LO CURTO, Rosario
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 2.899
NA - Nord America 2.655
AS - Asia 1.382
SA - Sud America 592
AF - Africa 49
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
OC - Oceania 3
Totale 7.584
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.617
RU - Federazione Russa 867
SG - Singapore 618
BR - Brasile 524
SE - Svezia 447
IE - Irlanda 401
CN - Cina 398
IT - Italia 357
UA - Ucraina 268
DE - Germania 227
HK - Hong Kong 192
GB - Regno Unito 115
FI - Finlandia 83
VN - Vietnam 47
PL - Polonia 44
FR - Francia 30
AR - Argentina 23
BE - Belgio 20
IN - India 19
ZA - Sudafrica 18
TR - Turchia 17
MX - Messico 16
CA - Canada 11
CO - Colombia 11
BD - Bangladesh 10
EC - Ecuador 10
JP - Giappone 10
UZ - Uzbekistan 10
IR - Iran 9
PK - Pakistan 9
TN - Tunisia 8
VE - Venezuela 8
ES - Italia 7
MA - Marocco 7
NL - Olanda 7
AZ - Azerbaigian 6
CZ - Repubblica Ceca 6
ID - Indonesia 5
IQ - Iraq 5
KE - Kenya 5
PY - Paraguay 5
AT - Austria 4
DZ - Algeria 4
EU - Europa 4
AU - Australia 3
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
CR - Costa Rica 3
JM - Giamaica 3
JO - Giordania 3
KR - Corea 3
KZ - Kazakistan 3
LT - Lituania 3
NP - Nepal 3
OM - Oman 3
PE - Perù 3
UY - Uruguay 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BO - Bolivia 2
DK - Danimarca 2
EG - Egitto 2
GR - Grecia 2
LB - Libano 2
PA - Panama 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
RW - Ruanda 2
SA - Arabia Saudita 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
BY - Bielorussia 1
ET - Etiopia 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
IL - Israele 1
KG - Kirghizistan 1
ML - Mali 1
SI - Slovenia 1
SN - Senegal 1
Totale 7.584
Città #
Jacksonville 483
Moscow 429
Dublin 401
Singapore 324
Chandler 291
Nyköping 238
Dallas 226
Hong Kong 192
Beijing 188
Ashburn 172
Dearborn 101
Cambridge 81
Princeton 81
Ann Arbor 80
The Dalles 63
Los Angeles 60
Boardman 59
Des Moines 58
Medford 54
Lancaster 47
Buffalo 43
Warsaw 39
São Paulo 38
Woodbridge 32
Messina 31
Munich 29
Council Bluffs 25
Shenyang 25
New York 22
San Mateo 20
Brussels 18
Jinan 18
Rio de Janeiro 18
Wilmington 18
Belo Horizonte 16
Houston 16
Ho Chi Minh City 14
Milan 13
Brolo 12
Curitiba 12
Redondo Beach 12
Rome 12
Tianjin 12
Leawood 10
San Jose 10
Stockholm 10
Turin 10
Brasília 9
Catania 9
Frankfurt am Main 9
Tokyo 9
Bremen 8
Hanoi 8
Ningbo 8
Palermo 8
Taizhou 8
Tashkent 8
Ankara 7
Brooklyn 7
Cape Town 7
Castelvetere sul Calore 7
Fuzhou 7
Nanjing 7
San Francisco 7
Santa Clara 7
Sìnnai 7
Ardabil 6
Augusta 6
Boston 6
Campinas 6
Montreal 6
Mountain View 6
Nanchang 6
Nuremberg 6
Orem 6
Phoenix 6
Seattle 6
Auburn Hills 5
Baghdad 5
Baku 5
Bauru 5
Brno 5
Guangzhou 5
Haikou 5
Hangzhou 5
Hyderabad 5
Ipatinga 5
Johannesburg 5
Mexico City 5
Monterrey 5
Nairobi 5
Norwalk 5
Porto Alegre 5
Santo André 5
São José dos Campos 5
Asunción 4
Atlanta 4
Contagem 4
Cuiabá 4
Guarulhos 4
Totale 4.486
Nome #
ESTRAZIONE DI MUCILLAGINI E PECTINE DAI CLADODI DI OPUNTIA FICUS INDICA 317
Amino acid composition of bergamot (Citrus bergamia Risso) juice. Studies of the juices from three cultivars collected during ripening. 151
Antimicrobic Activity and Action Mechanism of silver(I)-Exchanged Zeolites 145
Anatomical, chemical, and biochemical characterization of cladodes from prickly pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.]. 145
Profiling selected phytochemicals and nutrients in the different tissues of the multipurpose tree Moringa oleifera L., grown in Ghana. 144
Analisi strutturale ed attività biologica dei cladodi di Opuntia ficus indica 137
CHEMICAL CHARACTERIZATION OF "OPUNTIA FICUS INDICA" SEED OIL 135
Agro-industrial waste recycling: cost and opportunities. 133
Bioethanol Production From Pineapple Wastes 129
