MAISANO, Roberta
MAISANO, Roberta
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration
2013-01-01 Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G.
A Machine Learning Approach for Anomaly Detection in Environmental IoT-Driven Wastewater Purification Systems
2021-01-01 Cicceri, G.; Maisano, R.; Morey, N.; Distefano, S.
A Novel Architecture for the Smart Management of Wastewater Treatment Plants
2021-01-01 Cicceri, G.; Maisano, R.; Morey, N.; Distefano, S.
A Sentiment Analysis Anomaly Detection System for Cyber Intelligence
2023-01-01 Maisano, Roberta; Foresti, Gian Luca
Analisi discriminante canonica (CDA) applicata al contenuto di antocianine in vini siciliani
2007-01-01 La Pera, L.; Magnisi, R.; Casavecchia, C.; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Analisi statistica applicata ad oli siciliani da cultivar peloritane e maghrebine
2007-01-01 DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; P., Buta; Dugo, Giacomo
Anthocyanins in Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars: differentiation of wines according to their grape variety by means of Canonical Discriminant Analysis (CDA)
2007-01-01 Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L.; Maisano, Roberta; Dugo, G.
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota V. La cv. Nocellara del Belice
2000-01-01 Dugo, Giacomo; LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Pizzimenti, G; Maisano, Roberta
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VI. Analisi statistica su oli di cv. autoctone
2001-01-01 LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E.; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VIII. L'olio delle varietà Tonda Iblea e Moresca
2002-01-01 S., LO CURTO; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; LA TORRE, Giovanna Loredana; G., Pizzimenti; Maisano, Roberta
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS
2007-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; Dugo, Giacomo
Characterization of Sicilian virgin olive oils. Note X. A comparison between Cerasuola and Nocellara del Belice varieties
2004-01-01 Dugo, Giacomo; Alfa, Maria; LA PERA, L; Mavrogeni, E; Pollicino, Donatella; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.
Classification of oils using multivariate statistical analysis on UV derivative absorption coefficients
1999-01-01 Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.; Chiricosta, Salvatore; Saija, Giuseppe
Classification of Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars according to anthocyanin pattern.
2007-01-01 Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Composizione acidica e sterolica
2001-01-01 Dugo, Giacomo; Curto, S. LO; Pizzimenti, Giovanni; Maisano, Roberta
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples
2010-01-01 LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Saitta, Marcello; Alfa, Maria; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples
2010-01-01 LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Saitta, Marcello; Alfa, Maria; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo
Discriminazione e caratterizzazione del profilo metabolico del pomodoro "IGP Pachino" tramite NMR
2012-01-01 Salvo, Andrea; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; DE PASQUALE, Angela; Maisano, Roberta; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Dugo, Giacomo
DISCRIMINAZIONE E CARATTERIZZAZIONE DEL PROFILO METABOLICO DEL POMODORO “IGP PACHINO” TRAMITE NMR
2012-01-01 A., Salvo; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; A., De Pasquale; Maisano, Roberta; A., Macaluso; G., Giangrosso; V. Ferrantelli e. G., Dugo
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga".
2011-01-01 M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration | 1-gen-2013 | Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G. | |
A Machine Learning Approach for Anomaly Detection in Environmental IoT-Driven Wastewater Purification Systems | 1-gen-2021 | Cicceri, G.; Maisano, R.; Morey, N.; Distefano, S. | |
A Novel Architecture for the Smart Management of Wastewater Treatment Plants | 1-gen-2021 | Cicceri, G.; Maisano, R.; Morey, N.; Distefano, S. | |
A Sentiment Analysis Anomaly Detection System for Cyber Intelligence | 1-gen-2023 | Maisano, Roberta; Foresti, Gian Luca | |
Analisi discriminante canonica (CDA) applicata al contenuto di antocianine in vini siciliani | 1-gen-2007 | La Pera, L.; Magnisi, R.; Casavecchia, C.; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo | |
Analisi statistica applicata ad oli siciliani da cultivar peloritane e maghrebine | 1-gen-2007 | DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; P., Buta; Dugo, Giacomo | |
Anthocyanins in Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars: differentiation of wines according to their grape variety by means of Canonical Discriminant Analysis (CDA) | 1-gen-2007 | Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L.; Maisano, Roberta; Dugo, G. | |
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota V. La cv. Nocellara del Belice | 1-gen-2000 | Dugo, Giacomo; LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Pizzimenti, G; Maisano, Roberta | |
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VI. Analisi statistica su oli di cv. autoctone | 1-gen-2001 | LO CURTO, Simona; Alfa, Maria; DI BELLA, Giuseppa; LO TURCO, Vincenzo; Mavrogeni, E.; Saitta, Marcello; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G. | |
Caratterizzazione di oli di oliva vergini siciliani. Nota VIII. L'olio delle varietà Tonda Iblea e Moresca | 1-gen-2002 | S., LO CURTO; Salvo, Francesco; Dugo, Giacomo; LA TORRE, Giovanna Loredana; G., Pizzimenti; Maisano, Roberta | |
Caratterizzazione di oli siciliani mediante analisi statistica e mappatura GIS | 1-gen-2007 | DI BELLA, Giuseppa; Maisano, Roberta; Morey, Nathalie; Dugo, Giacomo | |
Characterization of Sicilian virgin olive oils. Note X. A comparison between Cerasuola and Nocellara del Belice varieties | 1-gen-2004 | Dugo, Giacomo; Alfa, Maria; LA PERA, L; Mavrogeni, E; Pollicino, Donatella; Maisano, Roberta; Pizzimenti, G. | |
Classification of oils using multivariate statistical analysis on UV derivative absorption coefficients | 1-gen-1999 | Maisano, Roberta; Pizzimenti, G.; Chiricosta, Salvatore; Saija, Giuseppe | |
Classification of Sicilian red wines from autochthonous and allochthonous cultivars according to anthocyanin pattern. | 1-gen-2007 | Casavecchia, C; Magnisi, R; LA PERA, L; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo | |
Composizione acidica e sterolica | 1-gen-2001 | Dugo, Giacomo; Curto, S. LO; Pizzimenti, Giovanni; Maisano, Roberta | |
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples | 1-gen-2010 | LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Saitta, Marcello; Alfa, Maria; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo | |
Determination of biogenic amine and heavy metal contents in Sicilian wine samples | 1-gen-2010 | LA TORRE, Giovanna Loredana; Rando, Rossana; Saitta, Marcello; Alfa, Maria; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo | |
Discriminazione e caratterizzazione del profilo metabolico del pomodoro "IGP Pachino" tramite NMR | 1-gen-2012 | Salvo, Andrea; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; DE PASQUALE, Angela; Maisano, Roberta; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Dugo, Giacomo | |
DISCRIMINAZIONE E CARATTERIZZAZIONE DEL PROFILO METABOLICO DEL POMODORO “IGP PACHINO” TRAMITE NMR | 1-gen-2012 | A., Salvo; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; A., De Pasquale; Maisano, Roberta; A., Macaluso; G., Giangrosso; V. Ferrantelli e. G., Dugo | |
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga". | 1-gen-2011 | M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele |