DUGO, Giovanni
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 12.541
EU - Europa 9.734
AS - Asia 3.292
AF - Africa 44
SA - Sud America 40
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 24
OC - Oceania 16
Totale 25.691
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 12.486
IE - Irlanda 2.555
SE - Svezia 2.108
UA - Ucraina 1.922
CN - Cina 1.636
SG - Singapore 1.446
DE - Germania 1.199
IT - Italia 797
FI - Finlandia 639
GB - Regno Unito 262
IN - India 97
CA - Canada 50
FR - Francia 45
RU - Federazione Russa 39
CZ - Repubblica Ceca 38
BE - Belgio 31
EU - Europa 21
DZ - Algeria 20
ID - Indonesia 20
IR - Iran 19
AR - Argentina 18
CH - Svizzera 17
PL - Polonia 16
TR - Turchia 15
ES - Italia 11
AU - Australia 10
EG - Egitto 10
PH - Filippine 10
AT - Austria 8
BR - Brasile 8
JP - Giappone 7
MA - Marocco 7
NL - Olanda 7
RO - Romania 7
KR - Corea 6
NZ - Nuova Zelanda 6
SA - Arabia Saudita 6
TW - Taiwan 6
VN - Vietnam 6
CO - Colombia 5
GR - Grecia 5
BG - Bulgaria 4
CL - Cile 4
HU - Ungheria 4
MX - Messico 4
PE - Perù 4
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 3
AL - Albania 3
BF - Burkina Faso 3
HK - Hong Kong 3
LV - Lettonia 3
NO - Norvegia 3
PK - Pakistan 3
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 3
AM - Armenia 2
IL - Israele 2
NP - Nepal 2
PT - Portogallo 2
RS - Serbia 2
TN - Tunisia 2
DO - Repubblica Dominicana 1
EC - Ecuador 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
JO - Giordania 1
KZ - Kazakistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
LU - Lussemburgo 1
MG - Madagascar 1
NG - Nigeria 1
TH - Thailandia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 25.691
Città #
Jacksonville 3.609
Dublin 2.552
Chandler 2.062
Singapore 1.170
Nyköping 1.019
Beijing 831
Cambridge 600
Princeton 591
Medford 494
Des Moines 456
Dearborn 375
Boardman 355
Ashburn 349
Wilmington 201
Ann Arbor 173
Woodbridge 121
Jinan 107
Shenyang 88
Messina 83
San Mateo 80
Nanjing 76
Hebei 51
Pune 48
Haikou 47
Helsinki 46
Lancaster 46
Ningbo 46
Los Angeles 44
New York 44
Hangzhou 42
Bremen 40
Munich 40
Houston 38
Norwalk 38
Taizhou 37
Zhengzhou 37
Tianjin 36
Fuzhou 33
Milan 33
Brno 29
Ottawa 29
Guangzhou 28
Hyderabad 28
Rome 28
Washington 27
Brussels 26
Changsha 25
Nanchang 24
Leawood 22
Seattle 22
Augusta 20
Jiaxing 19
Catania 18
Palermo 15
Lanzhou 13
Saint Petersburg 13
Taiyuan 13
Paris 11
Rende 11
Auburn Hills 10
Dallas 10
Ardabil 9
Bologna 9
Clearwater 9
Mumbai 9
Neuquén 9
Reggio Calabria 9
Turin 9
Warsaw 9
Monmouth Junction 8
Pontianak 8
Riva 8
Vienna 8
Cairo 7
Naples 7
Torino 7
Bern 6
Bisceglie 6
Kamp-Lintfort 6
Nantes 6
Nocera Terinese 6
Olomouc 6
Ourense 6
Pescara 6
Pisa 6
Redwood City 6
Tappahannock 6
Bari 5
Edinburgh 5
Erlangen 5
Fosdinovo 5
Genova 5
Hefei 5
Kemerovo 5
Mountain View 5
Napoli 5
Provo 5
Reggio Emilia 5
Rimini 5
Serra 5
Totale 16.835
Nome #
Determinazione Qualitativa e Quantitativa tramite HPLC e HPLC/MS delle Antocianine nei Succhi di Arancia Pigmentata 186
Analisi di lipidi mediante la gascromatografia bidimensionale (GCxGC) 140
Acquisition of deeper knowledge on the human plasma fatty acid profile exploiting comprehensive 2-D GC 123
Valutazione di una nuova fase stazionaria a liquidi ionici per gas cromatografia ed applicazione all’analisi di oli essenziali 122
“Cromatografia multidimensionale” 105
L'olio essenziale delle foglie di piante tipiche della flora mediterranea. Nota I. Bupleurum fruticosum L. 83
Caratterizzazione della frazione volatile di oli essenziali di diverse specie di Citrus mediante GC e GC/MS e determinazione dei rapporti enantiomerici mediante enantio-GC ed enantio-MDGC. 83
La Gascromatografia Multidimensionale (GCxGC) per l'Analisi di Matrici Alimentari 82
