LEUZZI, Ugo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.357
EU - Europa 2.774
AS - Asia 851
AF - Africa 14
SA - Sud America 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 6
OC - Oceania 1
Totale 7.010
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.321
IE - Irlanda 689
SE - Svezia 674
CN - Cina 595
UA - Ucraina 421
IT - Italia 278
DE - Germania 276
FI - Finlandia 146
SG - Singapore 138
GB - Regno Unito 132
IN - India 80
CZ - Repubblica Ceca 43
BE - Belgio 38
CA - Canada 29
RU - Federazione Russa 28
FR - Francia 14
TN - Tunisia 9
NL - Olanda 7
EU - Europa 6
HK - Hong Kong 6
ES - Italia 5
IL - Israele 5
NO - Norvegia 5
IR - Iran 4
JP - Giappone 4
KR - Corea 4
MT - Malta 4
RO - Romania 4
TR - Turchia 4
IQ - Iraq 3
NG - Nigeria 3
PA - Panama 3
PK - Pakistan 3
BR - Brasile 2
CH - Svizzera 2
CL - Cile 2
EE - Estonia 2
EG - Egitto 2
ID - Indonesia 2
MX - Messico 2
PE - Perù 2
BG - Bulgaria 1
DK - Danimarca 1
GL - Groenlandia 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
LV - Lettonia 1
MD - Moldavia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
VE - Venezuela 1
VN - Vietnam 1
Totale 7.010
Città #
Jacksonville 789
Dublin 689
Chandler 566
Nyköping 413
Beijing 168
Cambridge 137
Princeton 137
Dearborn 134
Des Moines 131
Ashburn 126
Ann Arbor 121
Medford 113
Boardman 96
Singapore 87
Hyderabad 56
Jinan 54
New York 52
Shenyang 49
Woodbridge 48
Messina 40
Brussels 38
Lancaster 34
Tianjin 33
Wilmington 33
Los Angeles 29
Nanjing 29
Brno 26
Hangzhou 26
Hebei 26
Ottawa 26
San Mateo 25
Haikou 24
Seattle 21
Auburn Hills 19
Ningbo 19
Houston 18
Olomouc 17
Zhengzhou 17
Guangzhou 16
Milan 16
Munich 16
Fuzhou 14
Jiaxing 13
Taizhou 12
Bremen 11
Lanzhou 11
Pune 11
Changsha 9
Helsinki 9
Nanchang 9
Catania 8
Washington 8
Leawood 6
Padova 6
Rome 6
Santa Clara 6
Taiyuan 6
Lessolo 5
Monmouth Junction 5
Saint Louis 5
Saint Petersburg 5
Xiangfen 5
Ancona 4
Augusta 4
Edinburgh 4
London 4
Nanning 4
Oslo 4
Sannazzaro de' Burgondi 4
Altamura 3
Amsterdam 3
Brooklyn 3
Groningen 3
Hefei 3
Kappeln 3
Kemerovo 3
Kunming 3
Mountain View 3
Norwalk 3
Panama City 3
Phoenix 3
San Giorgio Jonico 3
Sousse 3
Xi'an 3
Ardabil 2
Arezzo 2
Bientina 2
Birzebbuga 2
Bologna 2
Borghetto Santo Spirito 2
Boston 2
Centuripe 2
Cesena 2
Changle 2
Chicago 2
Clearwater 2
Dehradun 2
Desio 2
Frankfurt am Main 2
Madrid 2
Totale 4.789
Nome #
Identificazione dei glicosil flavonoidi nel succo di bergamotto (Citrus bergamia Risso) tramite analisi HPLC-DAD-ESI-MS-MS 131
Distribution of flavonoids and furocoumarins in juices from cultivars of Citrus bergamia Risso 103
Flavonoid C-glycosides in Citrus juices from Southern Italy: distribution and influence on the antioxidant activity 100
Coltura sperimentale di Kikuyu grass (Pennisetum clandestinum) in Sicilia a scopo foraggiero 92
Flavonoid glycosides in bergamot juice (Citrus bergamia risso) 88
Flavone-di-C-glycosides in citrus juices from southern Italy 86
Estrazione dell'essenza di bergamotto con CO2 supercritica. 83
Chemical composition on Bluefin Tuna (Thunnus thynnus (L.)) from the Strait of Messina Waters 79
FISH ERYTHROCYTES METABOLISM AND INTERACTION BETWEEN HEMOGLOBIN AND BAND 3 PROTEIN 76
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from three cultivars collected during ripening. 74
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci delle coste siciliane. Nota I. Lepidopus caudatus. 73
EFFECT OF GEMFIBROZIL ON THE ANIONIC TRANSPORT IN THE RED BLOOD CELL 73
ANTI-OXIDATIVE AND PRO-OXIDATIVE ACTIVITY OF SOME POLIPHENOLS OF NATURAL PRODUCT FROM PLANTS 72
Distribution and biological activity of Citrus juices flavonoids 72
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from the three cultivars collected during repening. 71
PRELIMINARY DESIGN OF THE MESSINA STRAIT BRIDGE 71
ANION EXCHANGE IN PIG ERYTHROCYTES: A POSSIBLE ROLE OF HEMOGLOBIN 70
RECOGNITION OF ADULTERATED OILS BY DIRECT ANALYSIS OF THE MINOR COMPONENTS 69
Scarti di pesca nell'alimentazione di Penaeus Kerathurus. Nota III. Amminoacidi di Penaeus Kerathurus pescato in mare. 69
Tangelo and limetta: LC-MS/MS identification and quantification of flavonoid components and antioxidant acivity studies 69
