al fulltext
- no fulltext 207