RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
7. Alimenti lipidici
2019-01-01 Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A.
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey
2015-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca
2019-01-01 Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla
A multivariate statistical analysis coming from the NMR metabolic profile of cherry tomatoes (the Sicilian Pachino case)
2014-01-01 Domenico, Mallamace; Carmelo, Corsaro; Andrea, Salvo; Nicola, Cicero; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Giacomo, Dugo
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder
2016-01-01 Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo
A quantitative H HR-MAS study of the metabolic profile of the PGI cherry tomato of Pachino
2014-01-01 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Dugo, Giacomo
A seventeenth century description of olive-oil making in Tuscany
2013-01-01 E., Cianflone; G., Dugo
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste
2022-01-01 Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria
A THOROUGH CHEMICAL INVESTIGATION ON Citrus limetta Risso FROM AEOLIAN ISLANDS (ITALY)
2017-01-01 Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Cicero, Nicola; Rotondo, Archimede; Dugo, Giacomo; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, V; Mangano, V.; Arrigo, S.
A thorough investigation on the vegetable waxes from Citrus limon (L.) Osbeck
2018-01-01 Arrigo, Sara; Gentile, Fausto; Costa, Rosaria; Dugo, Giacomo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
7. Alimenti lipidici | 1-gen-2019 | Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A. | |
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey | 1-gen-2015 | DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo | |
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca | 1-gen-2019 | Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla | |
A multivariate statistical analysis coming from the NMR metabolic profile of cherry tomatoes (the Sicilian Pachino case) | 1-gen-2014 | Domenico, Mallamace; Carmelo, Corsaro; Andrea, Salvo; Nicola, Cicero; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Giacomo, Dugo | |
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder | 1-gen-2016 | Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo | |
A quantitative H HR-MAS study of the metabolic profile of the PGI cherry tomato of Pachino | 1-gen-2014 | Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Dugo, Giacomo | |
A seventeenth century description of olive-oil making in Tuscany | 1-gen-2013 | E., Cianflone; G., Dugo | |
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste | 1-gen-2022 | Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria | |
A THOROUGH CHEMICAL INVESTIGATION ON Citrus limetta Risso FROM AEOLIAN ISLANDS (ITALY) | 1-gen-2017 | Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Cicero, Nicola; Rotondo, Archimede; Dugo, Giacomo; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, V; Mangano, V.; Arrigo, S. | |
A thorough investigation on the vegetable waxes from Citrus limon (L.) Osbeck | 1-gen-2018 | Arrigo, Sara; Gentile, Fausto; Costa, Rosaria; Dugo, Giacomo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 14.d Contributo in Atti di Convegno 409
- 14.a Contributo in Rivista 371
- 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 326
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 307
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 99
- 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 40
- 14.b Contributo in volume 36
- 14.b Contributo in volume::14.b.1... 36
- 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 5
- 14.g Altra Tipologia 5
- 14.c Libro 4
- 14.c Libro::14.c.1 Monografia o t... 4
- 14.g Altra Tipologia::14.g.12 Altro 4
- 14.d Contributo in Atti di Conveg... 3
- 14.e Curatela 1
- 14.e Curatela::14.e.1 Curatela 1
- 14.f Brevetto 1
- 14.f Brevetto::14.f.1 Brevetto 1
- 14.g Altra Tipologia::14.g.13 Err... 1
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2023 30
- 2010 - 2019 389
- 2000 - 2009 312
- 1990 - 1999 63
- 1980 - 1989 27
- 1977 - 1979 5
Editore
- Società Chimica Italiana 49
- Elsevier 16
- Taylor & Francis 12
- Morgan Edizioni Tecniche 8
- Taylor and Francis 8
- Editrice Taro di Giuseppe Danielli 7
- CHIRIOTTI EDITORI 6
- Chiriotti Editori srl 6
- L'Epos 6
- MDPI 6
Rivista
- NATURAL PRODUCT RESEARCH 31
- LA RIVISTA ITALIANA DELLE SOSTANZ... 29
- FOOD CHEMISTRY 22
- PHARMACOLOGYONLINE 22
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 18
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 17
- JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 17
- ESSENZE, DERIVATI AGRUMARI 12
- L'ENOLOGO 9
- JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND A... 8
Serie
- PROCEEDINGS OF THE INTERNATIONAL ... 1
Keyword
- Wine 7
- Food analysis 6
- Heavy metals 6
- heavy metals 6
- Biochemistry 5
- carotenoids 5
- ICP-MS 5
- Multivariate statistics 5
- PCA 5
- Plant Science 5
Lingua
- eng 348
- ita 191
- spa 2
- enm 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 750
- restricted 51
- open 13
- reserved 7
- partially open 5
- mixed 1