Bioethanol production from pineapple wastes 127
Biomasse e risorse irrigue dalla acque di vegetazione 123
Characterization of Flavonoids and Pectins from Bergamot (Citrus bergamia Risso) Peel, a Major Byproduct of Essential Oil Extraction. 122
Biological effects of hesperidin, a citrus flavonoid. Note 2: Hypolipidemic activity on experimental hypercholesterolemia in rat 119
QUALITÀ DEGLI OLI DI OLIVA E DEI REFLUI OLEARI IN FUNZIONE DEI PARAMETRI DI PROCESSO 118
Determination of some heavy metals and selenium in Sicilian and Calabrian citrus essential oils using derivative stripping chronopotentiometry 118
Effect of S02, Na2C03 and NaOH pretreatments on the degradability and cellulase digestibility of grape marc. 117
Profiling selected phytochemicals and nutrients in different tissues of the multipurpose tree Moringa oleifera L. grown in Ghana 114
Caratterizzazione di un preparato ittico innovativo. 114
Medical simulation in pharmacology learning and retention: A comparison study with traditional teaching in undergraduate medical students 108
Descrizione e caratteristiche principalai di un nuovo brevetto nel settore dei prodotti ittici trasformati: il prosciutto di pesce 107
Agro-industrial waste recycling: costs and opportunities 105
Le acque potabili in provincia di Messina - qualità delle acque distribuite a mezzo rete idrica 102
Yeast production from virgin grape marc 102
The effects of NaOH treatments of grape-marc, vinasse and wheat-straw mixtures on their degradability in vitro 102
SCP from orange peel by fermentation with fungi. Submerged and surface fermentations. 102
Arabinoxylan and mono- and dimeric ferulic acid release from brewer's grain and wheat bran by feruloyl esterases and glycosyl hydrolases from Humicola insolens 102
Effetto della tostatura di differenti varietà di caffè sul contenuto in metalli 100
Exploitation of wine and vine wastes and surplus: alternative use of white table grapes 99
SCP and crude pectinase production by slurry-state fermentation of lemon pulps 99
RSU nelle Isole Eolie: Valutazione on-site della carica batterica in discarica mediante determinazione dell'adenosina-5'-trifosfato (ATP) per bioluminescenza. 98
Polyphenol and nutrient release from skin of almonds during simulated human digestion 96
Fractionation and characterization of arabinoxylan from brewers' spent grain and wheat bran. 95
Synergy between xylanases from glycoside hydrolase family 10 and family 11 and a feruloyl esterase in the release of phenolic acids from cereal arabinoxylan 95
Studio di un processo fermentativo per la valorizzazione degli scarti di produzione della pectina alimentare 95
Le acque potabili in provincia di Messina. Qualità delle acque distribuite a mezzo rete idrica. 92
Emzymic processing of brewer's spent grain. Linking food structure to food quality 92
SCP from orange peel by fermentation with fungi: acid-treated peel. 89
Inquinamento costiero da acque reflue: apporto dei corsi d'acqua del versante ionico della provincia di Messina 89
Studio preliminare sugli effetti di un trattamento a caldo sulle scorze di arancia 89
Metodi di coltivazione dei microorganismi 86
Utilization of agroindustrial wastes 85
Produzione di Astaxanthina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato 85
Succhi di agrumi surgelati: una nuova formulazione probiotica 84
Enzymic processing of brewer's spent grain 82
Produzione di enzimi idroilitici da scarti agrumari 82
Enzymic processing of brewer's spent grain. Recent Advances in Enzymes in grain processing - Proceedings 82
Utilisation of cereal industry's co-products: exploiting structure 81
SCP and crude pectinase production by slurry-state fermentation of lemon pulps. 81
Opuntia ficus indica wastes utilization 80
