RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 421 - 430 di 440 (tempo di esecuzione: 0.141 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The protective effect of bergamot oil extract on lecitine-like OxyLDL receptor-1 expression in balloon injury-related neointima formation 1-gen-2008 MOLLACE V; RAGUSA S; SACCO L; MUSCOLI C; SCULCO F; VISALLI V; PALMA E; MUSCOLI S; MONDELLO L; DUGO P.; ROTIROTI D; ROMEO F
The retention index approach in liquid chromatography: An historical review and recent advances 1-gen-2021 Rigano, F.; Arigò, A.; Oteri, M.; La Tella, R.; Dugo, P.; Mondello, L.
The Secrets of Red Wine - Determination of Polyphenols by Comprehensive 2D LC with PDA and MS-MS (IT-TOF) Detection 1-gen-2011 Donato, Paola; Cacciola, Francesco; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Thorough evaluation of the validity of conventional enantio-gas chromatography in the analysis of volatile chiral compounds in mandarin essential oil: A comparative investigation with multidimensional gas chromatography 1-gen-2010 D. Sciarrone;L. Schipilliti;C. Ragonese;P. Q. Tranchida;P. Dugo;G. Dugo;L. Mondello
Thorough investigation of the oxygen heterocyclic fraction of lime (Citrus aurantifolia(Christm.) Swingle) juice 1-gen-2014 R. Costa; Marina Russo; S. De Grazia; E. Grasso; P. Dugo; L. Mondello
Ultra high performance liquid chromatography with ion-trap TOF-MS for the fast characterization of flavonoids in Citrus bergamia juice 1-gen-2013 E., Sommella; G., Pepe; F., Pagano; G. C., Tenore; Dugo, Paola; M., Manfra; P., Campiglia
Ultra high pressure in the second dimension of a comprehensive two-dimensional liquid chromatographic system for carotenoid separation in red chili peppers. 1-gen-2012 F. Cacciola; P. Donato; D. Giuffrida; G. Torre; P. Dugo; L. Mondello
Underestimated sources of flavonoids, limonoids and dietary fiber: Availability in orange's by-products 1-gen-2015 Russo, Marina; Bonaccorsi, Ivana Lidia; Inferrera, Veronica; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Underestimated sources of flavonoids, limonoids and dietary fibre: Availability in lemon's by-products 1-gen-2014 Marina Russo; Ivana Bonaccorsi; Germana Torre; Mariagiovanna Sarò; Paola Dugo; Luigi Mondello
Untargeted and targeted comprehensive two-dimensional GC analysis using a novel unified high-speed triple quadrupole mass spectrometer 1-gen-2013 Tranchida, Peter Quinto; Franchina, FLAVIO ANTONIO; Zoccali, Mariosimone; Panto', Sebastiano; Sciarrone, Danilo; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Risultati 421 - 430 di 440 (tempo di esecuzione: 0.141 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 14.a Contributo in Rivista 440
  • 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 425
  • 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 14
  • 14.a Contributo in Rivista::14.a.... 1
Autore
  • MONDELLO, Luigi 388
  • DUGO, Giovanni 130
  • CACCIOLA, Francesco 114
  • TRANCHIDA, Peter Quinto 93
  • DONATO, Paola Agata Eustochia 66
  • BONACCORSI, Ivana Lidia 49
  • RUSSO, Marina 49
  • RIGANO, Francesca 42
  • SCIARRONE, Danilo 39
  • GIUFFRIDA, Daniele 38
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 74
  • 2010 - 2019 198
  • 2000 - 2009 112
  • 1992 - 1999 56
Editore
  • Elsevier B.V. 10
  • MDPI 8
  • Springer 7
  • Elsevier 6
  • Wiley-VCH Verlag 6
  • Springer Science and Business Med... 5
  • Taylor and Francis Ltd. 5
  • MDPI AG 4
  • Elsevier Ltd 2
  • John Wiley and Sons Inc 2
Rivista
  • JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A 52
  • JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE 44
  • FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 21
  • JOURNAL OF ESSENTIAL OIL RESEARCH 21
  • LC GC EUROPE 16
  • ANALYTICAL CHEMISTRY 15
  • JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD ... 15
  • ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEM... 13
  • FOOD ANALYTICAL METHODS 12
  • FOOD CHEMISTRY 11
Keyword
  • Comprehensive two-dimensional gas... 12
  • Food analysis 12
  • GC-MS 12
  • Polyphenols 10
  • Triacylglycerols 9
  • antioxidant activity 7
  • HPLC 7
  • Comprehensive two-dimensional liq... 6
  • mass spectrometry 6
  • phenolic compounds 6
Lingua
  • eng 375
  • ita 2
Accesso al fulltext
  • no fulltext 372
  • restricted 51
  • open 12
  • reserved 5