Evaluation of tea tree oil quality and ascaridole: A deep study by means of chiral and multi heart-cuts multidimensional gas chromatography system coupled to mass spectrometry detection 81
"Analisi GC-MS e indici di Kovats su colonne apolari e polari per una sicura identificazione dei composti della frazione volatile degli olii essenziali agrumari". 80
Citrus essential oils of Uruguay. Part I. Composition of oils of some varieties of mandarin 77
Application of a multidimensional gas chromatography system with simultaneous mass spectrometric and flame ionization detection to the analysis of sandalwood oil 77
Adulteration of Bergamot Oil 77
"Fast GC for the Analysis of Essential Oils". 74
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 1. Volatile fraction: HRGC/MS Analysis. 74
Thorough evaluation of the validity of conventional enantio-gas chromatography in the analysis of volatile chiral compounds in mandarin essential oil: A comparative investigation with multidimensional gas chromatography 74
Reliable Identification and Quantification of Volatile Components of Sage Essential Oil Using Ultra HRGC 74
Analysis of allergens in fragrances using multiple heart-cut multidimensional gas chromatography-mass Spectrometry 73
Analisi HPLC di carotenoidi negli olii essenziali agrumari 72
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 72
Analisi di triacilgliceroli (TAG) in oli ad uso alimentare mediante un sistema LC X LC accoppiato ad uno spettrometro di massa e ad un light scattering utilizzati come rilevatori 72
Analysis of the sesquiterpene fraction of citrus essential oils by using the off-line combination of high performance liquid chromatography and gas chromatography-based methods: A comparative study 71
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 2. Volatile fraction : LC-HRGC and MDGC. 70
Advanced chormatography techniques for the study of medicinal plants and derived products 70
Identificazione di Componenti di Miscele Complesse mediante GC/MS e Indici di Ritenzione Lineari 69
Determinazione di Pesticidi Organofosforici in Olii Vegetali mediante Ultra Fast GC/FPD e Ultra Fast GC/FTD 69
Analysis of packaging-derived compounds in chewing gum by using solid–phase microextraction –comprehensive 2D gas chromatography-quadruple mass spectrometry 69
Analisi SPME-GC e SPME-GCxGC dei componenti dell'Aroma del Caffè Tostato 68
"Analisi dei petitgrain di arancio dolce e di arancio amaro mediante GC-MS". 68
Alcune considerazioni sulla validità dell'indagine spettrofotometrica nella caratterizzazione di olii di sansa di oliva rettificati ed esterificati. 68
Conditions de travail et caractéristiques chimiques et physico-chimiques des huiles 67
A Multidimensional HPLC-HRGC System for the Analysis of Real Samples 66
Authentication of Bergamot Essential Oil by Gas Chromatography-Combustion-Isotope Ratio Mass Spectrometer (GC-C-IRMS) 66
Analisi di componenti chirali in matrici complesse mediante Fast MDGC 65
"Analisi dei petitgrain di limone e di mandarino mediante GC-MS". 65
Advanced analitical techniques for the analysis of citrus essential oils. Part 3. Oxygen heterocyclic compounds: HPLC, HPLC/MS, OPLC, SFC, Fast HPLC analisys. 65
Cromatografia Liquida Accoppiata alla Spettrometria di Massa per l'Identificazione di Composti Eterociclici Ossigenati negli Oli Essenziali Agrumari 65
Detemination of oxygen heterocyclic components in citrus products by HPLC with UV detection 65
Characterization of cold-pressed and processed bergamot oils by using GC-FID, GC-MS, GC-C-IRMS, enantio-GC, MDGC, HPLC and HPLC-MS-IT-TOF 65
"La Frazione dei Composti a Nucleo Eterociclico Contenente Ossigeno degli Olii Essenziali Agrumari". 64
