Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 141 a 160 di 402
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS 1-gen-2007 DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; Dugo, Giacomo
Dalla feluca alla tavola: il pesce spada e il tonno 1-gen-2007 D., Cotroneo; G., Ottanà; G., DI BLASI; E., Santamaria; E., DE FRANCESCO; S., Fucile; DI BELLA, Giuseppa
Analysis of carbohydrates in Sicilian DOC wines by high performance liquid chromatography with evaporative light scattering detection 1-gen-2007 LA PERA, L; DI BELLA, Giuseppa; Magnisi, R; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo
Organochlorine pesticides and polychlorinated biphenyl residues in reared and wild Dicentrarchus labrax from the Mediterranean Sea (Sicily, Italy) 1-gen-2007 LO TURCO, VINCENZO; DI BELLA, GIUSEPPA; LA PERA, LARA; CONTE, FRANCESCA; MACRI, BATTESIMO CONSOLATO; DUGO, GIACOMO
Statistical characterization of Sicilian olive oils from Peloritana and Maghrebian zones according to the fatty acid profile 1-gen-2007 DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; LA PERA, L.; LO TURCO, Vincenzo; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo
ANALYSIS OF CARBOHYDRATES IN SICILIAN DOC WINES BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY WITH EVAPORATIVE LIGHT SCATTERING DETECTION. 1-gen-2008 LA PERA, Lara; DI BELLA, Giuseppa; Magnisi, Roberto; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo
Indagini preliminari su campioni di Pistacia vera dell'areale etneo 1-gen-2008 DI BELLA, Giuseppa; Gerace, Rachele; Rando, Rossana; LO TURCO, Vincenzo; Salvo, Francesco; Potorti', ANGELA GIORGIA; Dugo, Giacomo
L'offerta enologica siciliana: produzione e vendita dei vini DOC 1-gen-2008 DI BELLA, Giuseppa; Buta, P; Gerace, R; LA PERA, L; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo
Influenza della Tostaura e della Preparazione del Caffè sul contenuto di Ocratossina A, determinata mediante HPLC-FD 1-gen-2008 LA PERA, L; Avellone, G; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; Agozzino, P; Dugo, Giovanni
Analisi preliminari su Pistacia vera del comprensorio etneo 1-gen-2008 Gerace, Rachele; DI BELLA, Giuseppa; Messina, Antonia; Dugo, Giacomo
Influenza della tostatura e della preparazione del caffè sul contenuto di ocratossina A, determinata mediante HPLC-FD 1-gen-2008 LA PERA, L; Avellone, G; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; Agozzino, P; Dugo, Giacomo
Qualità e sicurezza di vongole autoctone dell’area lagunare di Capo Peloro (Messina) 1-gen-2008 DI BELLA, Giuseppa; Cavallaro, Novella; LO TURCO, Vincenzo; Furci, P.; Rando, Rossana; La Pera, L.; Saitta, Marcello
Valutazione dei livelli di Cd, Mn, Pb, Cu and Zn levels in uccelli predatori (Buteo buteo) della Sicilia (Italia) mediante analisi potentiometrica in stripping 1-gen-2008 Naccari, Francesco; Licata, Patrizia; LO TURCO, Vincenzo; DE DOMENICO, A.; Ferrantelli, V.; DI BELLA, Giuseppa
Speciation of inorganic arsenic in coastal seawater from Ionian and Tyrrhenian seas washing Sicily (Italy) using derivative anodic stripping chronopotentiometry 1-gen-2008 Dugo, Giacomo; LA PERA, L; DI BELLA, Giuseppa; Rando, Rossana; LO TURCO, Vincenzo
Contaminanti in Xiphias gladius e Thunnus thynnus del Mar Mediterraneo 1-gen-2008 DI BELLA, Giuseppa; Cavallaro, Novella; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo
Statistical study of the influence of fungicide treatments (mancozeb, zoxamide and copper oxychloride) on heavy metal concentrations in Sicilian red wine 1-gen-2008 LA PERA, L; Dugo, Giacomo; Rando, Rossana; DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Salvo, Francesco
Influence of roasting and different brewing processes on the ochratoxin A content in coffee determined by high-performance liquid chromatography-fluorescence detection (HPLC-FLD) 1-gen-2008 L., LA PERA; G., Avellone; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; P., Agozzino; Dugo, Giacomo
Classification of Marsala wines according to their polyphenols, carbohydrates and heavy metals levels using Canonical Discriminant Analysis 1-gen-2008 LA TORRE, Giovanna Loredana; LA PERA, L; Rando, Rossana; LO TURCO, Vincenzo; DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Dugo, Giacomo
Phtalate, adipate and sebacate residues by HRGC-MS in olive oils from Sicily and Molise (Italy) 1-gen-2009 Salvo, Francesco; DI BELLA, Giuseppa; Fotia, Vincenzo; LA PERA, Lara; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Dugo, Giacomo
Phthalate, Adipate and Sebacate Residues by HRGC-MS in Olive Oils from Sicily and Molise (Italy). 1-gen-2009 Salvo, Andrea; DI BELLA, Giuseppa; V., Fotia; L., La Pera; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; Dugo, Giacomo
Mostrati risultati da 141 a 160 di 402
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile