Sfoglia per Autore
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt
2008-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines.
2008-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D.
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY
2008-01-01 I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily.
2009-01-01 LANZA C., M; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese.
2009-01-01 Sparacio, A; Prinzivalli, L; Genna, G; Sparla, S; Scacco, A; Tripodi, G; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella sicilia sud-orientale.
2009-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C:m:; Oliva, D.
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry.
2009-01-01 Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt.
2009-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties.
2009-01-01 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone
2009-01-01 Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Cotroneo, Antonella
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale.
2009-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D.
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines.
2009-01-01 Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 C., M: Lanza; A., Mazzaglia; A., Scacco; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”.
2010-01-01 Raimondi, S.; Sparacio, A.; Genna, G.; Lanza, C. M.; Scacco, A.; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine.
2010-01-01 A. Scacco; A. Verzera; C.M. Lanza; A. Sparacio; G. Genna; S. Raimondi; G. Tripodi; G. Dima
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily.
2010-01-01 Scacco, A; Lanza C., M; Mazzaglia, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella
Solid phase microextraction coupled to fast gas chromatography for the determination of migrants from polystyrene packaging materials into yoghurt.
2010-01-01 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti.
2010-01-01 Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, Marisa; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE).
2010-01-01 Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Ragusa, S.; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert
2010-01-01 Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt | 1-gen-2008 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa | |
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines. | 1-gen-2008 | Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D. | |
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY | 1-gen-2008 | I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna | |
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. | 1-gen-2009 | LANZA C., M; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella | |
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese. | 1-gen-2009 | Sparacio, A; Prinzivalli, L; Genna, G; Sparla, S; Scacco, A; Tripodi, G; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella | |
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella sicilia sud-orientale. | 1-gen-2009 | Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C:m:; Oliva, D. | |
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry. | 1-gen-2009 | Romeo, Vincenza; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca | |
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt. | 1-gen-2009 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa | |
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties. | 1-gen-2009 | Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella | |
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone | 1-gen-2009 | Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Cotroneo, Antonella | |
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale. | 1-gen-2009 | Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D. | |
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines. | 1-gen-2009 | Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella | |
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily | 1-gen-2009 | C., M: Lanza; A., Mazzaglia; A., Scacco; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella | |
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”. | 1-gen-2010 | Raimondi, S.; Sparacio, A.; Genna, G.; Lanza, C. M.; Scacco, A.; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella | |
The influence of the soil salinity on the sensory characteristics and volatile aroma compounds of the Nero d’Avola wine. | 1-gen-2010 | A. Scacco; A. Verzera; C.M. Lanza; A. Sparacio; G. Genna; S. Raimondi; G. Tripodi; G. Dima | |
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. | 1-gen-2010 | Scacco, A; Lanza C., M; Mazzaglia, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella | |
Solid phase microextraction coupled to fast gas chromatography for the determination of migrants from polystyrene packaging materials into yoghurt. | 1-gen-2010 | Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa | |
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti. | 1-gen-2010 | Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, Marisa; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella | |
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). | 1-gen-2010 | Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Ragusa, S.; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella | |
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert | 1-gen-2010 | Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile