VASI, SALVATORE

VASI, SALVATORE  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Enzymatic regulation of bovine corpora lutea during estrus cycle: immunoistochemical and in vitro study 1-gen-2009 Zerani, M; Catone, Giuseppe; Vullo, C; Mancuso, R; Vasi, Salvatore; Prillo, F.
In vitam and post mortem performances in Limousine x Rossa Siciliana cattle under different rearing systems. 1-gen-2005 Chiofalo, Vincenzo; Cavaleri, S; Cavallaro, Mauro; Liotta, Luigi; Morello, F; Rametta, R; Sanfilippo, C; Valentini, P; Valvo, G; Vasi, Salvatore
Influenza del livello nutritivo sulle caratteristiche fisiche e chimiche del muscolo Longissimus lumborum di bufali allevati in Sicilia 1-gen-2011 Ferrante, Alberto; Fiumanò, Riccardo; D'Angelo, Giuseppe; Pagliaro, Massimiliano; Vasi, Salvatore; Paolo, Girgenti; Chiofalo, Vincenzo
Physical characteristic of longissimus dorsi muscle in bovines from different genetic types reared in Sicily (Italy) 1-gen-2004 Chiofalo, Vincenzo; D'Alessandro, Enrico; Cavallaro, Mauro; Chiofalo, Biagina; Vasi, Salvatore; Sanfilippo, C; Simonella, Stefano; Liotta, Luigi
QUANTIFICATION OF FATTY ACIDS COMPOSITION IN SICILIAN EXTRA VIRGIN OLIVE OILS BY MEANS OF 1H HR-MAS NMR SPECTROSCOPY 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Vasi, Salvatore; Dugo, Giacomo
Slaughtering traits and meat quality of Cinisara cattle native Italian breed 1-gen-2011 Liotta, Luigi; Chiofalo, Vincenzo; D'Alessandro, Enrico; Vasi, Salvatore; Ferrante, Alberto; Chiofalo, Biagina
Slaughtering traits and meat quality of Modicana and Charolais x Modicana crossbreed slaughtered at the same finishing grade 1-gen-2011 Liotta, Luigi; Ferrante, Alberto; Vasi, Salvatore; D'Alessandro, Enrico; Chiofalo, Vincenzo
Utilization of lemon molasses and dry orange pulp in dairy ewes feeding during the first stage of lactation: effect on milk quality 1-gen-2015 DI ROSA, AMBRA RITA; Liotta, Luigi; Vasi, Salvatore; Zumbo, Alessandro; Chiofalo, Vincenzo
Utilizzo dei sottoprodotti dell'industria agrumaria sulle caratteristiche fisiche e chimiche della carne bovina. 1-gen-2009 LO PRESTI, Vittorio; Leone, A.; Vasi, Salvatore; D’Aquino, S.; Chiofalo, Biagina