D'EVOLI, LAURA
D'EVOLI, LAURA
Anthocyanin profile of two Italian Cichorium intybus L. cultivars.
2011-01-01 D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Valentini, M.; Ritota, M.; Sequi, P.; Lombardi Boccia, G.
Compositional figures and phenolic compounds in tomatoes grown by conventional, organic and biodynamic agriculture.
2011-01-01 D'Evoli, Laura; Finotti, E.; Gabrielli, P.; Di Ferdinando, S.; Paoletti, S.; Lombardi Boccia, G.
Confronto tra coltivazioni convenzionale, biologica e biodinamica di pomodoro (lycopersicon esculentum, cv. cdx271bio): profilo nutrizionale e composti di natura fenolica
2011-01-01 S., Tufi; D'Evoli, Laura; E., Finotti; A., Aguzzi; P., Gabrielli; L., Gambelli; M., Lucarini; S., Di Ferdinando; S., Paoletti; G., Lombardi Boccia
Effect of cooking treatments on nutrient profile of dishes based on veal meat
2011-01-01 M., Lucarini; D'Evoli, Laura; S., Nicoli; A., Aguzzi; P., Gabrielli; G., Lombardi Boccia
Fruit attributes, phenolic compounds, antioxidant and antiproliferative activity of strawberries (Fragaria ananassa, Favette) grown by biodynamic and conventional agriculture methods
2010-01-01 Tarozzi, A.; Cocchiola, M.; D'Evoli, Laura; Franco, F.; Hrelia, P.; Gabrielli, P.; Lucarini, M.; Aguzzi, A.; Lombardi Boccia, G.
Fruit quality and antioxidant properties of Kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward) organically grown in Italy.
2011-01-01 D'Evoli, Laura; Moscatello, S.; Baldicchi, A.; Aguzzi, A.; Gabrielli, P.; Proietti, S.; Lucarini, M.; Battistelli, A.; Famiani, F.; Lombardi Boccia, G.
Il Rosmarino come ingrediente degli hamburger: effetti sulla stabilità ossidativa.
2010-01-01 Lucarini, M.; D'Evoli, Laura; Delfini, M.; Sciubba, F.; Lombardi Boccia, G.
Influence of cultivation system on bioactive molecules synthesis in strawberries: spin-off on antioxidant and antiproliferative activity
2010-01-01 D'Evoli, Laura; Tarozzi, A; Hrelia, P; Lucarini, M; Cocchiola, M; Gabrielli, P; Franco, F; Morroni, F; Cantelli Forti, G; Lombardi Boccia, G.
Molecole bioattive della varietà tardiva del Radicchio Rosso di Treviso (Chicorium Intybus L.).
2010-01-01 Azzini, E.; Venneria, E.; D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Durazzo, A.; Foddai, M. S.; Lombardi Boccia, G.; Maiani, G.
Nutritional value of traditional Italian meat-based dishes: influence of cooking methods and recipe formulation
2009-01-01 D'Evoli, Laura; Salvatore, P; Lucarini, M; Nicoli, S; Aguzzi, A; Gabrielli, P; Lombardi Boccia, G.
Phytochemicals, antioxidant properties and benefits of Cichorium intybus L.: genetic. environmental, agronomic influences
2011-01-01 Azzini, E.; Venneria, E.; Foddai, M. S.; Durazzo, A.; Intorre, F.; Nobili, F.; Garaguso, I.; D'Evoli, Laura; Palomba, L.; Maiani, G.