Nuove tecnologie e proposte di filiera per le UMED 79
Lipid composition of Geotrichum candidum single cell protein grown in continuous submerged culture 76
Valorizzazione di scarti agroindustriali e surplus agricoli: il caso dell'uva da tavola 76
Valorizzazione di scarti e surplus di Opuntia ficus indica 75
Qualità degli oli di oliva e dei reflui oleari in funzione dei parametri di processo 75
POLIFENOLI NEI VINI SICILIANI: CONTRIBUTO ALLA DIETA. 75
Inquinanti organici persistenti (POPs) in spigole allevate e selvatiche del Mar Mediterraneo 75
Production of feruloyl esterases and xylanases by Talaromyces stipitatus and Humicola grisea var. thermoidea on industrial food processing by-products 73
Enzymatic hydrolysis of flavonoids and pectic oligosaccharides from bergamot (Citrus bergamia Risso) peel. 73
Qualità microbiologica degli Aromi. "Valorizzazione dei prodotti di trasformazione da piante officinali dell'Italia meridionale ed insulare 71
Production of feruloyl esterases nad xylanases by Talaromyces stipitatus and Humicola grisea var. thermoidea on industrial food processing by-products 71
Valorizzazione microbiologica di scarti dell'industria agrumaria 71
Presence of Ochratoxin in experimental wines related to pesticides treatments employed on grapes 70
Produzione di olive da mensa. Aspetti microbiologici e chimico-fisici del processo industriale di lavorazione delle olive cv. Nocellara del Belice secondo il metodo sivigliano 70
Produzione ed utilizzazione di enzimi da scarti agroalimentari 70
Enzymatic hydrolysis of flavonoids and pectic oligosaccharides from bergamot (Citrus bergamia Risso) peel 70
Valutazione della contaminazione in oli essenziali di bergamotto 69
Qualità microbiologica degli aromi 69
Valutazione della contaminazione in oli essenziali di bergamotto. 69
Survey on microbiological valorisation of agro-industrial waste and surplus from Mediterranean area 66
Influence of the arabinoxylan composition on the susceptibility of mono- and dimeric ferulic acid release by Humicola insolens feruloyl esterases 66
Innovation and creativity in agroindustria - Ulive da mensa del Mediterraneo 65
Ochratoxin A occurrence in experimental wines in relationship with different pesticide treatments on grapes 65
Farine proteiche da residui frutticoli mediante processi fermentativi di tipo aerobico. 64
Release of protein, lipid, and vitamin E from almond seeds during digestion 64
Spectroscopic characterization of recombinant Cu,Zn superoxide dismutase from Photobacterium leiognathi expressed in Escherichia coli: evidence for a novel catalytic copper binding site. 63
A Deep Learning Approach to on-Node Sensor Data Analytics for Mobile or Wearable Devices 61
Production of feruloyl esterases and xylanases by Talaromyces stipitatus and Humicola grisea var thermoidea on industrial food processing by-products 55
null 55
La rivalutazione della cucina tipica siciliana alla luce della dieta mediterranea 53
Produzione di Astaxantina da Phaffia Rhodozyma mediante un processo fermentativo controllato 44
null 38
RESIDUI DI PROCIMIDONE IN OLI DI OLIVA BIOLOGICI SICILIANI 27
Real-time food intake classification and energy expenditure estimation on a mobile device 25
Residui di procimidone in oli di oliva biologici siciliani 23
null 23
Totale 7.628
Categoria #
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Totale 26.436


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021342 0 0 0 0 0 80 11 72 6 73 64 36
2021/2022527 11 93 11 21 18 5 40 17 11 46 106 148
2022/20231.358 111 106 71 99 113 136 14 85 543 13 56 11
2023/2024260 32 56 18 19 32 24 13 9 3 13 4 37
2024/20251.486 25 22 33 90 102 36 67 327 347 51 105 281
2025/20262.097 161 255 240 250 288 903 0 0 0 0 0 0
Totale 7.628