COSTA, Rosaria

COSTA, Rosaria  

Dipartimento di Scienze biomediche, odontoiatriche e delle immagini morfologiche e funzionali  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 214 (tempo di esecuzione: 0.973 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A new generation of GC capillary columns: SLB-5MS 1-gen-2006 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria
A thorough analysis of the chemical composition of treated bergamot oil (Citrus bergamia) 1-gen-2009 Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Acquisition of deeper knowledge on the human plasma fatty acid profile exploiting comprehensive 2-D GC 1-gen-2008 Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Donato, Paola Agata Eustochia; Sciarrone, Danilo; Ragonese, Carla; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Advanced GC techniques applied to the analysis of plant extracts 1-gen-2013 Costa, Rosaria; Mondello, Luigi
Advanced preparative techniques for the collection of pure components from essential oils 1-gen-2015 Sciarrone, Danilo; Panto', Sebastiano; Cacciola, Francesco; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Advances in Sample Preparation for Food Analysis 1-gen-2012 Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Mondello, Luigi
Advances of Modern Gas Chromatography and Hyphenated Techniques for Analysis of Plant Extracts 1-gen-2010 Costa, Rosaria; Dugo, Paola; L., Santi; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
An evaluation of different methods for the isolation of essential oils 1-gen-2005 LO PRESTI, Maria; CRUPI M., L; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Ragusa, S; Visinoni, F; Mondello, Luigi
Analisi dei Componenti Volatili dell'Aroma del Formaggio Caprino Siciliano mediante SPME-GC/MS 1-gen-2004 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
ANALISI DEI COMPONENTI VOLATILI DELL'AROMA DI FORMAGGIO CAPRINO SICILIANO MEDIANTE SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, Alessandro; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi dei componenti Volatili nell'Aroma del formaggio mediante SPME-GC/MS 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Zumbo, A; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni
Analisi dell'olio essenziale di cedro estratto con tre differenti tecniche 1-gen-2008 Gabriele, B; Fazio, A; Dugo, Paola; Costa, Rosaria; Mondello, Luigi
Analisi di componenti chirali in matrici complesse mediante Fast MDGC 1-gen-2005 Casilli, A; LO PRESTI, M; CRUPI M., L; Tranchida, Peter Quinto; Sciarrone, Danilo; Costa, Rosaria; Zellner, B. D.; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
Analisi mediante SPME-GC/MS della frazione volatile di formaggi tipici siciliani. Risultati preliminari 1-gen-2004 Costa, Rosaria; Chiofalo, Biagina; Mondello, Luigi; Dugo, Paola; Chiofalo, Vincenzo
Analisi SPME della frazione volatile di bevande alcoliche 1-gen-2005 Costa, Rosaria; CRUPI M., L; Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto
Analisi SPME-GC e SPME-GCxGC dei componenti dell'Aroma del Caffè Tostato 1-gen-2003 Mondello, Luigi; Tranchida, Peter Quinto; Costa, Rosaria; Casilli, A; Dugo, Giovanni
Analisi SPME-GC/FID e SPME-GC/MS di matrici alimentari 1-gen-2006 Crupi, Ml; Costa, Rosaria; Mondello, Luigi
Analysis of Volatiles in Senecio anteuphorbium Essential Oil with a Focus on Its Allelopathic Effect by Means of Gas Chromatography 1-gen-2022 Ouhaddou, Soukaina; Aghraz, Abdellah; Ben Bakrim, Widad; Sissi, Saida; Larhsini, Mustapha; Markouk, Mohamed; Bekkouche, Khalid; Arrigo, Sara; Cicero, Nicola; Costa, Rosaria; Vadala', Rossella
Anàlise e cacterização de volàteis de impacto no aroma de òleos essenciais através de olfatrometria e o isolamento destes por CG-preparativa 1-gen-2005 D'ACAMPORA ZELLNER, B; Costa, Rosaria; Dugo, Paola; Dugo, Giovanni; Mondello, Luigi
ANTI-ANGIOGENIC ACTIVITY AND PHYTOCHEMICAL SCREENING OF FRACTIONS FROM VITEX AGNUS CASTUS FRUITS 1-gen-2017 Germano', Maria Paola; Albergamo, Ambrogina; D'Angelo, Valeria; Russo, Marina; Dugo, Giacomo; Costa, Rosaria