DUGO, Giacomo
DUGO, Giacomo
Universita' degli Studi di Messina
"Anti-ossidanti naturali e prevenzione dei tumori"
2006-01-01 Dugo, Giacomo
"Fast GC for the Analysis of Essential Oils".
1999-01-01 Mondello, Luigi; Zappia, G.; Dugo, Paola; Dugo, Giacomo; M. MCNAIR, H.; Dugo, Giovanni
"Gli antiossidanti naturali e la salute"
2006-01-01 Dugo, Giacomo
"L'alimentazione mediterranea come cultura per la sana crescita delle nuove generazioni e la salvaguardia dell'ambiente"
2006-01-01 Dugo, Giacomo
15th Euro Fed Lipid Congress 27-30 August 2017- Uppsala- Swden " Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life
2017-01-01 Albergamo, Ambrogina; Salvo, Andrea; Rotondo, Archimede; LA TORRE, Giovanna Loredana; Cicero, Nicola; Donato, Domenico; Bartolomeo, Giovanni; Mangano, Valentina; Dugo, Giacomo
19. Contaminanti e additivi
2019-01-01 Angioni, A.; Piccinelli, A. L.; Carboni, P.; Cicero, N.; Dall'Asta, C.; Di Bella, G.; Dossena, A.; Dugo, G.; Galaverna, G.; Rastrelli, L.; Vadalà, R.
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet
2015-01-01 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Ferrantelli, Vincenzo; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola
1H NMR spectrum of Interdonato lemon juice PGI by HR-MAS
2014-01-01 Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Gioffrè, S. V.; Mottese, ANTONIO FRANCESCO; Somma, Roberta; Dugo, Giacomo
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration
2013-01-01 Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G.
6. Lipidi
2019-01-01 Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A.
7. Alimenti lipidici
2019-01-01 Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A.
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey
2015-01-01 DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca
2019-01-01 Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla
A multivariate statistical analysis coming from the NMR metabolic profile of cherry tomatoes (the Sicilian Pachino case)
2014-01-01 Domenico, Mallamace; Carmelo, Corsaro; Andrea, Salvo; Nicola, Cicero; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Giacomo, Dugo
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder
2016-01-01 Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo
A quantitative H HR-MAS study of the metabolic profile of the PGI cherry tomato of Pachino
2014-01-01 Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Dugo, Giacomo
A seventeenth century description of olive-oil making in Tuscany
2013-01-01 E., Cianflone; G., Dugo
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste
2022-01-01 Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria
A THOROUGH CHEMICAL INVESTIGATION ON Citrus limetta Risso FROM AEOLIAN ISLANDS (ITALY)
2017-01-01 Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Cicero, Nicola; Rotondo, Archimede; Dugo, Giacomo; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, V; Mangano, V.; Arrigo, S.
A thorough investigation on the vegetable waxes from Citrus limon (L.) Osbeck
2018-01-01 Arrigo, Sara; Gentile, Fausto; Costa, Rosaria; Dugo, Giacomo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
"Anti-ossidanti naturali e prevenzione dei tumori" | 1-gen-2006 | Dugo, Giacomo | |
"Fast GC for the Analysis of Essential Oils". | 1-gen-1999 | Mondello, Luigi; Zappia, G.; Dugo, Paola; Dugo, Giacomo; M. MCNAIR, H.; Dugo, Giovanni | |
"Gli antiossidanti naturali e la salute" | 1-gen-2006 | Dugo, Giacomo | |
"L'alimentazione mediterranea come cultura per la sana crescita delle nuove generazioni e la salvaguardia dell'ambiente" | 1-gen-2006 | Dugo, Giacomo | |
