LEMBO, ELVIRA
LEMBO, ELVIRA
Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus)
2012-01-01 Manganaro, Antonio; Sanfilippo, Marilena; Fortino, G.; Daprà, F.; Palmegiano, G.; Gai, F.; Lembo, Elvira; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria
2007-01-01 Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella
Chemical composition and nutritional value of Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758) caught by driftnet "menaide" along Sicilian coast: a natural food for Mediterranean diet.
2011-01-01 Sanfilippo, Marilena; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Manganaro, Antonio
Composizione chimica e distribuzione degli acidi grassi in Todarodes sagittatus (Lamark 1798) pescati nell’arcipelago Eoliano.
2009-01-01 Lembo, Elvira; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; M., Garaffo; Potoschi, Antonio
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga".
2011-01-01 M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
Fatty acids profile, atherogenic (IA) and thrombogenic health lipid indices, of raw roe of blue fin tuna (thunnus thynnus L.) and their salted product "bottarga".
2011-01-01 M., Garraffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce.
2007-01-01 Ziino, Marisa; Lembo, Elvira; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Artificial pigmentation and flesh quality in red porgy (Pagrus pagrus) | 1-gen-2012 | Manganaro, Antonio; Sanfilippo, Marilena; Fortino, G.; Daprà, F.; Palmegiano, G.; Gai, F.; Lembo, Elvira; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa | |
Capsacinoidi di alcune varietà di Capsicum annum L. coltivate in Calabria | 1-gen-2007 | Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Verzera, Antonella | |
Chemical composition and nutritional value of Engraulis encrasicolus (Linnaeus, 1758) caught by driftnet "menaide" along Sicilian coast: a natural food for Mediterranean diet. | 1-gen-2011 | Sanfilippo, Marilena; Reale, Alessandra; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; Lembo, Elvira; Manganaro, Antonio | |
Composizione chimica e distribuzione degli acidi grassi in Todarodes sagittatus (Lamark 1798) pescati nell’arcipelago Eoliano. | 1-gen-2009 | Lembo, Elvira; Ziino, Marisa; Romeo, Vincenza; M., Garaffo; Potoschi, Antonio | |
Fatty acids profile, Atherogenic (IA) and Thrombogenic (IT) Health Lipid Indices, of raw roe of Blue Fin Tuna (Thunnus thynnus L.) and their salted product "Bottarga". | 1-gen-2011 | M., Garaffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele | |
Fatty acids profile, atherogenic (IA) and thrombogenic health lipid indices, of raw roe of blue fin tuna (thunnus thynnus L.) and their salted product "bottarga". | 1-gen-2011 | M., Garraffo; R., Vassallo Agius; Y., Nengas; Lembo, Elvira; Rando, Rossana; Maisano, Roberta; Dugo, Giacomo; Giuffrida, Daniele | |
I composti volatili per la valutazione della freschezza del pesce. | 1-gen-2007 | Ziino, Marisa; Lembo, Elvira; Romeo, Vincenza; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella |