TRIPODI, Gianluca

TRIPODI, Gianluca  

Dipartimento di Scienze Veterinarie  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 71 (tempo di esecuzione: 0.051 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new approach for the shelf-life definition of minimally processed carrots 1-gen-2020 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Giarratana, F.; Verzera, A.
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2008 I., Ferrante; Verzera, Antonella; Ziino, Marisa; Condurso, Concetta; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; M., Bergna
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks. 1-gen-2014 Verzera, Antonella; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; P., Crinò; D., Romano; A., Mazzaglia; C. M., Lanza; C., Restuccia; A., Paratore
Aroma compounds in mini-watermelon fruits from different grafting combinations 1-gen-2020 Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Merlino, Maria; Verzera, Antonella
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 1-gen-2013 Dima, Giovanna; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; S., Ragusa
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 1-gen-2012 Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella; Dima, Giovanna; Condurso, Concetta; S., Ragusa; A., Raccuia
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds. 1-gen-2012 Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella; Dima, Giovanna; Condurso, Concetta; S., Ragusa
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 1-gen-2014 A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 1-gen-2014 Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia. 1-gen-2015 Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Agata, Mazzaglia; Carmela Maria, Lanza; Alessandro, Vitale
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone 1-gen-2009 Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Cotroneo, Antonella
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis. 1-gen-2014 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Chemical Characterization of Sicilian Saffron 1-gen-2016 Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Tripodo, Maria Marcella; Verzera, Antonella; Lanuzza, Francesco; Tripodi, Gianluca
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 1-gen-2013 Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 1-gen-2014 Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Angela, Marra
Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis 1-gen-2021 Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Merlino, Maria; Prestia, Ottavia; Stanton, Catherine; Verzera, Antonella
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 1-gen-2013 Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Kohnke, F. H.
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE). 1-gen-2010 Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Ragusa, S.; Ziino, Marisa; Verzera, Antonella
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily. 1-gen-2009 LANZA C., M; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Passito Malvasia wines produced in Sicily. 1-gen-2010 Scacco, A; Lanza C., M; Mazzaglia, A; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Verzera, Antonella