C- and O-glycosyl flavonoids in Sanguinello and Tarocco blood orange (Citrus sinensis (L.) Osbeck) juice: Identification and influence on antioxidant properties and acetylcholinesterase activity 69
Antiepileptic carbamazepine drug treatment induces alteration of membrane in red blood cells: Possible positive effects on metabolism and oxidative stress. 68
Free amino acid content prodigiosin formation in Serratia marcescens grown on different carbon sources. 67
Resveratrol treatment induces redox stress in red blood cells: a possible role of caspase 3 in metabolism and anion transport 67
Gli amminoacidi liberi del succo di arancia dolce prodotto industrialmente dai frutti della cultivar "Biondo comune" della Piana di Rosarno (1978/79) 65
Flavonoids and Furocoumarins in Bergamot, Myrtle-leaved Orange and Sour Orange Juices: Distribution and Properties 64
Sugli amminoacidi dei semi di Jatropa curcas 63
Band 3 protein function in teleost fish erythrocytes: effect of oxygenation-deoxygenation 63
Anti-aggregation properties of trehalose on heat-induced secondary structure and conformation changes of bovine serum albumin. 63
Arginine biosyntesis in Esperidaee: OCT of Citrus aurantium and Citrus limonum. 62
Il metabolismo azotato degli ovociti dei pesci: amminoacidi liberi. 62
Anaerobiosis and metabolic plasticità of Pinna nobilis 62
Distribution of C- and O-glycosyl flavonoids, (3-hydroxy-3-methylglutaryl)glycosyl flavanones and furocoumarins in Citrus aurantium L. juice 62
Il metabolismo azotato negli ovociti dei pesci: amminoacidi delle proteine solubili. 59
Effects of salts and additives on the stability of octase: a spectroscopic analysis condfirms previous kinetic data. 59
Produzione di prodigiosina in Serratia marcescens in relazione alla sorgente di carbonio 59
Ornithine carbamoyltransferase from Spinacea oleracea: purification and characterization 58
COMPARATIVE ASPECTS OF ANION TRANSPORT IN HUMAN, CHICKEN AND FISH ERYTHROCYTES 58
Ascorbic Acid Antioxidant Activity in Presence of Stabilising Agents 58
SCP production from SO2 pretreated grape marc. 57
Stabilizzazione del succo d'arancia pigmentata con trattamenti fisici e additivi fenolici. 57
Sulla composizione chimica di alcune specie di pesci tipici delle coste siciliane. Nota III. Selacei 57
ASCORBIC ACID STABILIZATION BY SUGARS. 57
Choride effect on the hemoglobin system from the harbor seal Phoca vitulina 57
Effects of ultrasound on unicellular algae 56
Flavonoidi e dieta mediterranea: caratterizzazione della frazione flavonoidica nella cipolla rossa (Allium cepa L) del Sud-Italia 56
Evaluation of the antioxidant and cytoprotective properties of the exotic fruit Annona cherimola Mill. (Annonaceae) 56
Produzione di biomasse da materiali cellulosici di scarto dell'agricoltura. Qualità delle proteine ottenute con A. fumigatus su cellulosa Avvicel 55
Presence of reduced type 1 copper in Ceruloplasmin as revelead by reaction with hydrogen peroxide. 55
L'olio di semi di Anona 4annona Cherimola, Mill.). Studio della frazione acidica e sterolica. 55
Determinazione mediante cromatografia ionica degli anioni presenti in ortaggi prodotti con metodo biologico. 54
Flavonol glucoside profile of southern Italian red onion (Allium cepa L.) 54
Le acque potabili in provincia di Messina: i nitrati nella falda acquifera della piana di Milazzo 54
Research on the subtropical fruits produced in Calabria 54
Chemical modification of an arginine residue of Alopias vulpinus ornithine carbamoil transferase. 54
Effects of resveratrol on the anionic transport in human erythrocytes 54
Elucidation of the Flavonoid and Furocoumarin Composition and Radical-Scavenging Activity of Green and Ripe Chinotto (Citrus myrtifolia Raf.) Fruit Tissues, Leaves and Seeds 54
Ricerche sugli oli di oliva monovarietali. Nota I. Caratterizzazione della produzione della Calabria 53
Flavonoid composition of Citrus juices 53
Urea effect on Ornithine carbamoyl transferase 53
Caffeine inhibits erythrocyte membrane derangement by antioxidant activity and by blocking caspase 3 activation 53
