MALLAMACE, DOMENICO

MALLAMACE, DOMENICO  

Dipartimento di Scienze matematiche e informatiche, scienze fisiche e scienze della terra  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 87 (tempo di esecuzione: 0.033 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet 1-gen-2015 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Ferrantelli, Vincenzo; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
1H NMR spectrum of Interdonato lemon juice PGI by HR-MAS 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Gioffrè, S. V.; Mottese, ANTONIO FRANCESCO; Somma, Roberta; Dugo, Giacomo
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration 1-gen-2013 Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G.
Aggregation States of Aβ1-40, Aβ1-42 and Aβp3-42 Amyloid Beta Peptides: A SANS Study 1-gen-2019 Festa, G.; Mallamace, F.; Sancesario, G. M.; Corsaro, C.; Mallamace, D.; Fazio, E.; Arcidiacono, L.; Garcia Sakai, V.; Senesi, R.; Preziosi, E.; Sancesario, G.; Andreani, C.
ATTACCAMENTO E ALESSITIMIA: RIFLESSIONI CLINICHE SUL DESTINO DELLE EMOZIONI NELLE PSICOSOMATOSI 1-gen-2013 Mento, Carmela; Leonardi, Valentina; Mallamace, Domenico; Settineri, Salvatore
The Boson peak in confined water: An experimental investigation of the liquid-liquid phase transition hypothesis 1-gen-2015 Mallamace, Francesco; Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Wang, Zhe; Chen, Sow Hsin
The Boson peak interpretation and evolution in confined amorphous water 1-gen-2019 Mallamace, F.; Corsaro, C.; Mallamace, D.; Chen, S. -H.; Fratini, E.; Baglioni, P.
Calorimetric analysis points out the physical-chemistry of organic olive oils and reveals the geographical origin 1-gen-2017 Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Corsaro, Carmelo; Naccari, Clara; Clodoveo, Maria Lisa; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
Caratterizzazione geografica di oli di oliva extravergini monovarietari siciliani attraverso NMR-HRMAS 1-gen-2013 Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Bartolomeo, Giovanni; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo
CARATTERIZZAZIONE PRELIMINARE DEL LIMONE INTERDONATO IGP, MEDIANTE SPETTROSCOPIA NMR HR-MAS 1-gen-2013 Mallamace, Domenico; Cicero, Nicola; Corsaro, Carmelo; Dugo, Giacomo
CHARACTERIZATION OF SICILIAN FOOD BY HR-MAS NMR 1-gen-2014 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Cicero, Nicola; Salvo, Andrea; Mallamace, Francesco; Dugo, Giacomo
A community-built calibration system: The case study of quantification of metabolites in grape juice by qNMR spectroscopy 1-gen-2020 Musio, B.; Ragone, R.; Todisco, S.; Rizzuti, A.; Latronico, M.; Mastrorilli, P.; Pontrelli, S.; Intini, N.; Scapicchio, P.; Triggiani, M.; Di Noia, T.; Acquotti, D.; Airoldi, C.; Assfalg, M.; Barge, A.; Bateman, L.; Benevelli, F.; Bertelli, D.; Bertocchi, F.; Bieliauskas, A.; Borioni, A.; Caligiani, A.; Callone, E.; Camra, A.; Cesare Marincola, F.; Chalasani, D.; Consonni, R.; Dambruoso, P.; Davalli, S.; David, T.; Diehl, B.; Donarski, J.; Gil, A. M.; Gobetto, R.; Goldoni, L.; Hamon, E.; Harwood, J. S.; Kobrlova, A.; Longobardi, F.; Luisi, R.; Mallamace, D.; Mammi, S.; Martin-Biran, M.; Mazzei, P.; Mele, A.; Milone, S.; Molero Vilchez, D.; Mulder, R. J.; Napoli, C.; Ragno, D.; Randazzo, A.; Rossi, M. C.; Rotondo, A.; Sackus, A.; Saez Barajas, E.; Schievano, E.; Sitaram, B.; Stevanato, L.; Takis, P. G.; Teipel, J.; Thomas, F.; Torregiani, E.; Valensin, D.; Veronesi, M.; Warren, J.; Wist, J.; Zailer-Hafer, E.; Zuccaccia, C.; Gallo, V.
Comparing Molecular Mechanisms in Solar NH3 Production and Relations with CO2 Reduction 1-gen-2021 Mallamace, Domenico; Papanikolaou, Georgia; Perathoner, Siglinda; Centi, Gabriele; Lanzafame, Paola
Contrasting microscopic interactions determine the properties of water/methanol solutions 1-gen-2018 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Francesco; Vasi, Sebastiano; Chen, Sow-Hsin; Stanley, H. Eugene; Mallamace, Domenico
DETERMINATION OF FATTY ACID COMPOSITION IN SICILIAN EXTRA VIRGIN OLIVE OILS BY MEANSOF 1H NMR SPECTROSCOPY AND GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Rando, Rossana; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo
DETERMINATION OF FATTY ACID COMPOSITION IN SICILIAN EXTRAVIRGIN OLIVE OILS BY MEANS OF 1H NMR SPECTROSCOPY AND GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Salvo, Andrea; Rando, Rossana; Corsaro, Carmelo; Dugo, Giacomo
Digestive cells from Mytilus galloprovincialis show a partial regulatory volume decrease following acute hypotonic stress through mechanisms involving inorganic ions 1-gen-2013 Torre, A.; Trischitta, Francesca Ross; Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Faggio, Caterina
Direct Analysis in Foodomics: NMR approaches 1-gen-2020 Corsaro, C.; Fazio, E.; Mallamace, D.
Discrimination and characterization of the metabolic profile of the "Igp Pachino" tomato by high-resolution proton NMR 1-gen-2012 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Salvo, Andrea; DE PASQUALE, Angela; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Dugo, Giacomo
Discriminazione e caratterizzazione del profilo metabolico del pomodoro "IGP Pachino" tramite NMR 1-gen-2012 Salvo, Andrea; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; DE PASQUALE, Angela; Maisano, Roberta; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Dugo, Giacomo