Advances of Modern Gas Chromatography and Hyphenated Techniques for Analysis of Plant Extracts 64
COMPOSITION OF THE VOLATILE FRACTION OF CITRUS PEEL OILS 63
Cromatografia gassosa multidimensionale (GC x GC): ottimizzazione dei flussi in entrambe le dimensioni ed applicazione su una matrice alimentare 62
Advanced and innovative chromatographic techniques for the study of citrus essential oils 62
Application of Ultra-fast GC in the Analysis of Lipids 62
High resolution gas chromatography for detection of adulterations of citrus cold-pressed essential oils 62
Automated HPLC-HRGC: A powerful method for essential oils analysis. Part I. Investigation on enantiomeric distribution of monoterpene alcohols of lemon and mandarin essential oils 62
Caratterizzazione mediante HPLC/MS con interfaccia API di flavonoidi in matrici naturali 62
Fast Gas Chromatographic Analysis with a 0.05 mm ID Micro-bore Capillary Column 62
Advanced Analytical Techniques for the Analysis of Citrus Oils 62
Gas chromatographic elucidation of the volatile fraction of Teucrium flavum, a Sicilian endemic plant 61
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 61
Automated HPLC-HRGC: A powerful method for essential oils analysis. Part V. Identification of terpene hydrocarbons of bergamot, lemon, mandarin, sweet orange, bitter orange, grapefruit, clementine and mexican lime oils by coupled HPLC-HRGC-MS(ITD). 61
Evaluation of a Medium-Polarity Ionic Liquid Stationary Phase in the Analysis of Flavor and Fragrance Compounds 61
DETERMINATION OF PHOSPHOLIPIDS IN VARIOUS MILK SAMPLES BY MEANS OF HILIC-ELSD/MS 61
Poster: Comprehensive LC analysis of natural matrixes 60
Enantioselective Capillary Gas Chromatography - Olfactometry Analysis of Essential Oils 60
Determination of anthocyanins and related components in red wines by micro- and capillary HPLC 60
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota XI. Osservazioni sulla determinazione della quantità totale di composti carbonilici ("citral") negli olii essenziali di limone. 60
2D LC-MS Detection for the Analysis of Complex Lipidic Matrices 60
A thorough analysis of the chemical composition of treated bergamot oil (Citrus bergamia) 60
“Determinazione gascromatografica della frazione volatile di Piper cubeba” 59
Benefits of a Sol-Gel wax stationary phase in comparison to conventional stationary phases in the Gas Chromatographic analysis of essential oils 59
Sulla genuinità delle essenze agrumarie. Nota III. Individuazione di aggiunte di citral ottenuti per sintesi agli olii essenziali di limone mediante gascromatografia ad alta risoluzione. 59
Multidimensional Advanced Techniques for the Analysis of Bergamot Oil. 59
Characterization of Bacterial lipid profiles by using rapid sample preparation and fast comprehensive two-dimensional gas chromatography in combination with mass spectrometry 59
Advanced Gas Chromatographic Techniques for the Quali-Quantitative Analysis of Essential Oils: Fast GC-qMS (20,000 a.m.u./sec) and Multidimensional MDGC-qMS 59
The Composition of Bergamot Oil. 58
“A Very Fast Method for the Preparation and GC Analysis of Human Plasma Fatty Acid Methyl Esters” 58
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 58
The Composition of the Volatile Fraction of Calabrian Bergamot Essential Oil. 58
Comprehensive chromatography (GCxGC and LCxLC) for the analysis of complex samples 58
Fast multidimensonal Gas Chromatography – an innovative approach for chiral separations 57
Influenza delle condizioni di rettifica sulla qualità degli oli. Nota I. 57
The composition of the volatile fraction of the italian citrus essential oils. 57
Potential of Comprehensive two Dimensional Gas Chormatography Coupled to a Very Fast Quadrupole Mass Spectrometer (20000 AMU/SEC) 57
Analytical Characterization of Industrial Essential Oils from Fruits and Leaves of C. aurantifolia Tan. and C. latifolia Swing. 57
CARBON ISOTOPE RATIO MS (GC-C-IRMS) AND MULTIDIMENSIONAL GC (MDGC) FOR THE AUTHENTICITY ASSESSMENT OF NATURAL FOOD FLAVORS 57
A new powerful approach for highly-detailed essential oil analysis: the off-line combination of high-performance liquid chromatography and comprehensive two-dimensional gas chromatography-mass spectrometry 57
“A Comparison of Microwave-Assisted, Hydro Distillation and Supercritical Fluid Techniques for the Preparation of Essential Oils” 56
"Caratterizzazione dell'olio essenziale di pummelo (Cv. Chandler) mediante GC-MS, HPLC e indici chimico-fisici". 56
Automated on-line HPLC-HRGC with gradient elution and multiple GC Transfer applied to the characterization of citrus essential oils. 56
Cultura massiva di alghe. Nota X. Studio sulla velocità di assorbimento dei macroelementi (P, S, N, Na, K, Ca, Mg) in un ceppo di Scenedesmus quadricauda. 56
Automated HPLC-HRGC: A powerful method for essential oils analysis. Part II. Determination of the enantiomeric distribution of linalol in sweet orange, bitter orange and mandarin essential oils. 56
Development of a comprehensive two-dimensional liquid chromatography method for determination of flavonoids in Citrus juices 56
A Novel Chip-Based Flow Modulator for Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatography 56
Applicazione della LCxLC-PDA-MS alla caratterizzazione dei carotenoidi in prodotti agrumari 56
Highly Efficient Collection of Oxygenated Sesquiterpenes by Means of a Triple Deans Switch Tridimensional Preparative Capillary Gas Chromatographic System 56
Micro-bore Column High Speed Gas Chromatography for the Analysis of Essential Oil Volatiles 55
Analysis of Human Plasma Fatty Acids. Narrow-Bore Column High-Speed GC 55
"Determinazione della Distribuzione Enantiomerica di Alcoli Monoterpenici negli Olii Essenziali Agrumari mediante Accoppiamento Automatico 'On-line' HPLC-HRGC". 55
Spettri NMR di acidi octadecenoici cis-trans isomeri 55
On the genuineness of citrus essential oils. Part XLIII. The composition of the volatile fraction of italian sweet orange oils. (Citrus sinensis L. Osbeck) 55
GC veloce per l'analisi di matrici naturali. Determinazione di acidi grassi metilesteri (FAMEs) in grassi naturali 55
Variazioni della composizione in acidi grassi della frazione lipidica del fegato di Diplodus vulgaris in relazione al ciclo sessuale. Nota preliminare. 55
EXTRACTS FROM THE BITTER ORANGE FLOWERS (CITRUS AURANTIUM L.): COMPOSITION AND ADULTERATION 55
Authenticity control on lemon essential oils employing gas chromatography-combustion –isotope ratio mass spectrometry (GC-C-IRMS) 55
Reliable identification of volatiles by simultanous search of linear retention indices (LRIs) and mass spectra similarity 55
Identificazione e quantificazione di additivi negli alimenti mediante gas cromatografia multidimensioanle con simultanea rivelazione 2D a spettrometria di massa e ionizzazione di fiamma 55
Valutazione di una nuova fase stazionaria a liquidi ionici per gas cromatografia ed applicazione all’analisi di oli essenziali 55
Totale 6.671
Categoria #
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Totale 108.483


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.723 0 0 0 0 0 0 661 609 51 499 890 13
2020/20213.765 563 2 858 188 45 577 29 480 25 526 296 176
2021/20222.989 12 429 32 82 236 16 123 150 47 36 684 1.142
2022/20237.800 703 395 213 674 761 812 109 487 3.259 32 253 102
2023/20241.611 206 333 110 156 160 229 36 89 13 76 42 161
2024/20251.597 140 72 218 482 554 104 27 0 0 0 0 0
Totale 25.943