Flavonoid Composition and Antioxidant Activity of Juices from Chinotto (Citrus x myrtifolia Raf.) Fruits at Different Ripening Stages 52
Kumquat (Fortunella japonica Swingle) juice: flavonoid distribution and antioxidant properties 52
Flavonoid and Antioxidant Properties of Fruits Belonging to the Annona and Citrus Genera 52
Differential effects of urea concentration on OCT activity and folding/unfolding conformational changes. 51
Purification and properties of ornithine carbamoyltransferase from loggerhead turtle liver 51
RSU nelle Isole Eolie: Valutazione on-site della carica batterica in discarica mediante determinazione dell'adenosina-5'-trifosfato (ATP) per bioluminescenza. 51
LDH and MDH isozymes in Pontonia pinnophylax 51
PARTIAL-PURIFICATION AND PROPERTIES OF ORNITHINE CARBAMOYLTRANSFERASE FROM CITRUS-LIMONUM LEAVES 51
Determinazione rapida di alcuni contaminanti nel miele 51
Role of polyols in thermal inactivation of shark ornithine transcarbamoylase 51
Flavonoids detection by HPLC-DAD-MS-MS in lemon juices from sicilian cultivars 51
OCT molten globule/unfolding states in presence of urea and guanidine hydrochloride 50
Acque per il consumo umano: la falda acquifera costiera di Reggio Calabria 50
Heavy metal pollution. Part XI: Impact of the volcanic activity on Etnean milk and ricotta. 49
Neutron scattering and HPLC study on L-ascorbic acid and its degradation 49
Ornithine carbamyl phosphate transferase of teleostean fish liver: a comparison between different species. 48
Flavonol glucosides in Allium species: A comparative study by means HPLC-DAD-ESI-MS-MS 48
Different answers to the presence of chloride ions of hemoglobins from marine organisms 48
EFFECT OF DIFFERENTS FLAVONOIDS ON HUMAN ERYTHROCYTE MEMBRANE 48
Cultura massiva di alghe. Nota XVII. Gli amminoacidi proteici di estratti acellulari di tre ceppi di alghe (Scenedesmus quadricauda, S. obliquus, Protococcus). 48
Unsuitability of the biuret method according to Herbert for biomasses containing cellulose 46
Il succo del Tangelo Mapo 46
Influence of L-rhamnosyl-D-glucosyl derivatives on properties and biological interaction of flavonoids 46
Scarti di pesca nell'alimentazione di Penaeus Kerathurus. Nota V. Composizione in amminoacidi di alcunni scarti di pesca. 45
Interaction oxygenation-dependent between hemoglobin and band 3 protein in tunes erythrocytes 45
Spectroscopic Investigation of Structure-Breakers and Structure-Makers on Ornithine Carbamoyltransferase 45
ORNITHINE-CARBAMYL PHOSPHATE TRANSFERASE OF TELEOSTEAN FISH LIVER - A COMPARISON BETWEEN DIFFERENT SPECIES 45
Definizione di una dieta artificiale secca per peneidi. 44
Ricerche sulla composizione dei Kumquats 44
Ion chromatography as a rapid method to distinguish orange juices from second pressure concentrates 44
ESI-MS/MS determination of lysozyme conformation changes in presence of trehalose. 44
Flavonoid profile and radical-scavenging activity of Mediterranean sweet lemon (Citrus limetta Risso) juice 44
Evaluation of the nutraceutical, antioxidant and cytoprotective properties of ripe pistachio (Pistacia vera L., variety Bronte) hulls 44
Valutazione della caratteristiche merceologiche di alcune cultivar di Avocado nel Mezzogiorno d'Italia 43
Le sostanze fenoliche 43
Cultura massiva di alghe. Nota XV. Amminoacidi di un ceppo di Scenedesmus quadricauda: amminoacidi liberi. 43
Kinetics and inactivation of S. Oleracea ornithine carbamoyl transferase by pyridoxal 5'- phosphate 43
Osservazioni sulle caratteristiche merceologiche del Pecan (Carya illinoensis, Koch) prodotto nel Mezzogiorno. 42
Purification of ornithine carbamoyl transferase from Spinacea oleracea. 42
Totale 5.857
Categoria #
all - tutte 27.030
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 27.030


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020859 0 0 0 107 4 122 166 141 23 105 183 8
2020/2021880 125 10 250 25 25 131 6 106 4 107 60 31
2021/20221.094 14 274 35 17 42 8 81 37 17 79 162 328
2022/20232.263 194 165 93 204 203 249 32 152 862 9 74 26
2023/2024601 54 75 44 35 54 113 17 40 1 71 10 87
2024/2025202 37 38 83 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.091