DI ROSA, Ambra Rita

DI ROSA, Ambra Rita  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 113 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparison of the Effects of Raw and Processed Amaranth Grain on Laying Hens’ Performance, Egg Physicochemical Properties, Blood Biochemistry and Egg Fatty Acids 1-gen-2023 Kianfar, Ruhollah; Di Rosa, Ambra Rita; Divari, Neda; Janmohammadi, Hossein; Hosseintabar-Ghasemabad, Babak; Oteri, Marianna; Gorlov, Ivan Fedorovich; Slozhenkina, Marina Ivanovna; Mosolov, Aleksandr Anatolievich; Seidavi, Alireza
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pig as affected by different finishing diet. 1-gen-2010 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Acidic profile in two different muscles of Nero Siciliano pigs as affected by different finishing diet 1-gen-2012 DI ROSA, AMBRA RITA; Chiofalo, Vincenzo; LO PRESTI, Vittorio; S., Scianò; Zumbo, Alessandro
Ajwain (Trachyspermum copticum) extract in broiler diets: effect on growth performance, carcass components, plasma constituents, immunity and cecum microflora 1-gen-2021 Saei, Shayan; Di Rosa, Ambra Rita; Rasouli, Behrouz; Seidavi, Alireza; Chiofalo, Vincenzo; Liotta, Luigi; Chiofalo, Biagina
Analisi della variabilità genetica nel cavallo Puro sangue Orientale (PSO) mediante dati genealogici. 1-gen-2006 Zumbo, Alessandro; Portolano, B; Amato, C; DI ROSA, AMBRA RITA; Finocchiaro, R.
Analysis of the volatile composition of fresh and seasoned lard in "Nero Siciliano" pigs in relation of fattening diet. 1-gen-2007 Zumbo, Alessandro; DI ROSA, AMBRA RITA; LO PRESTI, Vittorio; Pruiti, V; Piccolo, D.
Analysis of the volatile composition of fresh and seasoned lard in “Nero Siciliano” pigs in relation of fattening diet. 1-gen-2007 Zumbo, A; DI ROSA, AMBRA RITA; LO PRESTI, Vittorio; Pruiti, V. PICCOLO D.
Application of electronic nose systems on animal-source food: An overview 1-gen-2018 DI ROSA, Ambra Rita; Leone, Francesco
Applicazione di Naso e Lingua Elettronici per la valutazione del profilo sensoriale di formaggio Canestrato prodotto con caglio vegetale 1-gen-2022 Accetta, F.; Liotta, L.; Aliquò, D.; Caggia, C.; Agolino, G.; Randazzo, C.; La, Cava; Rosa, Di; A., R.
Assessment of sensory properties and in vitro antimicrobial activity of monofloral Sicilian honey 1-gen-2023 Russo, Nunziatina; Di Rosa, Ambra Rita; Pino, Alessandra; Mazzeo, Gaetana; Liotta, Luigi; Caggia, Cinzia; Randazzo, Cinzia Lucia
Biochemical parameters, oxidative stress and inflammatory status in English Pointers fed a citrus molasses-supplemented diet 1-gen-2021 Chiofalo, Biagina; Oteri, Marianna; Cucinotta, Salvatore; Lombardi, Pietro; Di Rosa, Ambra Rita
Black Soldier Fly Larvae Meal as Alternative to Fish Meal for Aquaculture Feed 1-gen-2021 Oteri, M.; Di Rosa, A. R.; Lo Presti, V.; Giarratana, F.; Toscano, G.; Chiofalo, B.
Black soldier fly larvae meal in the diet of gilthead sea bream: Effect on chemical and microbiological quality of filets. 1-gen-2022 Oteri, Marianna; Chiofalo, Biagina; Maricchiolo, Giulia; Toscano, Giovanni; Nalbone, Luca; LO PRESTI, Vittorio; DI ROSA, Ambra Rita
Botanical origin identification of Sicilian honeys based on artificial senses and multi-sensor data fusion 1-gen-2018 DI ROSA, AMBRA RITA; Leone, Francesco; Scattareggia, Carmelo; Chiofalo, Vincenzo
Caciocavallo Podolico Cheese, a Traditional Agri-Food Product of the Region of Basilicata, Italy: Comparison of the Cheese’s Nutritional, Health and Organoleptic Properties at 6 and 12 Months of Ripening, and Its Digital Communication 1-gen-2023 Di Trana, Adriana; Sabia, Emilio; Di Rosa, Ambra Rita; Addis, Margherita; Bellati, Mara; Russo, Vincenzo; Dedola, Alessio Silvio; Chiofalo, Vincenzo; Claps, Salvatore; Di Gregorio, Paola; Braghieri, Ada
Caratteristiche del grasso sottocutaneo di suini Nero Siciliano alimentati con ghianda e orzo 1-gen-2011 DI ROSA, AMBRA RITA; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Caratteristiche del grasso sottocutaneo di suini Nero Siciliano alimentati con ghianda e orzo. 1-gen-2010 DI ROSA, AMBRA RITA; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Caratterizzazione del “lardo salato” di suini Nero Siciliano alimentati con ghianda e orzo 1-gen-2010 DI ROSA, AMBRA RITA; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Caratterizzazione del “lardo salato” di suini Nero Siciliano alimentati con ghianda e orzo 1-gen-2011 DI ROSA, AMBRA RITA; Scianò, S.; Zumbo, Alessandro
Caratterizzazione demografica, morfologica e genetica dell'asino di Pantelleria 1-gen-2004 Zumbo, Alessandro; DI ROSA, AMBRA RITA; RUNDO SOTERA, A; Portolano, B.