Role off catechin against collagen oxidation: an NMR approach
2011-01-01 L., Lucarini; D'Evoli, Laura; F., Sciuba; M., Delfini; G., Lombardi Boccia
Simultaneous Analysis of Vitamin E Isoforms in Food by LC-MS/MS
2012-01-01 D'Evoli, Laura; S., Tufi; P., Gabrielli; M., Lucarini; G., Lombardi Boccia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Anthocyanin profile of two Italian Cichorium intybus L. cultivars. | 1-gen-2011 | D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Valentini, M.; Ritota, M.; Sequi, P.; Lombardi Boccia, G. | |
Compositional figures and phenolic compounds in tomatoes grown by conventional, organic and biodynamic agriculture. | 1-gen-2011 | D'Evoli, Laura; Finotti, E.; Gabrielli, P.; Di Ferdinando, S.; Paoletti, S.; Lombardi Boccia, G. | |
Confronto tra coltivazioni convenzionale, biologica e biodinamica di pomodoro (lycopersicon esculentum, cv. cdx271bio): profilo nutrizionale e composti di natura fenolica | 1-gen-2011 | S., Tufi; D'Evoli, Laura; E., Finotti; A., Aguzzi; P., Gabrielli; L., Gambelli; M., Lucarini; S., Di Ferdinando; S., Paoletti; G., Lombardi Boccia | |
Effect of cooking treatments on nutrient profile of dishes based on veal meat | 1-gen-2011 | M., Lucarini; D'Evoli, Laura; S., Nicoli; A., Aguzzi; P., Gabrielli; G., Lombardi Boccia | |
Fruit attributes, phenolic compounds, antioxidant and antiproliferative activity of strawberries (Fragaria ananassa, Favette) grown by biodynamic and conventional agriculture methods | 1-gen-2010 | Tarozzi, A.; Cocchiola, M.; D'Evoli, Laura; Franco, F.; Hrelia, P.; Gabrielli, P.; Lucarini, M.; Aguzzi, A.; Lombardi Boccia, G. | |
Fruit quality and antioxidant properties of Kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward) organically grown in Italy. | 1-gen-2011 | D'Evoli, Laura; Moscatello, S.; Baldicchi, A.; Aguzzi, A.; Gabrielli, P.; Proietti, S.; Lucarini, M.; Battistelli, A.; Famiani, F.; Lombardi Boccia, G. | |
Il Rosmarino come ingrediente degli hamburger: effetti sulla stabilità ossidativa. | 1-gen-2010 | Lucarini, M.; D'Evoli, Laura; Delfini, M.; Sciubba, F.; Lombardi Boccia, G. | |
Influence of cultivation system on bioactive molecules synthesis in strawberries: spin-off on antioxidant and antiproliferative activity | 1-gen-2010 | D'Evoli, Laura; Tarozzi, A; Hrelia, P; Lucarini, M; Cocchiola, M; Gabrielli, P; Franco, F; Morroni, F; Cantelli Forti, G; Lombardi Boccia, G. | |
Molecole bioattive della varietà tardiva del Radicchio Rosso di Treviso (Chicorium Intybus L.). | 1-gen-2010 | Azzini, E.; Venneria, E.; D'Evoli, Laura; Lucarini, M.; Durazzo, A.; Foddai, M. S.; Lombardi Boccia, G.; Maiani, G. | |
Nutritional value of traditional Italian meat-based dishes: influence of cooking methods and recipe formulation | 1-gen-2009 | D'Evoli, Laura; Salvatore, P; Lucarini, M; Nicoli, S; Aguzzi, A; Gabrielli, P; Lombardi Boccia, G. | |
Phytochemicals, antioxidant properties and benefits of Cichorium intybus L.: genetic. environmental, agronomic influences | 1-gen-2011 | Azzini, E.; Venneria, E.; Foddai, M. S.; Durazzo, A.; Intorre, F.; Nobili, F.; Garaguso, I.; D'Evoli, Laura; Palomba, L.; Maiani, G. | |
Role off catechin against collagen oxidation: an NMR approach | 1-gen-2011 | L., Lucarini; D'Evoli, Laura; F., Sciuba; M., Delfini; G., Lombardi Boccia | |
Simultaneous Analysis of Vitamin E Isoforms in Food by LC-MS/MS | 1-gen-2012 | D'Evoli, Laura; S., Tufi; P., Gabrielli; M., Lucarini; G., Lombardi Boccia |