D'EVOLI, LAURA

D'EVOLI, LAURA  

Mostra records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Anthocyanin profile of two Italian Cichorium intybus L. cultivars. 1-gen-2011 D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Valentini, M.; Ritota, M.; Sequi, P.; Lombardi Boccia, G.
Compositional figures and phenolic compounds in tomatoes grown by conventional, organic and biodynamic agriculture. 1-gen-2011 D'Evoli, Laura; Finotti, E.; Gabrielli, P.; Di Ferdinando, S.; Paoletti, S.; Lombardi Boccia, G.
Confronto tra coltivazioni convenzionale, biologica e biodinamica di pomodoro (lycopersicon esculentum, cv. cdx271bio): profilo nutrizionale e composti di natura fenolica 1-gen-2011 S., Tufi; D'Evoli, Laura; E., Finotti; A., Aguzzi; P., Gabrielli; L., Gambelli; M., Lucarini; S., Di Ferdinando; S., Paoletti; G., Lombardi Boccia
Effect of cooking treatments on nutrient profile of dishes based on veal meat 1-gen-2011 M., Lucarini; D'Evoli, Laura; S., Nicoli; A., Aguzzi; P., Gabrielli; G., Lombardi Boccia
Fruit attributes, phenolic compounds, antioxidant and antiproliferative activity of strawberries (Fragaria ananassa, Favette) grown by biodynamic and conventional agriculture methods 1-gen-2010 Tarozzi, A.; Cocchiola, M.; D'Evoli, Laura; Franco, F.; Hrelia, P.; Gabrielli, P.; Lucarini, M.; Aguzzi, A.; Lombardi Boccia, G.
Fruit quality and antioxidant properties of Kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward) organically grown in Italy. 1-gen-2011 D'Evoli, Laura; Moscatello, S.; Baldicchi, A.; Aguzzi, A.; Gabrielli, P.; Proietti, S.; Lucarini, M.; Battistelli, A.; Famiani, F.; Lombardi Boccia, G.
Il Rosmarino come ingrediente degli hamburger: effetti sulla stabilità ossidativa. 1-gen-2010 Lucarini, M.; D'Evoli, Laura; Delfini, M.; Sciubba, F.; Lombardi Boccia, G.
Influence of cultivation system on bioactive molecules synthesis in strawberries: spin-off on antioxidant and antiproliferative activity 1-gen-2010 D'Evoli, Laura; Tarozzi, A; Hrelia, P; Lucarini, M; Cocchiola, M; Gabrielli, P; Franco, F; Morroni, F; Cantelli Forti, G; Lombardi Boccia, G.
Molecole bioattive della varietà tardiva del Radicchio Rosso di Treviso (Chicorium Intybus L.). 1-gen-2010 Azzini, E.; Venneria, E.; D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Durazzo, A.; Foddai, M. S.; Lombardi Boccia, G.; Maiani, G.
Nutritional value of traditional Italian meat-based dishes: influence of cooking methods and recipe formulation 1-gen-2009 D'Evoli, Laura; Salvatore, P; Lucarini, M; Nicoli, S; Aguzzi, A; Gabrielli, P; Lombardi Boccia, G.
Phytochemicals, antioxidant properties and benefits of Cichorium intybus L.: genetic. environmental, agronomic influences 1-gen-2011 Azzini, E.; Venneria, E.; Foddai, M. S.; Durazzo, A.; Intorre, F.; Nobili, F.; Garaguso, I.; D'Evoli, Laura; Palomba, L.; Maiani, G.
Role off catechin against collagen oxidation: an NMR approach 1-gen-2011 L., Lucarini; D'Evoli, Laura; F., Sciuba; M., Delfini; G., Lombardi Boccia
Simultaneous Analysis of Vitamin E Isoforms in Food by LC-MS/MS 1-gen-2012 D'Evoli, Laura; S., Tufi; P., Gabrielli; M., Lucarini; G., Lombardi Boccia