LEMBO, ELVIRA

LEMBO, ELVIRA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus) 1-gen-2012 Manganaro, Antonio; Sanfilippo, Marilena; Fortino, G.; Daprà, F.; Palmegiano, G.; Gai, F.; Lembo, Elvira; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria 1-gen-2007 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella
Chemical composition and nutritional value of Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758) caught by driftnet "menaide" along Sicilian coast: a natural food for Mediterranean diet. 1-gen-2011 Sanfilippo, Marilena; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Manganaro, Antonio
Composizione chimica e distribuzione degli acidi grassi in Todarodes sagittatus (Lamark 1798) pescati nell’arcipelago Eoliano. 1-gen-2009 Lembo, Elvira; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; M., Garaffo; Potoschi, Antonio
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga". 1-gen-2011 M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
Fatty acids profile, atherogenic (IA) and thrombogenic health lipid indices, of raw roe of blue fin tuna (thunnus thynnus L.) and their salted product "bottarga". 1-gen-2011 M., Garraffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. 1-gen-2007 Ziino, Marisa; Lembo, Elvira; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella