DI SALVO, Eleonora Maria

DI SALVO, Eleonora Maria  

Dipartimento di Scienze biomediche, odontoiatriche e delle immagini morfologiche e funzionali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 22 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A bioactive chitosan-based packaging for food preservation 1-gen-2023 Costa, Rosaria; DE PASQUALE, Rita; DI SALVO, Eleonora Maria; DE MARIA, Laura; Vadala, Rossella; Cicero, Nicola
A chitosan-based, edible biofilm for food wrapping: from formulation to functionality 1-gen-2023 Vadala, Rossella; Cicero, Nicola; DE MARIA, Laura; DI SALVO, Eleonora Maria; DE PASQUALE, Rita; Costa, Rosaria
A fermentation-based approach for the bioconversion of leftover food into astaxanthin by Phaffia rhodozyma 1-gen-2024 Vadala', Rossella; Cicero, Nicola; DE MARIA, Laura; DI SALVO, Eleonora Maria; DE PASQUALE, Rita; Genovese, Claudia; Costa, Rosaria
Alarmins, COVID-19 and comorbidities 1-gen-2021 Di Salvo, E.; Di Gioacchino, M.; Tonacci, A.; Casciaro, M.; Gangemi, S.
Batteri vitali ma non coltivabili (VBNC) in prodotti della pesca congelati 1-mar-2023 DI SALVO, Eleonora Maria
Bioactive natural products in donkey and camel milk: a perspective review 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Conte, Francesca; Casciaro, Marco; Gangemi, Sebastiano; Cicero, Nicola
Changes in serum interleukin-8 and sRAGE levels in multiple myeloma patients 1-gen-2020 Allegra, A.; Pace, E.; Tartarisco, G.; Innao, V.; Di Salvo, E.; Allegra, A. G.; Ferraro, M.; Musolino, C.; Gangemi, S.
CHITOSAN-BASED BIOFILM ENRICHED WITH ESSENTIAL OILS: AN INNOVATIVE AND SUSTAINABLE SOLUTION FOR FOOD WRAPPING AND PRESERVATION. 1-gen-2023 Cicero, Nicola; Vadala, Rossella; DE MARIA, Laura; DI SALVO, Eleonora Maria; DE PASQUALE, Rita; Costa, Rosaria
Development of a Chitosan-Based Film from Shellfish Waste for the Preservation of Various Cheese Types during Storage 1-gen-2024 Vadala, Rossella; De Maria, Laura; De Pasquale, Rita; Di Salvo, Eleonora; Lo Vecchio, Giovanna; Di Bella, Giuseppa; Costa, Rosaria; Cicero, Nicola
Food waste as a sustainable source of astaxanthin through fermentation by phaffia rhodozyme 1-gen-2024 Vadala, Rossella; Cicero, Nicola; De Maria, Laura; Di Salvo, Eleonora Maria; De Pasquale, Rita; Costa, Rosaria
Gourmet Table Salts: The Mineral Composition Showdown 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Tardugno, Roberta; Nava, Vincenzo; Naccari, Clara; Virga, Antonio; Salvo, Andrea; Corbo, Filomena; Clodoveo, Maria Lisa; Cicero, Nicola
Hmgb-1 in psoriasis 1-gen-2022 Casciaro, M.; Di Salvo, E.; Gangemi, S.
IL-31, itch and hematological malignancies 1-gen-2021 Di Salvo, E.; Allegra, A.; Casciaro, M.; Gangemi, S.
IL-33 genetics and epigenetics in immune-related diseases 1-gen-2021 Di Salvo, E.; Casciaro, M.; Gangemi, S.
Microbiota and microRNAs in lung diseases: Mutual influence and role insights 1-gen-2020 Casciaro, M.; DI SALVO, E.; Pioggia, G.; Gangemi, S.
Natural Pigments Production and Their Application in Food, Health and Other Industries 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Lo Vecchio, Giovanna; De Pasquale, Rita; De Maria, Laura; Tardugno, Roberta; Vadalà, Rossella; Cicero, Nicola
Polyphenols from Mediterranean Plants: Biological Activities for Skin Photoprotection in Atopic Dermatitis, Psoriasis, and Chronic Urticaria 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Gangemi, Sebastiano; Genovese, Claudia; Cicero, Nicola; Casciaro, Marco
Pomegranate (Punica granatum L.) extract effects on inflammaging 1-gen-2024 Cordiano, Raffaele; Gammeri, Luca; Di Salvo, Eleonora; Gangemi, Sebastiano; Minciullo, Paola Lucia
Quantitative detection of viable but nonculturable vibrio parahaemolyticus in frozen bivalve molluscs 1-gen-2023 Di Salvo, Eleonora; Panebianco, Felice; Panebianco, Antonio; Ziino, Graziella
RES2OX- Investigating Specialized Metabolism as an integral factor to improve stress resilience in native plants exposed to metalloid naturally contaminated soils 1-gen-2024 Cicero, Nicola; Cicchiella, Davide; Genovese, Claudia; Toscano, V.; DI SALVO, Eleonora Maria; Vadalà, Rossella; Costa, Rosaria; Puglia Giuseppe, Domenico