VERZERA, Antonella

VERZERA, Antonella  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 302 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Determinazione della Distribuzione Enantiomerica di Alcoli Monoterpenici negli Olii Essenziali Agrumari mediante Accoppiamento Automatico 'On-line' HPLC-HRGC". 1-gen-1993 Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi; Verzera, Antonella; Trozzi, Alessandra; Cotroneo, Antonella; E. STAGNO D'ALCONTRES, I.
"I composti a nucleo eterociclico contenente ossigeno dell'olio essenziale di arancia amara". 1-gen-1995 Dugo, Paola; Mondello, Luigi; Cogliandro, E; Verzera, Antonella; Cavazza, A.; Dugo, Giovanni
"I composti a nucleo eterociclico contenente ossigeno dell'olio essenziale di arancia amara". 1-gen-1995 Dugo, Paola; Mondello, Luigi; Cogliandro, E; Verzera, Antonella; Cavazza, A. E. DUGO G.
1. Migration of processing additives and their degradation products into mineral water packaged in polyethylene terephthalate bottles 1-gen-2015 Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella
A classification of Uruguajan essential oils according to lemon cultivar using linear discriminant analysis. 1-gen-1998 Campisi, B; Dellacassa, E; Moyna, P; Verzera, Antonella; Favretto, L.
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 1-gen-2020 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Giarratana, F.; Verzera, A.
A rapid SPME-GC/MS method for volatile determination in fermented milks. 1-gen-2005 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Toscano, Maria Antonia; Conte, Francesca Laura
A review of applications of GC-MS in combination with SPME for flavour analysis of cheeses. 1-gen-2010 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 1. Volatile fraction: HRGC/MS Analysis. 1-gen-1999 Dugo, Giovanni; K. D., Bartle; Bonaccorsi, Ivana Lidia; M., Catalfamo; Cotroneo, Antonella; Dugo, Paola; G., Lamonica; H., Mcnair; Mondello, Luigi; P., Previti; I., STAGNO D'ALCONTRES; Trozzi, Alessandra; Verzera, Antonella
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 2. Volatile fraction : LC-HRGC and MDGC. 1-gen-1999 Dugo, Giovanni; K. D., Bartle; Bonaccorsi, Ivana Lidia; M., Catalfamo; Cotroneo, Antonella; Dugo, Paola; G., Lamonica; H., Mcnair; Mondello, Luigi; P., Previti; I., STAGNO D'ALCONTRES; Trozzi, Alessandra; Verzera, Antonella
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 3. Oxygen heterocyclic compounds: HPLC, HPLC/MS, OPLC, SFC, Fast HPLC analisys. 1-gen-1999 Dugo, Giovanni; K. D., Bartle; Bonaccorsi, Ivana Lidia; M., Catalfamo; Cotroneo, Antonella; Dugo, Paola; G., Lamonica; H., Mcnair; Mondello, Luigi; P., Previti; I., STAGNO D'ALCONTRES; Trozzi, Alessandra; Verzera, Antonella
Alimentazione della capra da latte: effetto del bicarbonato di sodio, a due livelli di impiego, sul pH ruminale e sugli AGV. 1-gen-1989 V., Chiofalo; A., Zumbo; P., Micari; Verzera, Antonella; M. G., Donato; V., Dell'Orto; L., Chiofalo
ALIMENTAZIONE DELLA CAPRA DA LATTE: EFFETTO DEL BICARBONATO DI SODIO, A DUELIVELLI D’IMPIEGO, SUL PH RUMINALE E SUGLI AGV. 1-gen-1989 Chiofalo, Vincenzo; Zumbo, Alessandro; Micari, Pietro; Verzera, Antonella; Donato, M. G.; Dell’Orto, V.; Chiofalo, Luigi
Analisi dei componenti volatili del miele mediante SPME-GC/MS per la caratterizzazione della differente origine floreale 1-gen-2000 Verzera, Antonella; Campisi, S.; Zappal, M.; Bonaccorsi, Ivana Lidia
Analisi HPLC di caroteni e xantofille in diverse matrici alimentari 1-gen-2002 Verzera, Antonella; Zappal, M.; Bonaccorsi, Ivana Lidia; Trozzi, Alessandra; Cotroneo, Antonella
Analisi HPLC di caroteni e xantofille negli alimenti 1-gen-2001 Bonaccorsi, Ivana Lidia; Verzera, Antonella; Cotroneo, Antonella; Trozzi, Alessandra; G., Dugo
Analisi HPLC di carotenoidi negli olii essenziali agrumari 1-gen-2000 Bonaccorsi, Ivana Lidia; Verzera, Antonella; Cotroneo, Antonella; Sfacteria, G.; Dugo, Giovanni
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2008 I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna
Analytical and sensory characterization of ‘Pesca di Leonforte’ (Prunus persica Batsch) 1-gen-2016 Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Mazzaglia, Agata; Verzera, Antonella
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 1-gen-2014 Verzera, Antonella; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; P., Crinò; D., Romano; A., Mazzaglia; C. M., Lanza; C., Restuccia; A., Paratore