BARTOLOMEO, GIOVANNI

BARTOLOMEO, GIOVANNI  

Dipartimento di Scienze biomediche, odontoiatriche e delle immagini morfologiche e funzionali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 69 (tempo di esecuzione: 0.116 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
15th Euro Fed Lipid Congress 27-30 August 2017- Uppsala- Swden " Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life 1-gen-2017 Albergamo, Ambrogina; Salvo, Andrea; Rotondo, Archimede; LA TORRE, Giovanna Loredana; Cicero, Nicola; Donato, Domenico; Bartolomeo, Giovanni; Mangano, Valentina; Dugo, Giacomo
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca 1-gen-2019 Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla
A THOROUGH CHEMICAL INVESTIGATION ON Citrus limetta Risso FROM AEOLIAN ISLANDS (ITALY) 1-gen-2017 Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Cicero, Nicola; Rotondo, Archimede; Dugo, Giacomo; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, V; Mangano, V.; Arrigo, S.
Accumulation of PCBs, PAHs, plasticizers and inorganic elements in Hexanchus griseus from the strait of Messina (Central Mediterranean sea) 1-gen-2020 Salvo, Andrea; La Torre, Giovanna Loredana; Rotondo, Archimede; Mangano, Valentina; Gervasi, Teresa; Gervasi, Claudio; Vadalà, Rossella; Bartolomeo, Giovanni; Iaria, Carmelo; Lanteri, Giovanni; Capparucci, Fabiano; Dugo, Giacomo
An evaluation of the nutritional value of the jellyfish Pelagia noctiluca 1-gen-2018 Costa, Rosaria; Albergamo, Ambrogina; LI VOLSI, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, GIUSEPPE DANIEL; Ferracane, Antonio; Gervasi, Teresa; Capillo, Gioele; Spano', Nunziacarla; Dugo, Giacomo
An evaluation of the nutritional value of the jellyfish Pelagia noctiluca 1-gen-2017 Li Volsi, R.; Costa, R.; Albergamo, A.; Bartolomeo, G.; Bua, G.; Ferracane, A.; Gervasi, T.; Capillo, G.; Spanò, N.; Dugo, G
Analysis of plasticizers in coffee capsules by SPE-GC-MS 1-gen-2012 DI BELLA, Giuseppa; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Saitta, Marcello; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
Antimicrobial Activities of Extracts from Gracilariagracilis (Rhodophyta) 1-gen-2018 Savoca, S.; Capillo, G.; Panarello, G.; Lo Giudice, A.; Rizzo, C.; Rando, R.; Bartolomeo, G.; Costa, R.; Spanò, N.
Assessment and Monitoring of Fish Quality from a Coastal Ecosystem under High Anthropic Pressure: A Case Study in Southern Italy 1-gen-2020 La Torre, Giovanna Loredana; Cicero, Nicola; Bartolomeo, Giovanni; Rando, Rossana; Vadalà, Rossella; Santini, Antonello; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Dugo, Giacomo; Salvo, Andrea
ASSESSMENT OF THE HEAVY METAL CONTENT IN AROMATIC SPICES BY INDUCTIVELY COUPLED PLASMA-MASS SPECTROMETRY 1-gen-2016 Bua, GIUSEPPE DANIEL; Annuario, Giovanni; Albergamo, Ambrogina; Bartolomeo, Giovanni; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo
Caratterizzazione geografica di oli di oliva extravergini monovarietari siciliani attraverso NMR-HRMAS 1-gen-2013 Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Bartolomeo, Giovanni; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo
Carotenoids, Fatty Acids, and Volatile Compounds in Apricot Cultivars from Romania—A Chemometric Approach. 1-gen-2020 Pintea, Adela; Vasile Dulf, Francisc; Bunea, Andrea; Ancuța Socaci, Sonia; Andreea Pop, Elena; Opriță, Vlăduț-Alexandru; Giuffrida, Daniele; Cacciola, Francesco; Bartolomeo, Giovanni; Mondello, Luigi
Characterization of height chicken meat preparation by sensory evaluation 1-gen-2018 Leonardi, Michelangelo; Potorti', Angela Giorgia; Rando, Rossana; Albergamo, Ambrogina; Gervasi, Teresa; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
Chemical characterization of a variety of cold-pressed gourmet oils available on the Brazilian market 1-gen-2018 CICERO, Nicola; ALBERGAMO, Ambrogina; SALVO, Andrea; BUA, GIUSEPPE DANIEL; BARTOLOMEO, GIOVANNI; MANGANO, VALENTINA; ROTONDO, Archimede; Di Stefano, Vita; DI BELLA, GIUSEPPA; DUGO, Giacomo
Chemical characterization of Chia (Salvia hispanica) seed oil 1-gen-2015 Beccaria, Marco; Rigano, Francesca; Oteri, Marianna; Bartolomeo, Giovanni; Musarra, V; Tripodo, G; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Purcaro, G; Mondello, Luigi
Chemical characterization of Sicilian dried nopal [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] 1-gen-2022 Di Bella, G.; Lo Vecchio, G.; Albergamo, A.; Nava, V.; Bartolomeo, G.; Macri, A.; Bacchetta, L.; Lo Turco, V.; Potorti, A. G.
Chemical composition and nutritional properties of Brazilian cold-pressed edible oils 1-gen-2018 Cicero, N.; Tardugno, R.; Albergamo, A.; Salvo, A.; Bua, G. D.; Bartolomeo, G.; Mangano, V.; Rotondo, A.; Di Stefano, V.; Di Bella, G.; Dugo, G.
Combination of separation and spectroscopic analytical techniques: application to compositional analysis of a minor citrus species 1-gen-2018 Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Rotondo, Archimede; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, Vito; Saija, Emanuele; Arrigo, Sara; Interdonato, Monica; Trozzi, Alessandra; Dugo, Giacomo
Compared analysis of Nocellara olive oil for a through chemical composition 1-gen-2023 Bartolomeo, Giovanni; Rotondo, Archimede; LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Leonardi, Michelangelo; Maria Spanò, Irene; Dugo, Giacomo
COMPOSITION AND QUALITY OF SICILIAN EVOOs OF DIFFERENT VARIETIES (HARVESTING YEAR 2015) 1-gen-2016 Naccari, Clara; Rando, Rossana; Salvo, Andrea; Donato, Domenico; Bartolomeo, Giovanni; Gentile, Fausto; Mangano, Valentina; LO TURCO, Vincenzo; Dugo, Giacomo