MALLAMACE, DOMENICO

MALLAMACE, DOMENICO  

Dipartimento di Scienze matematiche e informatiche, scienze fisiche e scienze della terra  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet 1-gen-2015 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Ferrantelli, Vincenzo; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
1H NMR spectrum of Interdonato lemon juice PGI by HR-MAS 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Gioffrè, S. V.; Mottese, ANTONIO FRANCESCO; Somma, Roberta; Dugo, Giacomo
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration 1-gen-2013 Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G.
A community-built calibration system: The case study of quantification of metabolites in grape juice by qNMR spectroscopy 1-gen-2020 Musio, B.; Ragone, R.; Todisco, S.; Rizzuti, A.; Latronico, M.; Mastrorilli, P.; Pontrelli, S.; Intini, N.; Scapicchio, P.; Triggiani, M.; Di Noia, T.; Acquotti, D.; Airoldi, C.; Assfalg, M.; Barge, A.; Bateman, L.; Benevelli, F.; Bertelli, D.; Bertocchi, F.; Bieliauskas, A.; Borioni, A.; Caligiani, A.; Callone, E.; Camra, A.; Cesare Marincola, F.; Chalasani, D.; Consonni, R.; Dambruoso, P.; Davalli, S.; David, T.; Diehl, B.; Donarski, J.; Gil, A. M.; Gobetto, R.; Goldoni, L.; Hamon, E.; Harwood, J. S.; Kobrlova, A.; Longobardi, F.; Luisi, R.; Mallamace, D.; Mammi, S.; Martin-Biran, M.; Mazzei, P.; Mele, A.; Milone, S.; Molero Vilchez, D.; Mulder, R. J.; Napoli, C.; Ragno, D.; Randazzo, A.; Rossi, M. C.; Rotondo, A.; Sackus, A.; Saez Barajas, E.; Schievano, E.; Sitaram, B.; Stevanato, L.; Takis, P. G.; Teipel, J.; Thomas, F.; Torregiani, E.; Valensin, D.; Veronesi, M.; Warren, J.; Wist, J.; Zailer-Hafer, E.; Zuccaccia, C.; Gallo, V.
A Contribution to the Harmonization of Non-targeted NMR Methods for Data-Driven Food Authenticity Assessment 1-gen-2020 Gallo, V.; Ragone, R.; Musio, B.; Todisco, S.; Rizzuti, A.; Mastrorilli, P.; Pontrelli, S.; Intini, N.; Scapicchio, P.; Triggiani, M.; Pascazio, A.; Cobas, C.; Mari, S.; Garino, C.; Arlorio, M.; Acquotti, D.; Airoldi, C.; Arnesano, F.; Assfalg, M.; Barison, A.; Benevelli, F.; Borioni, A.; Cagliani, L. R.; Casadei, L.; Marincola, F. C.; Colson, K.; Consonni, R.; Costantino, G.; Cremonini, M. A.; Davalli, S.; Duarte, I.; Guyader, S.; Hamon, E.; Hegmanns, M.; Lamanna, R.; Longobardi, F.; Mallamace, D.; Mammi, S.; Markus, M.; Menezes, L. R. A.; Milone, S.; Molero-Vilchez, D.; Mucci, A.; Napoli, C.; Rossi, M. C.; Saez-Barajas, E.; Savorani, F.; Schievano, E.; Sciubba, F.; Sobolev, A.; Takis, P. G.; Thomas, F.; Villa-Valverde, P.; Latronico, M.
A molecular interpretation of the dynamics of diffusive mass transport of water within a glassy polyetherimide 1-gen-2021 Correa, A.; De Nicola, A.; Scherillo, G.; Loianno, V.; Mallamace, D.; Mallamace, F.; Ito, H.; Musto, P.; Mensitieri, G.
A multivariate statistical analysis coming from the NMR metabolic profile of cherry tomatoes (the Sicilian Pachino case) 1-gen-2014 Domenico, Mallamace; Carmelo, Corsaro; Andrea, Salvo; Nicola, Cicero; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Giacomo, Dugo
A Nuclear Magnetic Resonance study of the reversible denaturation of hydrated lysozyme 1-gen-2011 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico
A Possible Role of Water in the Protein Folding Process 1-gen-2011 Mallamace, Francesco; Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Baglioni, Piero; Stanley H., Eugene; Chen Sow, Hsin
A quantitative H HR-MAS study of the metabolic profile of the PGI cherry tomato of Pachino 1-gen-2014 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Dugo, Giacomo
A study of the hydrogen bonds effect on the water density and the liquid-liquid transition 1-gen-2019 Mallamace, F.; Corsaro, C.; Fazio, E.; Chen, S. -H.; Mallamace, D.
Aggregation States of Aβ1-40, Aβ1-42 and Aβp3-42 Amyloid Beta Peptides: A SANS Study 1-gen-2019 Festa, G.; Mallamace, F.; Sancesario, G. M.; Corsaro, C.; Mallamace, D.; Fazio, E.; Arcidiacono, L.; Garcia Sakai, V.; Senesi, R.; Preziosi, E.; Sancesario, G.; Andreani, C.
ATTACCAMENTO E ALESSITIMIA: RIFLESSIONI CLINICHE SUL DESTINO DELLE EMOZIONI NELLE PSICOSOMATOSI 1-gen-2013 Mento, Carmela; Leonardi, Valentina; Mallamace, Domenico; Settineri, Salvatore
Calorimetric analysis points out the physical-chemistry of organic olive oils and reveals the geographical origin 1-gen-2017 Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Corsaro, Carmelo; Naccari, Clara; Clodoveo, Maria Lisa; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
Caratterizzazione geografica di oli di oliva extravergini monovarietari siciliani attraverso NMR-HRMAS 1-gen-2013 Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Bartolomeo, Giovanni; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo
CARATTERIZZAZIONE PRELIMINARE DEL LIMONE INTERDONATO IGP, MEDIANTE SPETTROSCOPIA NMR HR-MAS 1-gen-2013 Mallamace, Domenico; Cicero, Nicola; Corsaro, Carmelo; Dugo, Giacomo
CHARACTERIZATION OF SICILIAN FOOD BY HR-MAS NMR 1-gen-2014 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Cicero, Nicola; Salvo, Andrea; Mallamace, Francesco; Dugo, Giacomo
Comparing Molecular Mechanisms in Solar NH3 Production and Relations with CO2 Reduction 1-gen-2021 Mallamace, Domenico; Papanikolaou, Georgia; Perathoner, Siglinda; Centi, Gabriele; Lanzafame, Paola
Contrasting microscopic interactions determine the properties of water/methanol solutions 1-gen-2018 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Francesco; Vasi, Sebastiano; Chen, Sow-Hsin; Stanley, H. Eugene; Mallamace, Domenico
DETERMINATION OF FATTY ACID COMPOSITION IN SICILIAN EXTRA VIRGIN OLIVE OILS BY MEANSOF 1H NMR SPECTROSCOPY AND GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2014 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Rando, Rossana; Bartolomeo, Giovanni; Dugo, Giacomo