15th Euro Fed Lipid Congress 27-30 August 2017- Uppsala- Swden " Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life | 1-gen-2017 | Albergamo, Ambrogina; Salvo, Andrea; Rotondo, Archimede; LA TORRE, Giovanna Loredana; Cicero, Nicola; Donato, Domenico; Bartolomeo, Giovanni; Mangano, Valentina; Dugo, Giacomo | |
19. Contaminanti e additivi | 1-gen-2019 | Angioni, A.; Piccinelli, A. L.; Carboni, P.; Cicero, N.; Dall'Asta, C.; Di Bella, G.; Dossena, A.; Dugo, G.; Galaverna, G.; Rastrelli, L.; Vadalà, R. | |
1H HR-MAS NMR Spectroscopy and the Metabolite Determination of Typical Foods in Mediterranean Diet | 1-gen-2015 | Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Vasi, Sebastiano; Ferrantelli, Vincenzo; Dugo, Giacomo; Cicero, Nicola | |
1H NMR spectrum of Interdonato lemon juice PGI by HR-MAS | 1-gen-2014 | Cicero, Nicola; Mallamace, Domenico; Corsaro, Carmelo; Salvo, Andrea; Gioffrè, S. V.; Mottese, ANTONIO FRANCESCO; Somma, Roberta; Dugo, Giacomo | |
1H NMR study of water/methanol solutions as a function of temperature and concentration | 1-gen-2013 | Corsaro, C.; Maisano, R.; Mallamace, D.; Dugo, G. | |
6. Lipidi | 1-gen-2019 | Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A. | |
7. Alimenti lipidici | 1-gen-2019 | Mulinacci, N.; Innocenti, M.; Cossignani, L.; Blasi, F.; Montesano, D.; Dugo, G.; Saitta, M.; Cicero, N.; Di Bella, G.; Mannina, L.; Sobolev, A. P.; Cesa, S.; Casini, A.; Ingallina, C.; Salvo, A. | |
A multi-residue analytical method for the assessment of organic contaminants in honey | 1-gen-2015 | DI BELLA, Giuseppa; Saitta, Marcello; Fede, MARIA RITA; Potorti', ANGELA GIORGIA; LO TURCO, Vincenzo; Gervasi, Teresa; Dugo, Giacomo | |
A Multi-screening Evaluation of the Nutritional and Nutraceutical Potential of the Mediterranean Jellyfish Pelagia noctiluca | 1-gen-2019 | Costa, Rosaria; Capillo, Gioele; Albergamo, Ambrogina; Li Volsi, Rosalia; Bartolomeo, Giovanni; Bua, Giuseppe; Ferracane, Antonio; Savoca, Serena; Gervasi, Teresa; Rando, Rossana; Dugo, Giacomo; Spanò, Nunziacarla | |
A multivariate statistical analysis coming from the NMR metabolic profile of cherry tomatoes (the Sicilian Pachino case) | 1-gen-2014 | Domenico, Mallamace; Carmelo, Corsaro; Andrea, Salvo; Nicola, Cicero; Andrea, Macaluso; Giuseppe, Giangrosso; Vincenzo, Ferrantelli; Giacomo, Dugo | |
A new functional food product: a pre/probiotic fruit juice powder | 1-gen-2016 | Gervasi, Teresa; LO TURCO, Vincenzo; Potorti', ANGELA GIORGIA; DI BELLA, Giuseppa; Ferracane, Antonio; Dugo, Giacomo | |
A quantitative H HR-MAS study of the metabolic profile of the PGI cherry tomato of Pachino | 1-gen-2014 | Corsaro, Carmelo; Mallamace, Domenico; Dugo, Giacomo | |
A seventeenth century description of olive-oil making in Tuscany | 1-gen-2013 | E., Cianflone; G., Dugo | |
A sustainable strategy for the production of bioethanol from citrus waste | 1-gen-2022 | Vadala', Rossella; LO VECCHIO, Giovanna; Macrì, Antonio; Messina, Laura; Porretti, Miriam; Rando, Rossana; Cicero, Nicola; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria | |
A THOROUGH CHEMICAL INVESTIGATION ON Citrus limetta Risso FROM AEOLIAN ISLANDS (ITALY) | 1-gen-2017 | Costa, Rosaria; Salvo, Andrea; Cicero, Nicola; Rotondo, Archimede; Dugo, Giacomo; Bartolomeo, Giovanni; Pellizzeri, V; Mangano, V.; Arrigo, S. | |
A thorough investigation on the vegetable waxes from Citrus limon (L.) Osbeck | 1-gen-2018 | Arrigo, Sara; Gentile, Fausto; Costa, Rosaria; Dugo, Giacomo |